Şimdi Ara

The Lord Of The Rings The Battle For Middle Earth 1 mi 2 mi daha güzel

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
9.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 2
  • 2 çünkü grafikleri ve oyun tarzı daha güzel ... Zaten oyunlarda genelde 2 ler 1 lerden güzel olur Nedenide genelde grafikler olur
  • İkisinin de yeri ayrı bence.

Birçok kişi, ikideki oynayış durumunu "gelişmişlik"ten çok "değişmişlik" olarak tanımlayacaktır(her değişim, gelişim olacak diye bir kural yok şüphesiz). Bu durumda, ilk oyunun da tutunması doğaldır, fazla sade olduğu şeklinde bir düşünce bulunsa da(bu sadelikte, ilk oyunun sadece filmin lisansıyla yapılmasının etkisi çok. Filmin dışına çıkamadılar pek).

Ek: Sadece oynayış açısından ele aldım. "Campaign" vs. onları düşünmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 12 Haziran 2008; 21:36:31 >
  • eğer multi oynayacaksan bfme2 daha iyi.
    ama single oynaöak istiyorsan bfme1 çok çok dahaiyi ki bence 2. oyunun single ını oynama bile alakasız bişeyler var...(filmele alakasız tabii. kitabı okumadığım için 2. oyunun olayınıbilmiyorum)
  • Genel anlamda 2 biraz daha iyi grafik-ses-oynayış vesaire açısından ancak 1deki Campaign modu insanı sarıp sarmalarken 2'de ki Campaign mod u resmen benim açımdan hayal kırıklığıydı
  • 1 in campaign'i çok harikaydı. Orta dünya haritasında bir yerlere tıkladığımızda örneğin frodo, onların filmdeki ilerleyişini gösteriyordu. Miğfer dibinde elfler gelirken gösteriliyordu vs.
    Ama oyun anlamında BFMEII daha iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    StarCraft II [ANA KONU]
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 nin multisini oynamadım ama her ikisninin campaign modunu oynadım ve kesinlikle 1 çok daha iyiydi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordhammer

1 in campaign'i çok harikaydı. Orta dünya haritasında bir yerlere tıkladığımızda örneğin frodo, onların filmdeki ilerleyişini gösteriyordu. Miğfer dibinde elfler gelirken gösteriliyordu vs.
    Ama oyun anlamında BFMEII daha iyi.

Aynı fikirdeyim.
  • 2 daha güzel
  • evet single oynayacaksan 1 derim fakat grafik diyosan 2 derim ben 1 oynamıyorum şimdi bilgisayarımda 2 var
  • Ben 1'i oynamadım ama gördüm. 2'nin hem multisini hem campagnini oynadım. Campaigninin bazı bölümleri sıkıcı bazı bölümleri sürükleyici ama filme uzaktan yakından alakası yok. Ama 1'in filmle aynı old.nu biliyorum. Eee buda tabi baya zevkli olur.
  • oynanış bakımından grafik bakımından 2 diyebiliriz ama degişik canavarlar bilmem filmle alakası olmayan uçan şeyler var 1de ise tam tersine her şey filmdeki gibi senaryo bile aynı
  • 1 cok keyif vermişti 2 den daha uzun süre pc basında kalmısımdır, iyilerde 2-3 kere kötülerde 2 kere bitirmiştim.

şimdi düşünüyorum acaba hiçmi sıkılmamıştım.

kötülerde oynamakta zevkli tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderer_utku

eğer multi oynayacaksan bfme2 daha iyi.
    ama single oynaöak istiyorsan bfme1 çok çok dahaiyi ki bence 2. oyunun single ını oynama bile alakasız bişeyler var...(filmele alakasız tabii. kitabı okumadığım için 2. oyunun olayınıbilmiyorum)

Hİslerim tercuman olmuşsun.
  • Ben 2 aksine bfme1 i tavsiye ediyorum.Grafikte aşırı gelişme yok.1 in campaing modu oldukça zevkli.Hem multipalyer 1 bence daha zevkli.
  • bence 2 hem grafik hem de yapay zeka falan filan
  • 1 film ve hikaye ile neredeyse birebir ve daha eğlenceli.
  • BFME-2grafıkler ve oynayıstakı ozgurluk ıcın+1 dekı hero abartmaları
  • şimdi kitabı okumayanlar için 1 deki kampanya campaign daha zevkli.ama kitabı okuyanlar anlamışlardır hemen 2. oyunun campaign bölümü kitapla HEMEN HEMEN aynı.dale ırkıyla olan dostluk.ejderhanın cüce şehri ele geçirmeye çalışması falan.ama 1 in skirmish ve multplayer olarak çok eksiği var.en önemlisi bina yapımında seni sınırlıyor olması.1. oyunun en büyük artısı ise hazır kalelerin içinde oyuna başlamamız.bu gelişmek için zaman sağlıyor.2.de bu eksik.ama ben witch king eklentisini de bitirmiş olarak şunu söyleyebilirmki multplayer ve skirmish olayında WITCH KING harika.her ırka katılan yeni güçlü birimler oyuna inanılmaz zewk katıroy.özellikle MEN de ki atLılar.ama bu oyun serisinin her şey den önce en büyük eksiği birim sayısını kısıtlaması(oda bi modla çözülüyor)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.