Şimdi Ara

The Movies (Film Yapma Oyunu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sinema severlerin ilgisini çekecek güzel bir oyunu tanıtmak için açtım bu konuyu..
    Kolay kullanımı ve eğlenceli oynanışıyla, hayallerinizdeki filmi yada beğendiniz bir filmin parodisini yapmaya imkan tanıyan
    oldukça güzel bir oyundur.
    Oyun değilde, Sinema bölümünde bu konuyu açmaktaki nedenim; bu oyunun aslında senaryo yazma ve sinema bilgisine ihtiyaç duymasıdır.
    Sevdiğiniz filmlerin trailer yada en beğenilen sahnelerini kendi yorumlarınızı ekleyerek değiştirmeniz yada taklit etmeniz çok kolay.

Aşağıda bu oyun sayesinde yapılmış bazı filmleri paylaşıyorum. Daha iyilerini yapmak tamamen sizin hayal gücünüze kalıyor.

BATMAN

THE WALKYRIE

TERMINATOR 2

THE DARKKNIGHT

THE MATRIX

Friday the 13th

• Paylaşım için teşekkürler. Tycoon firmaası mıydı tam hatırlamıyorum sıfırdan pc oyunu yapmamız için güzel bir oyunu vardı.
    Gerçi ben pek beğenmemiştim. Soracağım asıl soru önceden belli senaryolar üzerinde mi geliştirme yapıyoruz? Yoksa kafamıza göre baştan senaryo yazıp, karakter oluşturma gib etkenler bize mi bağlı?
    Edit: Var olan filmlerin parodisi yapılıyor anladığım kadarı ile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 19 Şubat 2014; 19:12:56 >
  • Mobile Prof. kullanıcısına yanıt
    En baştan , istediğimiz gibi senaryo ve karakter tasarımları yaparak filmler oluşturabiliyoruz.
    Warnerbros, Universal gibi dev studyoların envanterlerine sahibiz.

1920 yılındayız, 150.000$ (yüzellibin dolar) paramız ve bir de personel ofisimiz var. Bize verilenler sadece bunlar. Bundan gerisi bizim hayal gücümüze, ekonomik politikamıza, dış çevreye verdiğimiz öneme ve hırsımıza kalıyor. Başlangıçta personel ofisimizde işe girmeyi bekleyen 4–5 kişi bulunuyor. Bu kişileri odacı veya usta olarak belirleyebiliyorsunuz. Fakat ilk aşamada bir dizi bina inşa edeceğinizden usta sayısına ağırlık vermeniz binalarınızın daha hızlı bir şekilde tamamlanmasına yardımcı olacaktır. İlk personellerimizi işe aldığımızdan andan maaşlarını ödemeye başlıyoruz bu da başlangıçta bize verilen paranın yavaş yavaş tükenmeye başlaması ile aynı anlama geliyor. Ayrıca inşa ettiğimiz binalar da harcamalarımızın önemli bir kısmını oluşturuyor. Derhal ilk filmimizi yapıp bir gelir kaynağı elde etmemiz gerekiyor fakat bundan önce oluşturmamız gereken birkaç bina ve işe almamız gereken birkaç personel daha olacak. Kısacası ha deyince film çekemiyorsunuz. Bunun oyuncusu var, yönetmeni var, ışıkçısı var, sahnesi var yani bir sürü gereksinimiz var.
    Alıntıdır

• Çok güzel.Peki biz nasıl yapacağız? İndirmemiz mi gerekiyor, almamız mı? Nerden temin edebiliyoruz.
  • L@STREVENGE L kullanıcısına yanıt
    Korsana teşvik etmek istemem ama Google da aratırsanız, download linkleri mevcuttur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dawinter

Korsana teşvik etmek istemem ama Google da aratırsanız, download linkleri mevcuttur..

Peki diyalog olayi nasil? İstedigimiz isimlere yeni diyaloglar soyletemiyoruz heralde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • L@STREVENGE L kullanıcısına yanıt
    Diyaloglar alt yazı olarak ekleniyor.

Fakat, filmi tamamladıktan sonra, çeşitli video programlarıyla seslendirme yapabiliriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dawinter

Diyaloglar alt yazı olarak ekleniyor.

Fakat, filmi tamamladıktan sonra, çeşitli video programlarıyla seslendirme yapabiliriz.

Diyalogu da karakterimizin orjinal sesiyle çeşitlendirebilsek var ya.Tadindan yenmez..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunun sıkıntılı tarafları bol...Bi ara oyunda romantik filmler tutuluyordu , romantik senaryoyu yazdırdım film için.Ama kadın ve erkek oyuncunun yerleri karıştı oyunda , gerisini anlatmayayım aklınızda canlanmasın.Aksiyon filmlerinde falan 1 tane aksiyon yeteneği olan kadın oyuncu oynatın mesela.Aksiyonun içinde 1 takım romantik sahneler falan bulunur riske atmayın güzelim film gay temalı olmasın.
  • The movie is pretty awesome and you can watch all latest movies for free on Terrarium TV Android app.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.