Bildirim
The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe (51. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Girdim menülere baktım da İngilizce kısımlar çok. Oyuna girip bakamadım ama Türkçe eklendi yazıyor notlarda. Şu oyunu ne zamandır oynamıyorum bu gece bir giriş yapayım diyorum. -
Oyunu almak isteyenler , şuanda yanlış görmediysem 10,40 TL olmuş galiba, kaçırmasınlar.. -
Steam indirimleri sağ olsun aranıza ben de katıldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşaret fişeği bende iki kurt karşılaşmasında da işe yaramadı. Önceden işe yarıyordu.
Bu olaya bir güncelleme gelmesi gerekiyor bence, fişeklerin hiçbir işlevi yok şuanda.
Kurt fişeği görünce sokak köpeği gibi kaçıyordu, şimdi uzaktan yakınca temkinli yaklaşıyorlar, vahşi aç kalmış kurt bu sonuçta. -
Su tüketimi mi artmış yoksa benim oyunda mı bir sıkıntı var anlamadım. Birde kayıtlı oyunlarda kitaplar gözükür mü acaba ? -
türkçe altyazı güncelleniyor mu yoksa hala 7-8 ay önceki ekim ayının altyazısı mı? -
Evet güncelleme öncesi kayıtlı oyunda, güncellemeden sonra kitaplar gözüküyor.
Resmi Türkçe dil desteği gelmiş, ufak tefek eksiklikleri var ama her şey Türkçe olmuş -
Arkadaşlar bu oyunu almak istiyorum ama oyunu anlamadım..
Bu oyunda amaç nedir? Hep daha uzun sürede yaşayabilmek mi? -
Amaç hayatta kalmak. Bu yani.
38. Güne girdim. Bolca anı birikti. Günlük sistemini kullanıyorum her gün yaptığım şeyleri o an ki ruh halimle yazıya döküyorum ilerde okuması zevkli oluyor. Yiyecek bulmaya çalışmak, her şey tükenince yada gece dışarıda tipiye yakalanınca ölümü ensenizde hissetmek, benzeri olmayan bir tecrübe yaşatıyor. Oyunun atmosferi çok iyi. Türünü sevenler için henüz Alfa olmasına karşın harika bir oyun. Oyuna, acaba sever miyim, sarar mı diye ön yargıyla yaklaşıp müptelası olan bir arkadaşım var.
Ne gibi eksiklikleri var, düzelttireyim
Oyuna bayadır girmiyordum , güncellemelerden sonra resmi olarak Türkçe dil desteği gelmiş diye Workshop Türkçe aboneliğinden çıkıp girdim oyuna Diller kısmında Türkçe seçeneği yok. -
Roadmap te evet gayet güzel fikirler var fakat ben şahsen ayı kapanını göremedim.Bence ayı kapanı da olmalı gözümden kaçtıysa affola.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer_02 -- 27 Haziran 2016; 19:14:59 > -
Oyunu yeni aldım ilk girişimde su yapamadığım için öldüm
2. oynayışımda şuan 7 . günümdeyim. Buz gölünün başında büyük bir evde başladım . Balıkçı kulbeleri var etrafda. Balık tutmayı denedim ama nafile 10 saatde 1 tane tutamadım.
Enfesksiyon kaptım ölmek üzereyken sonunda barajdan ilk yardım malzemesini bulup iyileştim Bu seferde barajdan cıkarken içeriye kurt girmiş fena tırstım 2 kere saldırdı baya bir ilk yardım malzemesi harcamak zorunda kaldım. Dışarıda 3-4 saat dolaşamıyorum hemen yoruluyor ve donuyor eleman.
Yemek sıkıntı ölmüş geyik bulamassam baya zorlanıyorum. Kapan yapacak aletde yok şuan. Tüfek bulşamadım ilk oyunda hemen buldum 7 gündür geziyom tüfekde bulamadım. Hadi hayırlısı oyuna fenaymış ama
-
55. Gündeyim tüm haritaları gezdim en son sevimli vadiye geldim. Artık burda stoklar tükenene kadar kalacağım, sonrada ölümü bekleyeceğim
3 gb ram i3 .24 ghz işlemci 1gb 64 bit ekran kartı oyuna yetermi acaba? -
Hayvanların deri ve postlarını kurutarak kıyafet yapın böylelikle soğuktan korunmuş olursunuz. Avlanmak içinde illa tüfeğe ihtiyaç yok kendinize yay yapın. Ama bulduğunuz oklara sahip çıkın ucunda ki temren ilk etapta yapılamıyor. Sapı falan dönüştürerek oku tekrar yaparsınız. Tüfek avcının kulübesi yada gözcü kulesinde oluyor. Bazende cesetlerin yanında. Kamp ofisin sağ tarafında bi geçit var oradan ilerleyin yerde bir ceset oluyor genelde ben onun dibinde bulmuştum. Tabi her oyunda değişiyor.
temren nasıl yapılıyor son 3 mermim kaldı 40. günümdeyim, ayı eti yemekten hastalandım
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X