Şimdi Ara

The Lord Of The Rings Trilogy [Extended Edition] Arıyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yüzüklerin efendisi serisini arıyorum extended versiyonu ile izlemişken tam izleyim dedim. (daha hiç bi serisini adam akıllı izleyemedim) Bir arkadaş pm atmıştı ama boyut 12.2 gb yani boyut düşük biraz daha görüntü kalitesi yüksek 3 ü de topla 20-30gb lık olan varsa site adresini atarsa pm den sevinirim. Tv de izlicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Btuhan35 -- 6 Aralık 2013; 12:31:09 >

• pm attım dostum , aynı siteden 2 link verdim biri 720p ripli ama diğeri 1080p , tavsiyem 1080p olanı indirmen ama onda da az seeder var sen karar ver artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 6 Aralık 2013; 14:04:23 >
  • ben de pm alabilir miyim?undefinedundefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sıradanbirisi -- 6 Aralık 2013; 14:04:58 >
  • türkçe dublaj extended olsaydı hiç acımam 500 lira bile veririm bluray e ama yapmadılar nedense
  • Hocam bende 4 film 90 gb lotr ve extended.ister turkce ister ingilizce izleyebilirsin.ingilizce izliyceksen uyumlu türkçe altyazisi icinde
    Türkçe izliyceksen orjinal dilindeki sahnelerde yani extended sahnelerde devreye giren bir turkce altyazi daha var.

Parali bir siteden indirdim o yüzden link atsamda indirilemez.
    Yardımcı olamadim belki ama bulamazsan yardimi dokunur sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.