Şimdi Ara

The New ipad almak istiyorum. birkaç sorum var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1- Cihazı hi-fi hoparlorlere bağlamayı düşünüyorum. Bu mümkün mü? Cihazın ses kartı var mı, müzik konusunda başarılı mı? FLAC çalabiliyor mu?

2- Birçok yerde cihazın ısınma problemi olduğunu okudum bu ne gibi durumlarda hangi cihazlar için geçerli? Bu problem olmayan bir cihaz önerebilir misiniz?

3- Onun dışında cihazı facebook için, youtube videoları izlemek için, oyun oynamak ve dizi izlemek için kullanmayı düşünüyorum? Kotam ne kadar olmalı?

4- Tabi ki İnternetin hızlı olmasını istiyorum.

Nerden ve nasıl almamı önerirsiniz?

Şimdiden teşekkürler.

• 1.Flac denemedim ancak şu var; Itunes, cihaza atılan parçaları önce denetliyor, eğer cihazın desteklemediği bir formattaysa dönüştürüyor ve ıpade öyle kopyalıyor. Dolayısıyla çalamayacağı format kalmıyor. Bende birkaç tane mpeg formatta parça vardı,onları dönüştürüp kopyaladı. Bunun dışında cihazın hoparlörü oldukça güçlü. Şöyle söyleyeyim,benim dizüstümde harmon kardon hoparlör var, bu çok sağlam ses veren hoparlerdir ve beats audioya kadar en iyi dizüstü hoparleriydi bana göre. Ipadin hoparörü daha gür ve canlı ses veriyor. Ayrıca kulaklıkla da çok iyi ses alabildiğmi söyleyebilirim. edqualizer ayarlarından da daha iyi hale getirebiliyorsunuz.

2. ISınma konusuna gelince; cihaz ısınıyor,ısınmıyor diyenler fandır veya ellerinin hissi yoktur. Bunun ötesi yok. Ancak kendini kapatacak kadar veya elinizi bırakmak zorunda kalacağınız kadar ısınmıyor. Shadow gun gibi yüksek performans isteyen oyunlarda ısındığı söyleniyor. Birde ekran parlaklığı en üstteyken ısınma artıyor. Bunun çözümü belki yazılım güncellemesi olabilir, çünkü işlemci gereksiz yüksek devirde çalışıyor gibi geliyor bana.Kılıfla sıcaklığı hissetmezsiniz. Sonuç olarak kullanımı aşırı derecede etkileyecek kadar bir ısınma yaşamadım ben. Tabi benim kullanım tarzım daha çok dergi,gazete okumak internette gezinmek ve müzik dinlemek. Oyun angry birds dışında oynamıyorum. Öyle sistemi zorlayacak oyun henüz yüklemedim. Ama en kısa zamanda bir c.h.a.o.s yükleyerek ısınma durumuna yakından bakacağım.

3.Kota ne kadar olmalı derseniz bence 4gb.dan az olmamalı. ben 1gb. kullanıyorum 2 günde kotamı bitirdim. En kısa zamanda 4gb. geçmeyi düşünüyorum. Operatör kampanyasından veya dışarıdan alabilirsiniz. Ancak burada bilkom garantili olanları seçmenizde fayda var. Mediamarkt bilkom garantili satıyor. Ben oradan aldım. Ancak electroworld,darty,vatana bakabilirsiniz. Vatanda daha ucuzdu en son. İndirimleri takip edebilirsiniz.
    operatör olarak turkcell öneririm. Hem altyapıda hemde internet hızında en iyisi.

4. Pil yoğun kullanımda 1 günde tamamen bitiriyor. Ekran parlaklığını kısarak bu süreyi uzatmanız mümkün. zaten en parlakta gözümü alıyor ekran,kullanamıyorum. Ancak dışarıda olursanız en yüksek parlaklığa ihtiyacınız olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 22 Mayıs 2012; 0:34:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sungur 13

1.Flac denemedim ancak şu var; Itunes, cihaza atılan parçaları önce denetliyor, eğer cihazın desteklemediği bir formattaysa dönüştürüyor ve ıpade öyle kopyalıyor. Dolayısıyla çalamayacağı format kalmıyor. Bende birkaç tane mpeg formatta parça vardı,onları dönüştürüp kopyaladı. Bunun dışında cihazın hoparlörü oldukça güçlü. Şöyle söyleyeyim,benim dizüstümde harmon kardon hoparlör var, bu çok sağlam ses veren hoparlerdir ve beats audioya kadar en iyi dizüstü hoparleriydi bana göre. Ipadin hoparörü daha gür ve canlı ses veriyor. Ayrıca kulaklıkla da çok iyi ses alabildiğmi söyleyebilirim. edqualizer ayarlarından da daha iyi hale getirebiliyorsunuz.

