Şimdi Ara

The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen II (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
837
Cevap
9
Favori
39.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • İzledikten sonra üstüne bir de teorileri oku-izle. Muhtemelen Matrix evrenine eklenecek fanlardan biri olacaksın. The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen II 

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bu mal yine kırmızı hapı yutacak katiyen adam olmaz bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 15 Aralık 2021; 21:45:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt

Kırmızı hapı yutmazsa film olmaz zaten. The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen II Arkadaş kaşınacak, sorunları mıknatıs gibi üzerine çekecek ki film olsun. The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen II Bu arada şu andan itibaren ekstra görüntüleri izlemeyi düşünmüyorum. Fazla sahne görmek de iyi değil. Baktım linte yeni bir sekans var, hemen kapattım sekmeyi.

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • Neo'yu matrixin içinde olduğuna inandırmaya çalışıyolar inanmıyo sonra trinityi devreye sokuyolarThe Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen II 

Sonra inanınca neo uyanıyo sonrası devam filminde.The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen II 

Hayda! Şu an 7,4. O değil de IMDb film için 13+ demiş. Güya 18+ olacaktı film.

Edit: Uygulamadan girince 13+ sitesinden girince R yazısı çıkıyor neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 18 Aralık 2021; 4:17:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka filmlerde ciddiye alırdım imbd açılış puanlarını ama bu filmde fazla ciddiye alınmaması gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta bu marvel veya dc filmi değil ki puanlar şişsin. Çoğu kişi zaten sinemaya hype için gidiyor, film biraz durağansa ve verilmek istenen alt felsefe yavaş tempoda veriliyorsa bu puanlar matrix için çok normal. Vizyona girsin buradaki yorumlara göre bir değerlendirme yapılmalı bence

Hocam IMDB'de başlangıçtaki puan şişirmesi hemen her filmde oluyor. Olmayanına rastladığımı hatırlamıyorum. Yani sadece Marvel, DC filmleri olmasıyla ilgisi yok. Hâl böyle olunca Matrix gibi bir şaheserin başlangıç puan ortalaması bu kadar düşük olunca ister istemez bir soru işareti oluşturuyor. Acaba bu filmin fragmanı duyurulduğu zamanlarda yeni film için olumsuz görüşler bildiren arkadaşlar haklı mıydı sorunu ortaya çıkıyor. Umarım onlar da yanılmıştır IMDb puan ortalaması da yanılgıdır da filmi keyifle izleriz. Aksi hâlde Matrix efsanesine yazık edilmiş olunur.

Bu arada IMDB sitesinde oyuncu kadrosunu bakarken birkaç şey keşfettim spoiler sayılır mı sayılmaz mı bilmem ama kadroda yazıyor sonuçta.

The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen II

Trinity'nin yanında Tiffany yazıyor. Acaba Tiffany bizim karakterin Matrix'teki adı mı tıpkı Neo'nun Thomas Anderson olduğu gibi? Daha önce Tiffany ismi üçlemede geçmemişti hiç.

Hemen onun altında Morpheus var. Yeni nesil Morpheus bunu tahmin ediyorduk ancak belki ismi filan farklıdır diyordum ismi de aynıymış. Daha da önemlisi hemen yanında Agent Smith yazıyor. İşte spoiler olabilir mi dediğim kısım burasıydı. Bunu görünce direkt zihnimde birkaç sahne canlandı. Tabi eğer çok farklı bir şey görmeyeceksek.

Devam edelim Jonathan Groff yanında sadece Smith yazıyor. Agent Smith yazmaması bana garip geldi özellikle Yahya Abdul'un canlandırdığı karskterin yanında yazmasına rağmen. Var burda bir iş. 

Jessica Henwick, Bugs'ı canlandırıyor. Filmin bilim-kurgu oluşundan, simülasyonlardan, programlardan bahsedildiğine göre bu karakter simülasyonlardakş hatalarla ilgili bir program ya da hatalı bir program olabilir. İsmi zaten "Hatalar" The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen II Ama bir işlevi olan program olduğunda yanında "The" oluyor genelde. Acaba hatalarla ilgisi olan ama program değil de insan bir karakter de olabilir.

Neil Patrick Harris ise The Analyst imiş. Analizci, Analist. Bayağı bayağı işlevi olan bir program bu da. Hem "The"sı da var. The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen II 

Şu Christina Ricci'nin canlandırdığı karakteri de ayrıca çok merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 18 Aralık 2021; 4:37:33 >

• Neden bu filmin iyi olmayacağına dair bir his var içimde. Beklenti büyük olduğu için mi acaba?

Acaba Jonathan Groff'un canlandırdığı Smith sonradan mı ajanlaşıyor. The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen II  Morpheus'un yanında Ajan Smith yazdığına göre Matrix Revolutions'ta Bane karakterine olan şey herhalde Morpheus karakterine de oluyor. Aklıma başka bir mantıklı açıklama gelmedi.

Ya bu arada Bugs karakterini merak ediyorum diyordum da aslında fragmanda gördüğümüz mavi saçlıymış bu. Umarım aksiyon karakteri olmaktan fazlası vardır ama öyleymiş gibi durmuyor. Bug yetenekleri olsa güzel olurdu. The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen II 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 18 Aralık 2021; 14:12:49 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Teoriler teoriler. Özellikle sondaki Ajan Smith ile ilgili teori abovv. The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen II 

The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen IIFilmografyoutube
    Bilim kurgunun efsanesi Matrix serisinin devam filminin 2. Fragman analizi ve teorilerini sizler için derledik dileriz video hoşunuza gider. Metin Yazarı: Ali YAŞAR Seslendirmen: Burçin DİRENCİ Kurgu: Mert Esen Beni buradan takip edebilirsiniz. https://www.instagram.com/filmograf https://www.twitch.tv/filmografmedia https://twitter.com/Filmografmedia https://discord.gg/Tv7zetKEg7
    https://www.youtube.com/watch?v=pDdQl70NVto

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 18 Aralık 2021; 18:24:12 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.