Bildirim
The Murlocket, Creature Amuleti
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İnaaaanmıyoooruuuum. Çoğğğğ sevimli. Ne yapıyor 1bilyon mu vuruyor, te allam. 1 tirilyonum olsun vermezdim şahsen 170m, şaka gibi neler varmış, ne güzel çiçekler böücekler. -
Herkes bilyoner olmuş, pintiliğin luzümü yok Sadece ben biliyorum bende var denmiyor, nerede düştüğünü yazdım uğraşmak istemeyen goldu çok olan varsa bizde nasipleniriz işte fena mı
-
Yok ben alacak olan taraf yani o çok gerekli şeye bir karşılık bedel verecek olan tarafından düşündüm de bir an, kusura bakma. Umarım 10 tane daha düşürüp satarsın, sen de bilyoner olursun.
d2jsp.com buraya da koy. Yorumlarını okurum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 25 Mayıs 2013; 3:52:37 > -
Baksana derdin nedir? Basıp gitsene sen d3 formuna; AH'de ki itemlere tek tek bakıp ''şu itemi bu kadara satıyorlar, bu itemi şu kadara alıyorlar yapmayın etmeyin'' diye takılsana. Sanane kardeşim! Neyi ne kadara satacağımı sana mı sormak mecburiyetindeyim de bu absurd uslübunla laf sokmaya çalışıyorsun! Ben nerde düşürülüyor yazmışım tekrarda bunu belirttim, ister 170 derim ister 1700 ne bu kadar batıyor sana! Aha şuanda 40 dedim, hayrola düşüremedinde 1-2ye alamadın diye mi zoruna gitti!? Şakayla karışık cevap veriyoruz anlamıyorsun, didişip durma ''d3'ü ben yarattım'' ekseninde takıla dur hadi. tövbe tövbe ya..! -
Bu tür itemlere verilen para eleştirilmez. Olay karaktere katacakları değil itemin burda. Zaten oyun boka batmış durumda. Millet ne yapacağını bilemez haldeyken böyle değişik şeylerle uğraşan çok olur. 40 değil 140 a bile alır kafası bozulan biri yada böyle itemlere meraklı olan kesimden biri. -
quote:
Orijinalden alıntı: HknsL
Baksana derdin nedir? Basıp gitsene sen d3 formuna; AH'de ki itemlere tek tek bakıp ''şu itemi bu kadara satıyorlar, bu itemi şu kadara alıyorlar yapmayın etmeyin'' diye takılsana. Sanane kardeşim! Neyi ne kadara satacağımı sana mı sormak mecburiyetindeyim de bu absurd uslübunla laf sokmaya çalışıyorsun! Ben nerde düşürülüyor yazmışım tekrarda bunu belirttim, ister 170 derim ister 1700 ne bu kadar batıyor sana! Aha şuanda 40 dedim, hayrola düşüremedinde 1-2ye alamadın diye mi zoruna gitti!? Şakayla karışık cevap veriyoruz anlamıyorsun, didişip durma ''d3'ü ben yarattım'' ekseninde takıla dur hadi. tövbe tövbe ya..!
Eheheh kızmış.Hiçbir derdim yok, belki ondandır. Bana ne aynen dediğin gibi, asıl sen gerilmişsin.
Bana batmıyor, sadece ne düşündüysem yazdım, batan olduysa sana olmuş.
Yine kendi düşüncem bu düşürmeye çalışacağıma oyunu normal olarak oynarım daha başka şey düşer, daha çok eder.
Eksen ne yah.Cidden kızmış.
Şurda yazılan 2-3 şeyi neden bu kadar ciddiye alır insanlar çok garipsiyorum.
-
hayvan hakkaten komikmiş , hamburgerli silah mı ne vardı bir ara -
Gereksiz bir olay bence!!! Ha femonen olur çıkar o ayrı. -
45m'ye ihtiyacın varsa bitirim#2913 ekle alayım bir adet. -
WoWcular alabilir, murloc fenomendir. -
quote:
Orijinalden alıntı: BitirimAbi
45m'ye ihtiyacın varsa bitirim#2913 ekle alayım bir adet.
Ben almayayım ama 100m vereyim diyecektim de alındığı ve üstüne çemkirdiği için vazcaydım. =P Kızma yine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 25 Mayıs 2013; 18:00:19 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death
quote:
Ben almayayım ama 100m vereyim diyecektim de alındığı ve üstüne çemkirdiği için vazcaydım. =P Kızma yine.
Bana ver abi ben çemkirmem. Çemkirmediğim gibi severim sayarım baş üstünde tutarım seni -
ihtiyacın vardır sanmıştım sözümde durmak adına satın aldım.iyi oldu senin için videodada ss'dede levelin yazmıyor.p100 lvlsin bu tür işlerle uğraşma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BitirimAbi -- 25 Mayıs 2013; 18:16:27 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Skorn
quote:
Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death
quote:
Bana ver abi ben çemkirmem. Çemkirmediğim gibi severim sayarım baş üstünde tutarım seni
Aynen valla, wizard ve barbar için her türlü item ve gold bağışı kabul edilir.
-
Goldmu dagitiliyor banada lazim banada verin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fikir aslında çok güzelde magic amulete yapilması kötü d2'de fetish oldugun bir helm vardı ona benzettim az çok bu durumu
edit:delirium muş o rune word
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D3monHunter -- 26 Mayıs 2013; 0:58:43 > -
satıyorum ilgilenen olursa -
Bu item AH de satılıyormu ? Ben hiç görmedim. Geçen bana da düştü öyle duruyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lord De Seis
Bu item AH de satılıyormu ? Ben hiç görmedim. Geçen bana da düştü öyle duruyor.
chatde wtslerle elden satılıyo hocam daha hızlı gitmesi için
Benzer içerikler
- fm 24 para hilesi
- gta kurtlar vadisi
- gta 4 trainer
- pes 2013 lisans yaması
- fifa 23 alt ligler yaması
- diablo 2
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X