Şimdi Ara

The Mummy 4: Rise of the Aztec

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk filmi gerçekten çok sevmiştim, fakat seri ilerledikçe kalitesi düşmüştü. İyice abarttılar artık. Pek umutlu değilim ama bakalım nasıl olacak...
    http://www.imdb.com/title/tt1274298/

• ilk iki film güzeldi benim için. Bu filmden bir sey beklemiyorum ama gelsin yinede izlenir.
  • ilk 2 film gerçekten çok eğlenceliydi ama 3. filmde o büyüyü kaybettiler. fakat yine iyi bir gişe yaptığından devamı gelecektir. 3. film altın rengi, gizemli mısır'dan uzaklaşması, brendan frasier dururken kimsenin tanımadığı oğluna gereğinden fazla rol verilmesi, rachel weisz'ın yerine başkasının gelmesi gibi nedenlerle kötü bir film olmuştu. umarım burada aynı yanlışı yapmazlar. brendan frasier'ın önplanda olduğu mümkünse karısının gözükmediği bir film olsun ( rachel weisz olsa keşke ama imkansız artık.)
  • Rachel'sız kötü oldu yahu.Ayriyetten mısırdan uzaklaşmasınlar mümkünse.Yada Yunan mitlerine sarsınlar biraz.
  • 3. film büyük hataydı bence.Ama ilk iki filmi favori filmlerim arasında.Gelsin ilk gün giderim sinemaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

ilk iki film güzeldi benim için. Bu filmden bir sey beklemiyorum ama gelsin yinede izlenir.

+1903
  • arkadaşlar filmin adı mumya yunan ne alaka yunanlılarda mumyamı var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Hunter: Call of the Wild
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencer barkın

arkadaşlar filmin adı mumya yunan ne alaka yunanlılarda mumyamı var

3. filminde ilk iki filmle çok alakası olduğu söylenemez.
  • Bence 3. film de güzeldi hemde Jet li oynuyodu
  • çerezlik film, izlenir
  • İlk film güzel iken gerisi çöptü.
  • İlk film favorim.
  • İlk 2 film bence efsanedir belki piramit-firavun-çöl üçlüsüne özel ilgi duyduğumdandır.Sonrasında 3.filmde seri bence prestij kaybı yaşadı umarım 4.film sağlam olur.
  • Seri film yapıyorsan cıvıtmayacaksın yahu. ilk ikisi ne güzeldi. İmotep vardı. Sonra Jet-Li geldi filmin havası değişti. 4.yü güzel yapsınlar bari.
  • Rachel Weisz'siz 3. filmin ne kadar gereksiz olduğunu gördük. 4. film niye? Ha tabii ya, para!
  • quote:

Yunanlarla ne alakası var
  • Ama ilk iki film gayet güzeldi.Üçüncü filmi izleme fırsatı bulamadım daha.
  • 2 en güzeliydi gibi.
  • ''iiiimoooooteeeeeep'' repliği ne zaman kalktı işte o zaman benim için o film bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IspanyoL -- 8 Ağustos 2010; 12:08:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madrox.theSage

quote:

Yunanlarla ne alakası var

Ben dedim Yunan mitlerine sarsınlar diye.Mısırdan uzaklaştıkları için.İyi bir seçenek olur dedim.Ama Mısır ve piramit temalı olması hepimizin temennisi tabi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.