2. ISınma konusuna gelince; cihaz ısınıyor,ısınmıyor diyenler fandır veya ellerinin hissi yoktur. Bunun ötesi yok. Ancak kendini kapatacak kadar veya elinizi bırakmak zorunda kalacağınız kadar ısınmıyor. Shadow gun gibi yüksek performans isteyen oyunlarda ısındığı söyleniyor. Birde ekran parlaklığı en üstteyken ısınma artıyor. Bunun çözümü belki yazılım güncellemesi olabilir, çünkü işlemci gereksiz yüksek devirde çalışıyor gibi geliyor bana.Kılıfla sıcaklığı hissetmezsiniz. Sonuç olarak kullanımı aşırı derecede etkileyecek kadar bir ısınma yaşamadım ben. Tabi benim kullanım tarzım daha çok dergi,gazete okumak internette gezinmek ve müzik dinlemek. Oyun angry birds dışında oynamıyorum. Öyle sistemi zorlayacak oyun henüz yüklemedim. Ama en kısa zamanda bir c.h.a.o.s yükleyerek ısınma durumuna yakından bakacağım.

3.Kota ne kadar olmalı derseniz bence 4gb.dan az olmamalı. ben 1gb. kullanıyorum 2 günde kotamı bitirdim. En kısa zamanda 4gb. geçmeyi düşünüyorum. Operatör kampanyasından veya dışarıdan alabilirsiniz. Ancak burada bilkom garantili olanları seçmenizde fayda var. Mediamarkt bilkom garantili satıyor. Ben oradan aldım. Ancak electroworld,darty,vatana bakabilirsiniz. Vatanda daha ucuzdu en son. İndirimleri takip edebilirsiniz.
    operatör olarak turkcell öneririm. Hem altyapıda hemde internet hızında en iyisi.

4. Pil yoğun kullanımda 1 günde tamamen bitiriyor. Ekran parlaklığını kısarak bu süreyi uzatmanız mümkün. zaten en parlakta gözümü alıyor ekran,kullanamıyorum. Ancak dışarıda olursanız en yüksek parlaklığa ihtiyacınız olur.

Super anlatmissin olayi tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• new ipadda arkada flash varmiydı

• yok...
  • çok teşekkürler dostum çok net anlatmışsın her şeyi çok yardımcı oldun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0173FC748

1.Flac denemedim ancak şu var; Itunes, cihaza atılan parçaları önce denetliyor, eğer cihazın desteklemediği bir formattaysa dönüştürüyor ve ıpade öyle kopyalıyor. Dolayısıyla çalamayacağı format kalmıyor. Bende birkaç tane mpeg formatta parça vardı,onları dönüştürüp kopyaladı. Bunun dışında cihazın hoparlörü oldukça güçlü. Şöyle söyleyeyim,benim dizüstümde harmon kardon hoparlör var, bu çok sağlam ses veren hoparlerdir ve beats audioya kadar en iyi dizüstü hoparleriydi bana göre. Ipadin hoparörü daha gür ve canlı ses veriyor. Ayrıca kulaklıkla da çok iyi ses alabildiğmi söyleyebilirim. edqualizer ayarlarından da daha iyi hale getirebiliyorsunuz.

bir sorum daha var bunla ilgili.
    4g veya herneyse her yerde onu mu kullanıyorsunuz? wi-fi kullanmayı seçtiğiniz yerler olmuyor mu? ev, okul, restoranlar, işyerleri. bunların hepsinde internet bağlantısı var sonuçta. buna rağmen mi 4 gb gerekir?

bir de cihazın kapasitesi kaç olanını tavsiye edersiniz?

turkcell in i ayda 90tl lik vs gibi 24 aylık sözleşmeleri var. bunlar iyi midir?

