Şimdi Ara

The Machinist Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Filmi izledim iyi güzel hoşta bi türlü anlayamadım Var mı aydınlatacak babayiğit ?

• Bizim bale kaza geçiriyor sonra şizofren oluyor sonra 1 tane hayali karakter oluşturuyor coğu şizofren filminde olduğu gibi.O kırmızı araba ile kaza yapıyor ama o kel adamın arabası sanıyor.Mesela notlar filan asıyor kendi duvara.
  • Dostum onları bende anladım tabi ki :) Zaten filmde geçen durumları söylemişsin sen .. Neyse biraz yararı oldu , toparladım zaten durumları ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Me®t

Dostum onları bende anladım tabi ki :) Zaten filmde geçen durumları söylemişsin sen .. Neyse biraz yararı oldu , toparladım zaten durumları ..

Başka anlıcak bir şey yokki.

Başka bir ayrıntı varsa bizide aydınlat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 21 Temmuz 2009; 18:29:17 >
  • Ben anladığım şekli anlatmaya çalışayım ..

Filmin sonundaki flashbacklere bakılırsa 1 sene öncesinde Trevor gayet sağlıklı etine buduna dolgun .. Hayatı normal tıkırında .. İşte bi gün kırmızı arabayla Nicholas'a çarpıyor ve kafayı çiziyor .. Araba haşat olunca da hurdaya veriyor .. 1 sene boyunca kafa çizik olduğu için uyku problemi falan yaşıyor .. Havalimanına her gittiğinde garsonunu Maria sanıyor .. Onla konuştuğunu flan düşünüyor .. Ama aslında sadece kahvesine bakıyordu .. Yani yaşadığı olayları tekrar canladırıyor kafasında .. İşte o Ivan denen elemanda kafasında kurguladığı bi karakter .. Eh sonunda da farkına varıp içeri gidiyor zaten :)
  • Güzel anlamışsın.

Filmin en beğendiğim yer lunaparktan cıkınca cocuk baydın kucagında annesi karsıdan kosuyor ama filmin sonunda kaza yapıyor ordan kadın koşuyor orası çok güzeldi.

Birde bana göre filmde hata var.

Ivan hayali karakter bizim oğlan onu öldürüyor burda kendisini öldürmesi gerek.Burası olmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 22 Temmuz 2009; 1:05:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Güzel anlamışsın.

Filmin en beğendiğim yer lunaparktan cıkınca cocuk baydın kucagında annesi karsıdan kosuyor ama filmin sonunda kaza yapıyor ordan kadın koşuyor orası çok güzeldi.

Ivan'ı halının içinden denize yuvarladğı sahne de güzeldi .. Filmin başında gördüğümüz için bi fikrimiz oluşmuştu arkadaşla .. Tabi arkadan birinin " Who are you ? " diyeceğini biliyorduk ..

Aynı sahne 2. defa gösterildiğinde anladık zaten arkadan Ivan'ın çıkacağını ..

,

Sa Trevor hayırdır koçum diye bi dublaj girdik , iyi güldük

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Hunter 2012 Sizlere yardım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnsan filmin ortalarında şizofren filmi oldugunu anlıyor ama oraya gelene kadar sende şizofren oluyorsun. Filmin sonunda gecmisi göstermese kafamda cok büyük soru işareti kalacaktı..
  • Spoiler mı yedim ben şimdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.