Şimdi Ara

The Newsroom (2012 - 2014) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
199
Cevap
7
Favori
6.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boardwalk Empire ı bitirip hemen başlıcam. Zaten az bölüm 3. sezonda son sezonmuş
  • öyle bir ara oluyor ki çok sevdiğim bu dizinin en son neresinde kaldığımı unutmuş durumdayım. tabi izlemeye devam.
  • Yeni bölüm çıktıktan en az 1 gün sonra alt yazı çıkmış oluyor, bazen bu süre uzayabiliyor. Ben bu nedenle sezon bittikten sonra tek seferde sezonu izlemeyi düşünüyorum. Alt yazının geç düşmesini dert edenlerin, benim gibi sezonun bitmesini beklemelerini öneriyorum. Zaten 6 bölüm, 6 hafta içinde yayınlanıp dizi finalini yapacak. Sezonun bitmesini çok uzun süre beklemeyeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 11 Kasım 2014; 17:06:46 >
  • 3x01

yine süper bir bölümdü, her birinin oyunculuk on numara, game of thrones izler gibi hissediyorum kendimi oyunculuklari görünce
    ayrıca, bilgileri sızdıran muhtemelen şu meşhur NSA çalışanı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diziye şuan başlıyorum finale yetişirim ki az bölüm var. Konuya da bi up gelmiş olsun
  • 2 yıl oldu ana olaylar dışındakileri unuttum. Hızlıca taramak lazım 2 sezonu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. sezon çok iyi başladı. Final sezonu olacağı da kesinleşti sanırım. Harika bi sezon bizi bekliyor bence.
  • Çok üzülüyorum bu Diziye Mükemmel Kurguya Oyunculara sahip olmasına rağmen Kalitesiz Teen Wolf gibi yapımlarından arasından eriyip gitti yazık oldu Aralıkta bitiyor bakalım bölüm güzeldi Özellikle Menü olayı
  • 2.Sezonu bitirdim. Biraz hızlı gittim keşke bekleyip finale denk getirseydim. Ama 3. sezonu toplu izlicem.

Diziye gelirsek ilk iki bölüm normalde dizilerin saçma yerlerini atlayarak izleyen ben bunu geri sararak izlemek zorunda kaldım
    Çok kaliteli bir dizi hakkettiği ilgiyi göremiyor Türkiye de her zaman ki gibi. Başrollerin anti kahraman olmasını çok severim ama Will McAvoy ile iyileri de sevebiliyor muşum anladım
  • Altyazı bekleniyor hayırlısı bakalım
  • 3*4

Enfes bir bölüm daha. Gerçekten harikaydı.
    Will kaynağı söylememek için hapse girmeyi dahi göze aldı. Hapse girmeden evlenmeleri, Ave Maria parçası falan çok iyiydi gerçekten.
    Kanal satıldı bu arada. Yeni sahibi problemli biri belli. Charlie harika

Kaldı 2 bölüm. Nasıl toplayacaklar merak ediyorum.
  • 2-3 İnsan kalitesiz Teen Wolf gibi dizileri izleyip yüceltecek diye bu dizi bitiyor yazık buyrun Supernatural izleyip mutlu olun Çünkü hiç biri saçma İdeolojiler ve Yönetimden bahsetmiyor Gerçek olan Cadılar Vampirler ve Kurtadamlardan bahsediyor
  • 3*05 ilk 5 dakikası.

52 gün kalmış resmen içeride.

Bölüm hakkında

Güzel bir bölümdü yine. Don ve Sloan sağlam baş kaldırdılar ama son 52 günde olanları Charlie'nin bünye kaldırmadı anlaşılan. Pruit ile daha fazla uğraşamadı. Kalbi yetmedi adamcağızın.
    Kaldı 1 bölüm güzelim dizinin bitmesine.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Good evening I'm Will McAvoy ah ah Bir efsane bitiyor

• Altyazıdan ses seda yok dizinin finali oldu keşke biraz hızlansalar.
  • 3x05

Bölüm sonu bence biraz basit kalmış, zorla dram katılmış gibiydi. Yine de çok üzüldüm, belliydi adama bir şey olacağı.

Hapishanedeki diyaloglar efsaneydi, son sahnede resme zoom yapınca Will'in aslında babasıyla konuştuğunu fark ettim, ağzım açık kaldı Don'un kızla diyalogları, Sloan'ın gittikçe Will'e dönüşmesi, Maggie ve Jim'in sonunda kavuşması da çok iyiydi. Dizinin şu ana kadarki en iyi bölümü diyebilirim sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord of Light -- 17 Aralık 2014; 19:35:57 >

• 3*05

Will 52 gün içeride kalmış. Bu beklemediğim bir şeydi, yani haddinden fazla içeride kalmış. Nitekim bunu Will'in içeri girmesini sağlayan Lasenthal da dile getirdi.

Maggie ve Jim birbirlerine hislerini açıkladılar, ki dizinin başından beri beklenen bir şeydi. İkinci sezonun bazı kısımlarını unuttum ama yanılmıyorsam o sezon bu ikili yine yakınlaşmıştı ama o zaman sonu iyi bitmedi, artık dizinin finali geldiğine göre ikisi mutlu mesut yaşayacaklardır.

Don ve Sloan'ın ilişkileri de çok garip yahu. Bunun ikinci bölümden sonra yazacaktım ama bu bölüme nasip oldu. Özellikle Don'un bazı tepkileri epey güldürüyor.

Bölümün sonunda Charlie'nin ölümüne üzüldüm. Hayat dolu, enerjik ve o yaşına rağmen hala ünlü bir kanalın haber müdürlüğünü yapıyordu. Önceki patronlarına karşı, kendi deyimiyle savaşmış ama haliyle yorulmuştu, Pruit'e karşı da savaşacak gücü kalmadı ve kalp krizinden ötürü yaşamını kaybetti. Aslından bunun olacağı yani ona bir şeyler olacağı bölüm içerisinde onun dengesiz davranışlarından da belli gibiydi. Her zaman patronuna karşı, çalışanlarını savunan adam birden patronunun isteklerine boyun eğiyor, patronunun isteklerini tereddütsüz yapmaları için çalışanlarına baskı yapıyordu. Yukarıda yazdığım gibi yaşlı olması nedeniyle kendinde patronuyla savaşacak gücü bulamamasının da bunda payı vardır elbet ama bölüm sonunda ona bir şeyler olmasını bekliyordum ben. Ama öleceğini de düşünmemiştim, ne yalan söyleyeyim.

Bu arada final bölümü alt yazısı çıkmış, bugün finali de izleyeceğim, ondan sonra belki bir değerlendirme daha yaparım.

• 3*06
    Dizi finali

Çok güzel bir bölümle veda ettiler. Ne aksiyon ne başka bir şey, harika bir yumuşaklıkta bitirdiler.

Charlie'nin papyonu olayı çok iyi düşünülmüş. Çok beğendim finali.

Bir efsane dizinin daha sonuna geldik.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.