Şimdi Ara

the o.c türkçe düblaj var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
8.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bulamadım arkadaşlar varsa link atar mısınız ?

• Her cuma Star'da saat akşam 8'de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün akşam çıktıydı, kaçırdın.

• yıl olmus 2013 türkce dublaj yabancı dizi izleyen var
  • Medceziri demiyorum 4.bölümü merak ettim cumaya kadar beklemek istemiyorum The O.C bakıvereyim
  • Çakması var ya işte ne gerek var orjinaline.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jexon17

Bulamadım arkadaşlar varsa link atar mısınız ?

Hocam olaylar bire bir aynı değil yani orada dördüncü bölümü izleyince buradada izlemiş olmuyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Destiny 2 Türkçe Yama Yok Mu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • The o.c.'yi bende dublajlı arıyorum. e2'de dublajlı olarak izlemiştim ilk. Hatırası başkadır bende. Orijinal dvd satan yerlere bak hocam bi ihtimal. İnternette yok çünkü.
  • film neysede dublaj dizi izlenmez hocam , biliyorum ilk başta ön yargıuyla yaklaşırsın ama bi izle alt yazıyla , anlayacaksın neden dublaj izleme dediğimizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jexon17

Medceziri demiyorum 4.bölümü merak ettim cumaya kadar beklemek istemiyorum The O.C bakıvereyim

ilk olarak Türkçe dublajlı diziden zevk alacağını sanmıyorum. 2. olarak bölümler aynı değil burdaki 3.bölüm orda 8-9 a falan denk geliyor. Orada daha yavaş ilerliyordu konular. Tabi bölüm süreleride etkili bunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prison-Break

film neysede dublaj dizi izlenmez hocam , biliyorum ilk başta ön yargıuyla yaklaşırsın ama bi izle alt yazıyla , anlayacaksın neden dublaj izleme dediğimizi

zorunlu olarak prison breakin 2. sezonundan 2 bölümü dublajlı izlemiştim nasıl sövüyordum nasıl sövüyordum anlatamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Filmadamı -- 29 Eylül 2013; 17:22:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Filmadamı

quote:

film neysede dublaj dizi izlenmez hocam , biliyorum ilk başta ön yargıuyla yaklaşırsın ama bi izle alt yazıyla , anlayacaksın neden dublaj izleme dediğimizi

zorunlu olarak prison breakin 2. sezonundan 2 bölümü dublajlı izlemiştim nasıl sövüyordum nasıl sövüyordum anlatamam

Nerden izledin merak ettim nasil seslendirildigini

• quote:

quote:

quote:

Star tv nin dublaji var ya o

• quote:

quote:

quote:

quote:

Star tv nin dublaji var ya o

Bilmiyorum hic denk gelmedim ama berbat olduguna eminim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.