veya sadece wifi lı bir cihaz alıp wi-fi ya mı güvensem?

acilen cevap bekliyorum bu aralar halletmem lazım artık bu işi :)

şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4 için oyun tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kablosuz ağ kullanabildiğiniz yerlerde zaten şebeke bağlantısı yerine kablosuzu kullanıyor cihaz, en azından iPhone'da böyle olduğuna eminim iPad'in de farklı olmayacağını düşünüyorum. Geçtiğimiz 2 gündür iPad 2 3G ile uğraştım ancak hat takmadan kullandım ve Ayarlar kısmında tam yerini hatırlamıyorum, indirmeleri şebeke üzerinden yap gibi bir seçenek vardı onu aktif hale getirirseniz sanırım mağazadan indirdiğiniz uygulamalar için şebekeyi kullanıyor.

Kendi iPad'im 3Gsiz ve şu ana kadar eksikliğini hissetmedim açıkçası, çok gerekli olan durumlarda da telefonun hattından bağlandığım için 3Gye gerek duymadım. 3 operatörü de uzun vadede denedim ve kendi tecrübeme göre kötünün iyisi olan Vodafone ile yoluma devam ediyorum, iyi tarafı yalnızca sınırsız olması ve fiyatı :). 3Gli olup olmaması konusunda aklıma gelen bir diğere avantajı belki küresel konumlandırma özelliği. Telefon ekranının yetersiz geldiği durumlarda faydalı olabilr ama açıkçası iPhone 4 varken iPad'in 3Gli olması benim açımdan gereksiz bir masraf olacaktı, yani sizin ihtiyacınız birazda belirliyor tercihi.

Kapasite konusunda da 16GB aldım, keşke 32 alsaydım diyorum arada bir ama yoğun bir şekilde kullanmanıza rağmen eğer düzenli tutabilirseniz kullandığınız ve kullanmadığınız tüm dosyaları (müzik, video, uygulama vb.) yeterli geliyor. Hayır ben sürekli ne kadar yer kaldı diye düşünmek istemiyorum derseniz de elbette yüksek kapasiteli, yani yine ihtiyacınıza göre değişiyor.

Operatör kampanyaları avantajlı ancak 24 ay bağlı kalmak rahatsız edici, elbette cayma hakkınızı kullanıp cezasını ödeyerek bu durumdan kurtulabiliyorsunuz ama o zaman vadeli almanın avantajı olmuyor :).

• Su ana kadar 3g li ve wifi ile isinma hissetmedim. Bende internet basit oyunlar vs. oynuyorum ama hicbir rahatsizlik hissetmedim. Cihazdan cok sarj aleti isiniyor, ondan biraz endiseliyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: henny

4g veya herneyse her yerde onu mu kullanıyorsunuz? wi-fi kullanmayı seçtiğiniz yerler olmuyor mu? ev, okul, restoranlar, işyerleri. bunların hepsinde internet bağlantısı var sonuçta. buna rağmen mi 4 gb gerekir?

turkcell in i ayda 90tl lik vs gibi 24 aylık sözleşmeleri var. bunlar iyi midir?

şimdiden teşekkürler.

Dışarıda wi-fi bağlantısının güvenilirliğine inanmadığım için hep 3g ile bağlanıyorum. Evde iken zaten öncelikle wi-fi bağlantısı yapıyor cihaz. Eğer wi-fi koparsa anında 3g bağlantısına geçiyor. Bu güzel bir özellik zira işiniz yarım kalmıyor. İkisi arasındaki senkronizasyon o kadar iyiki mesela tam o anda foruma bir mesaj attığımda mesaj 3g üzerinden anında iletiliyor. Yoksa server error vermesi gerekirdi.
    Sonuç olarak,evdeyken wi-fi zaten gerekli. Ancak dışarıdayken mözellikle bilet vs. satın alacaksanız veya bankacılık işlemlerini yapacaksanız 3g bağlantısı daha güvenli olur. Umuma açık wirelessi mümkün olduğunca kullanmak istemiyorum. Bu ister 5 yıldızlı bir otel olsun,isterse terminal olsun kullanmayı tercih etmiyorum. O yüzden 4gb. olanını tavsiye etmiştim.

