Şimdi Ara

The north face sezon indirimi başladı. En uygun zaman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
29.255
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TNF markası normalde nisanda filan sezon indirime girerdi. bu sene şubat başında girmişler. nisan ayında indirime girildiğinde zaten sezonun en iyi ürünleri alınmış oluyordu. şimdi erken girildiği için sezonun en iyi ürünleri de stoklarda var ve indirimde.

TNF satan heryerin indirime girmiş olması lazım çünkü mağaza veya distüribütör indirimi değil. Direk marka kendisi indirime girmiş.

Ceketleri en uyguna satan yerhttps://www.hugedomains.com/domain_profile.cfm?d=spxshop.com

bayadır almayı düşündüğüm Atlas Triclimate ceketi aldım burdan. Tavsiye ederim.

https://www.k2outdoor.com.tr/marka/the-north-face

kar sporlardan, boynerlerden ve çoğu outdoor mağazadan TNF bulabilirsiniz.

Not: bu marka zaten tek indirime girer o da bu sezon indirimi. daha indirimli fiyatına denk gelmek çok zor.

Edit 1: arkadaşlar marka ve ürünler hakkında zaten bilgi sahibi değilseniz almaya kalkışmayın derim. her ne kadar verdiğiniz parayı sonuna kadar haketse de 400tl ye daha şık montlar satın alabilirsiniz.

Edit 2: verdiğim linkte sadece tnf tekstil ürünleri sıcak fırsat. onu da örnek amaçlı verdim.

Edit 3: Konu hortlamış vaziyette şuan bi indirim söz konusu değil tnf ürünlerinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 4 Kasım 2013; 18:44:56 >

• Böyle detaylı bilgi sahibi olduğunuza şaşırdım doğrusu. Bu markayı ben de çok kullanırım fakat yurtdışında çok daha ucuz olduğundan oradan alıyorum. BU indirimin de son olduğunu bir daha olmayacağını düşünmüyorum.
  • bilgilendirme için sagol. borealis cantayı 189 a almıstım sezon bası. bilenler için 10 numara dır north face
  • doğalgazın 1 aylık fiyatına satılıyor ürünler.Alın evde giyersiniz doğalgazı da kapatırsınız miss miss
  • van'da bir spor mağazası north face ve timberland marka ellerinde ne varsa net %50 indirim yapıyor. 185'e ayakkabı aldım.. hiç böyle indirim görmedim dedim satıcıya. nakite ihtiyacımız var dedi.. internet fiyatlarına göre çok iyi rakamlar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spxshop un fiyatları merrell marka için şişirme geldi bana... geçen yıl 159 a aldığım ayakkabıda 222 + kdv fiyat var ve yeni sezon yazıyor..
  • Adamlar 400 TL ye mont satıyorlar bir tane fotoğraf koymuşlar, ürün ile ilgili de bir cümle açıklama yazmamışlar.
    Kendilerine başarılar diliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 50 TL Bere 130 TL'ye Eldiven satıyorlar.
    ben alsamda giyemem onları ya,ne öyle
    Bende alanlara başarılar dileyim bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: xapex

50 TL Bere 130 TL'ye Eldiven satıyorlar.
    ben alsamda giyemem onları ya,ne öyle
    Bende alanlara başarılar dileyim bari

morhipo dan 450 TL lik Columbia parkayı 190 TL ye aldım.
    Bunlar 130 TL ye eldiven satmaya devam etsinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanist

Adamlar 400 TL ye mont satıyorlar bir tane fotoğraf koymuşlar, ürün ile ilgili de bir cümle açıklama yazmamışlar.
    Kendilerine başarılar diliyorum.

marka hakkında bilgi sahibi değilseniz, bu ürüne zaten ihtiyacınız yok demektir hocam. ihtiyacınız da yoksa zaten tnf almayın cidden günlük kullanım için şık değil ve çok çok pahalı. ben dağcılıkta kullanıcam. forumda da kayak yapan ve arazide çalışan arkadaşlar olduğunu bildiğim için konu açtım yoksa zaten genele hitap eden bir marka değil.

@alfa147
    zaten son indirim değil hocam büyük ihtimal yeni sezona kadar bu fiyatlarla devam eder ama çeşit kalmaz demeye çalıştım. ayrıca keşke benim de yurtdışından alma imkanım olsaydı.

@erkanist
    aman hocam montlar hakkında zaten bilgi sahibi değilseniz hiç almaya kalkışmayın derim. sonra kulaklarım çınlasın istemem doğada veya arazide kullanmayacaksanız zaten pek işinize yaramaz

• Markayı aşırı yüceltmenin alemi yok. North Face kalitelidir, bunu kabul ederim ancak malın ederi Türkiye'deki uçuk rakamlara denk gelmiyor.
    Amerika'dan aldığım Columbia mont orada $110 iken görenler burada 500-600 TL olduğunu söylüyor. Aylık gelirim 10.000 TL dahi olsa bir montun ederi kesinlikle bu değildir. North Face için de aynısını düşünüyorum. Amerika'da bile diğer markalardan pahalı olmasına rağmen bu fiyatlara bu ürünleri satmak tamamen zulümdür.
  • quote:

hocam columbia dediğiniz marka lcwaikiki'nin reklam yapılmış halidir. o markayla tnf ürünlerini kıyaslamayınız bile. ve bu ürünlerin fiyatlarını "eldiven işte" deyip çok görmeyin. çünkü bunların fiyatlarını içinde kullanılan membranlar belirliyor. gerçek anlamda ihtiyacınız olduğunda aradaki farkı çok net anlayabiliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Markayı aşırı yüceltmenin alemi yok. North Face kalitelidir, bunu kabul ederim ancak malın ederi Türkiye'deki uçuk rakamlara denk gelmiyor.
    Amerika'dan aldığım Columbia mont orada $110 iken görenler burada 500-600 TL olduğunu söylüyor. Aylık gelirim 10.000 TL dahi olsa bir montun ederi kesinlikle bu değildir. North Face için de aynısını düşünüyorum. Amerika'da bile diğer markalardan pahalı olmasına rağmen bu fiyatlara bu ürünleri satmak tamamen zulümdür.