Bir kere ıpad alıp uzun süre kullanacaksanız 64 gb. öneririm. Zira ben artık bozulmadıkça değiştirmem. İstediği kadar yeni nesil çıksın. Ha Ama şu var,teknoloji geliştikçe ihtiyaçlarda ona göre değişiyor. Bu anlamda günün birinde her zaman daha güçlü bir cihaza geçmek gerekebiliri. Ancak şu anda hem mesleki açıdan hem de ihtiyaçlarım açısından yeni nesil çıksa da değiştirmeyi düşünmüyorum. O yüzden beni uzun süre idare edebilecek olan 64 gb. 4 g aldım. Ancak sizin ihtiyacınızı 32 karşılarsa onu da alabilirsiniz. İleride bu ıpadi satıp yeni çıkacak olan nesillere geçişiniz daha olay olur.

operatörlere 24 ay boyunca bağlı kalmak size kalmış. Yanında internet bağlantısını da veriyorlar ama bu bağlantıların indirimleri sğreli maalesef. Mesela vodafone yaz sonunda 1 gb. kampanyalı fiyatını bitirecek ve fiyat artacak. 30 lira alcak diye hatırlıyorum. 4gb. 45 lira olacak şeklinde söylemişti bana geçen hafta vodafone bayisi. Vade farksız 10 taksit yapan mağazalar var. Hatta vatan bazı haftasonları %25 indirim yapıyor üstüne bazı kredi kartlarına vade farksız 10 taksit yapıyor.
    http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/apple-md371tua-yeni-ipad-64gb-wifi+4g-beyaz-97led-bluetooth-10-saate-kadar-pil-omru-662-gr/productdetails.aspx?I_ID=60150
    Vodafone 4gb. internet paketi ile 32gb.lık versiyonu aldığınızda aylık 100 tl gibi bir fiyat ödeyeceksiniz. 24 ay boyunca çıkamayacaksınız ve toplamda 2400 liraya gelecek size 32 gb.lık model. 64gb. seçerseniz 2600 liraya denk geliyor.
    http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/Yeni-iPad-Kampanyasi.php#

dartyde new ıpad 64gb. 4g beyaz 2.050.00 TL yine bazı kartlara vade farksız 10 taksit yapıyor darty.
    http://www.darty.com.tr/e_commerce/TABLET-PC/APPLE/NEW-iPAD-64GB-WIFI-4G-BEYAZ-MD371TU/A-p-72077-c-000000.htm

Hem 550 lira daha ucuza almış olursunuz hem de operatöre bağlı kalmazsınız. 1gb. yeteceğini düşünüyorsunuz, 19 TL *10= 190 TL sadece ek ücretle sahip olacaksınız. 30 tl olursa başka bir operatöre geçilebilir. Bu da bir avantaj. Şimdiden 400 liraya yakın avantajınız var
    Vodafoneda paket aşımı yok. Aveada aşım var ancak 79 lira ve üzeri faturaya yansıtılmıyor. Yani ne kadar kullanırsanız kullanın 79 tl ödeyeceksiniz. Vodafone paket aşımından sonra hız düşürüyor,avea düşürmüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fushia

Su ana kadar 3g li ve wifi ile isinma hissetmedim. Bende internet basit oyunlar vs. oynuyorum ama hicbir rahatsizlik hissetmedim. Cihazdan cok sarj aleti isiniyor, ondan biraz endiseliyim.

bende isinma hissetmedim,oyun oynamiyorum ama sadece nette geziyorum.
  • Bugün Teknosa ve Darty de yeni ipadi inceledim. Teknosadaki cihaz baya bir sıcaktı ama Dartydeki buz gibiydi ikisinide biraz kurcaladım Teknosadaki şarj oluyordu % 15 di pilin göstergesi Darty deki tam şarj olmuştu.Cihazların ikiside 16gb wifi modeli
    Benim düşüncem şarj sırasında bataryası biraz fazla ısınıyor şarja takılı değilken fazla ısınması yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murats123 -- 24 Mayıs 2012; 16:35:25 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: henny

şimdiden teşekkürler.

Dışarıda wi-fi bağlantısının güvenilirliğine inanmadığım için hep 3g ile bağlanıyorum. Evde iken zaten öncelikle wi-fi bağlantısı yapıyor cihaz. Eğer wi-fi koparsa anında 3g bağlantısına geçiyor. Bu güzel bir özellik zira işiniz yarım kalmıyor. İkisi arasındaki senkronizasyon o kadar iyiki mesela tam o anda foruma bir mesaj attığımda mesaj 3g üzerinden anında iletiliyor. Yoksa server error vermesi gerekirdi.
    Sonuç olarak,evdeyken wi-fi zaten gerekli. Ancak dışarıdayken mözellikle bilet vs. satın alacaksanız veya bankacılık işlemlerini yapacaksanız 3g bağlantısı daha güvenli olur. Umuma açık wirelessi mümkün olduğunca kullanmak istemiyorum. Bu ister 5 yıldızlı bir otel olsun,isterse terminal olsun kullanmayı tercih etmiyorum. O yüzden 4gb. olanını tavsiye etmiştim.

Bir kere ıpad alıp uzun süre kullanacaksanız 64 gb. öneririm. Zira ben artık bozulmadıkça değiştirmem. İstediği kadar yeni nesil çıksın. Ha Ama şu var,teknoloji geliştikçe ihtiyaçlarda ona göre değişiyor. Bu anlamda günün birinde her zaman daha güçlü bir cihaza geçmek gerekebiliri. Ancak şu anda hem mesleki açıdan hem de ihtiyaçlarım açısından yeni nesil çıksa da değiştirmeyi düşünmüyorum. O yüzden beni uzun süre idare edebilecek olan 64 gb. 4 g aldım. Ancak sizin ihtiyacınızı 32 karşılarsa onu da alabilirsiniz. İleride bu ıpadi satıp yeni çıkacak olan nesillere geçişiniz daha olay olur.

operatörlere 24 ay boyunca bağlı kalmak size kalmış. Yanında internet bağlantısını da veriyorlar ama bu bağlantıların indirimleri sğreli maalesef. Mesela vodafone yaz sonunda 1 gb. kampanyalı fiyatını bitirecek ve fiyat artacak. 30 lira alcak diye hatırlıyorum. 4gb. 45 lira olacak şeklinde söylemişti bana geçen hafta vodafone bayisi. Vade farksız 10 taksit yapan mağazalar var. Hatta vatan bazı haftasonları %25 indirim yapıyor üstüne bazı kredi kartlarına vade farksız 10 taksit yapıyor.
    http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/apple-md371tua-yeni-ipad-64gb-wifi+4g-beyaz-97led-bluetooth-10-saate-kadar-pil-omru-662-gr/productdetails.aspx?I_ID=60150
    Vodafone 4gb. internet paketi ile 32gb.lık versiyonu aldığınızda aylık 100 tl gibi bir fiyat ödeyeceksiniz. 24 ay boyunca çıkamayacaksınız ve toplamda 2400 liraya gelecek size 32 gb.lık model. 64gb. seçerseniz 2600 liraya denk geliyor.
    http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/Yeni-iPad-Kampanyasi.php#

dartyde new ıpad 64gb. 4g beyaz 2.050.00 TL yine bazı kartlara vade farksız 10 taksit yapıyor darty.
    http://www.darty.com.tr/e_commerce/TABLET-PC/APPLE/NEW-iPAD-64GB-WIFI-4G-BEYAZ-MD371TU/A-p-72077-c-000000.htm

Hem 550 lira daha ucuza almış olursunuz hem de operatöre bağlı kalmazsınız. 1gb. yeteceğini düşünüyorsunuz, 19 TL *10= 190 TL sadece ek ücretle sahip olacaksınız. 30 tl olursa başka bir operatöre geçilebilir. Bu da bir avantaj. Şimdiden 400 liraya yakın avantajınız var
    Vodafoneda paket aşımı yok. Aveada aşım var ancak 79 lira ve üzeri faturaya yansıtılmıyor. Yani ne kadar kullanırsanız kullanın 79 tl ödeyeceksiniz. Vodafone paket aşımından sonra hız düşürüyor,avea düşürmüyor.

ama vatandan veya dartyden aldığımda, 4g için bir paketim olmamış oluyor onu napıcaz?

bir de bu smart cover olayı nedir onu açıklarmısınız onu da almak gerekir mi?
    vatanın %25 indirimli kampanyası çok mantıklı geldi şuanda geçerli mi?