türkiyedeki fiyatlar hakkında kesinlikle haklısınız ama bazı sporları yapmak için zaruri malzemeler vardır o yüzden alınabilir. onun haricinde alınmasına ben de karşıyım zaten.
  • tnf pahalıdır ama bir polar alırsınız evde doğalgaz yakmazsınız :)))

neyse bu iş macbook windows kıyaslamasına kadar gider. para var huzur var muhabbetine kaçabilir.. aynı özellikte ucuzu da var ile çetrefilleşir..

özet geçeyim... tnf pahalıdır ancak profesyonel kullanımda farkını anlayabilirsiniz. o eldivenler kartopu oynamak için değil :) ki oynarsanız bile fark anlaşılabilir aslında..

yurtdışında indiirm yakalama imkanı olan varsa tabiki ordan alsın

ancak bu fiyat türkiye için an itibariyle sıcak fırsattır.
  • Columbia'yı da lc waikiki yaptınız ya pes... North Face iyi hoş marka ama Columbianın çok az üzerindedir kalitesi. Ayrıca satılan malzemeler illa dağa taşa kıra bayıra giymelik değil, kullandıkları kumaşların ya da malzemelerin amaçları zaten hafif üzerinizde kaba durmayan şeylerle üşümemeyi sağlamak. Özetlersek gayet günlük kullanımlık şeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtillaHuN

quote:

hocam columbia dediğiniz marka lcwaikiki'nin reklam yapılmış halidir. o markayla tnf ürünlerini kıyaslamayınız bile. ve bu ürünlerin fiyatlarını "eldiven işte" deyip çok görmeyin. çünkü bunların fiyatlarını içinde kullanılan membranlar belirliyor. gerçek anlamda ihtiyacınız olduğunda aradaki farkı çok net anlayabiliyorsunuz

Lcw ile Columbia yı karşılaştırmak hey Allah'ım ya ! Evet yurtdışına göre bunlar pahalı satılıyor burada ama hani o avm lerde bulunan markayım diye hava atan çoğu marka Columbia nın yanına yaklaşamaz. Columbia nın TNF den öyle çok aşağı kalır yanı yok... Bari bilmeyenleri yanlış yönlendirmeyin...

• Abartmaya gerek yok, The North Face'in en iyi montlarından birini Amerika'dan $70'a almıştım geçen sene, ayrıca Columbia'yı LCW ile kıyaslamak en iyi ihtimalle "komik" olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nc.nc

quote:

quote:

Lcw ile Columbia yı karşılaştırmak hey Allah'ım ya ! Evet yurtdışına göre bunlar pahalı satılıyor burada ama hani o avm lerde bulunan markayım diye hava atan çoğu marka Columbia nın yanına yaklaşamaz. Columbia nın TNF den öyle çok aşağı kalır yanı yok... Bari bilmeyenleri yanlış yönlendirmeyin...

işte burda reklamın ve markacılığın etkilerini görüyoruz ikisini de dağda kullanmış biri olarak o yorumu yapıyorum ama siz taksimde bebekte kullanarak yorum yapıyosunuz

ama sizin dediğiniz doğrudur. konuyu saptırmayalım.

• quote:

quote:

Jack Woflskin, Nort Face, Columbia, Merrel, Solomon gibi markalar hakkında yeterli bilgiye sahibim. Hangi ürün hangi kullanım içindir bakıp ona göre alırım.
    Columbia'nın şehir kullanımı için ürünleri olduğu gibi outdoor için modelleri de var.

Ben bu markayı sitelerinde ürünle ilgili hiç açıklama yazmadıkları için eleştirdim. Marka hakkında bilgim olmadığını nerden çıkardınız merak ettim.
    Hadi siz markayı biliyorsunuz diyelim, bütün ürünlerin özelliklerini, materyalini bilme ihtimaliniz var mı? Bence yok.

Son olarak Columbia ile LCW'yi aynı marka yapmışsınız ya söyleyecek söz bulamıyorum. Columbia ile ilgili zerre bilginiz olmadığı belli. Bunu başka yerlerde söylemeyin insanlar bir taraflarıyla güler. Biraz araştırın sonra marka hakkında yorum yapın.

Sizin yaptığınız marka fanatikliğinden başka birşey değil. İki markayı kullanmış olmanız kaliteleri hakkında objektif olacağınız anlamına gelmez. Şimdi başkası çıkıp ben de ikisini de kullandım Columbia daha kaliteli deme hakkına sahip bu durumda. Şunu da unutmayın, Columbia'nın 100 TL'ye de satılan montu var, 800 TL'ye de. İki markayı kıyaslarken aynı kategoriden ürünleri kıyaslamanız gerekir.

• Petrol türevinden bedavaya yakın maliyetle üretilen giysilerin üzerine bir marka basılınca fiyatı bir anda 500-600 liraya fırlıyor...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.