• quote:

Vodafone su an indirimde 19tllik ipad paketlerinden alirsiniz. 10 taksitle ipadi oderken bunu da odersiniz. Pahalandiginda baska operatore gecebilirsiniz.
    Smart cover sadece kapattiginda ipadi uyku moduna alan actiginda ise otomatik olarak bekleme ekranina alan bir kilif. Ama bence bu kilif ipadi cok korumuyor, targus kilif kullaniyorum tavsiye ederim.
    http://www.hepsiburada.com/liste/targus-thz045eu-ipad-2-kilif-stand/productDetails.aspx?productId=bs130562&categoryId=3009663&SKU=BS130562
    Vatanin indirmlerinintakip etmeniz gerek. Bazi haftasonlari yapiyor. Teknosada turuncu indirim yapiyor bazi haftasonlari...
    Bence kilif almalisiniz. Stand ozelligi olan bir model secmenizi tavsiye ederim.

• quote:

quote:

Vodafone su an indirimde 19tllik ipad paketlerinden alirsiniz. 10 taksitle ipadi oderken bunu da odersiniz. Pahalandiginda baska operatore gecebilirsiniz.
    Smart cover sadece kapattiginda ipadi uyku moduna alan actiginda ise otomatik olarak bekleme ekranina alan bir kilif. Ama bence bu kilif ipadi cok korumuyor, targus kilif kullaniyorum tavsiye ederim.
    http://www.hepsiburada.com/liste/targus-thz045eu-ipad-2-kilif-stand/productDetails.aspx?productId=bs130562&categoryId=3009663&SKU=BS130562
    Vatanin indirmlerinintakip etmeniz gerek. Bazi haftasonlari yapiyor. Teknosada turuncu indirim yapiyor bazi haftasonlari...
    Bence kilif almalisiniz. Stand ozelligi olan bir model secmenizi tavsiye ederim.

vatanın ne zaman indirdimde oldugunu nasıl anlıycam ve sıklıkla indirime giriyor?
    bu targuslar çok güzel ve kullanışlı görüyor ancak beyaz kılıfı var mıdır?
    wi-fi olan yerlerde kotadan yemediğini söylediniz otomatik nasıl geçiyor biçok yerde internet şifreyle kullanılıyor?
    vodafone'un 19tl lik paketi nasıl kotalı mı ve yeterli mi? hız nasıl?
    stand özelliği ne işe yarıyor?

tekrar teşekkürler.

• Yani nasil takip edeceginize iliskin kampanyalari duyuran siteler var. Google da zaman yaratip aratirsaniz bulursunuz. Vatana telefon acabilirsiniz, vatan bilgisayara gidebilirsiniz tvde reklamlari doner oradan bakabilirsiniz. Hicbir sey yapamazsaniz vatanin kendi internet sitesine girip bakabilirsiniz....
    Hiz fena degil 1 gb. 19 tl.
    İpadin dik veya yatay olarak durmasini saglar stand ozelligi.
    Sanirim yeteri kadar aciklama yaptim ipad ile ilgili. Bundan sonra googledan faydalanabilirsiniz.

• arkadaslar merhaba. bende ipad alcam bir hafta içinde.
    elecktro woldden almayı düşünüyorum.>>New Ipad
    hangi hattın interneti daha hızlı olur ipad için.
    vodafone sinirsiz internet uygun oldugu için vodafone almayı düşünüyorum.sizce almalı mıyım ?
    şimdiden tesekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luminouse -- 28 Mayıs 2012; 11:06:24 >
  • güncell
  • Bence en iyi internet turkcellde kalite olarak. Ama benden sana tavsiye ya en az 1 yil kontratli al ya da kontorlu olarak kullan. Ben 3 aylik kontratli aldim son faturama 80 kusur tl eklediler. Vergiymis. Bi sene kullansaymisim kalan 9 aya dagitacaklarmis vs... Benim agzim yandi kisacasi. Simdi kontorlu olarak kullaniyorum

• Bkz. Alac

Apple Lossless, also known as Apple Lossless Audio Codec (ALAC), or Apple Lossless Encoder (ALE)

Flac to ALAC
    Odyofil arkadaslara selamlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.