Şimdi Ara

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
9.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nintendo oyunlarıyla herzaman milyonlar saticak bu böyle gider,Zeldaya gelirsek mükemmel bir oyun hikayesiyle müziğiyle harika gercekten birde 3d li olunca başka bir tad veriyor oyuna
  • Nintendo gene tokadı çakmış herkese.Sony'e selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

bu oyunun grafiklerimi 9.6 aldı lol diyorum eskiden almış olabilir şuan ki sürümü bu puanı alamaz yahu

http://bolumsonucanavari.com/VideoIncelemeler-Killzone_3_Video_inceleme-2090.htm

Killzone 3 ile aynımı bunun grafikleri Beyler dağılın

Senin kadar çocukca yorum yapananı görmedin ''lol , dağılın '' bu nedir?

4600 mesaj yapmışsın o kadar haberlere yorum atmışsın ama incelemelerde GRAFİK PUANININ KONSOLA GÖRE verildiğini hala anlamamışsın.Ps3 sistemi belli 3DS belli her konsol oyunu sistemine göre puanlandırılır.

• Bıkmadınız dimi şu grafik muhabbetlerinden.
  • Kaç yıl geçmiş grafik hala aynı nindendo başkanı gitsin kendini intihar etsin ya oyunun karşılaştırma videosunu izledim fark yok bu kadarda olmaz tamam ruhda önemlide saçmalık artık 2011 yılında çıkmış konsol n64 ü grafik olarak sadece biraz gecebiliyorsa nintendo bi oturp düşnmeli şimdi şu oyunu bi xbox 360 ın grafik kalitesiyle ana oyun bozulmadan oynasak fenamı olur.Bunu alıcagıma gider pcmde oynarım n64 versiyonunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:SyLaR:.

Kaç yıl geçmiş grafik hala aynı nindendo başkanı gitsin kendini intihar etsin ya oyunun karşılaştırma videosunu izledim fark yok bu kadarda olmaz tamam ruhda önemlide saçmalık artık 2011 yılında çıkmış konsol n64 ü grafik olarak sadece biraz gecebiliyorsa nintendo bi oturp düşnmeli şimdi şu oyunu bi xbox 360 ın grafik kalitesiyle ana oyun bozulmadan oynasak fenamı olur.Bunu alıcagıma gider pcmde oynarım n64 versiyonunu.

Valla ben grafiklerin tabir cahizse babasını oynadim xboxda yada ps3 de tamam grafik önemli ama bu oyunda bana eksik birsey gelmedi konsola göre gayet yeterli ayrıca pspden daha iyi diye bilirim,zaten bu tip(Zelda) oyunlarda grafik aramiyorsunuz oyun sizi atmosfere bulmacaya sürüklediği icin.Ha bide birsey daha var 3d gercekten başarılı zeldada

• quote:

Orijinalden alıntı: ersins58

quote:

Kaç yıl geçmiş grafik hala aynı nindendo başkanı gitsin kendini intihar etsin ya oyunun karşılaştırma videosunu izledim fark yok bu kadarda olmaz tamam ruhda önemlide saçmalık artık 2011 yılında çıkmış konsol n64 ü grafik olarak sadece biraz gecebiliyorsa nintendo bi oturp düşnmeli şimdi şu oyunu bi xbox 360 ın grafik kalitesiyle ana oyun bozulmadan oynasak fenamı olur.Bunu alıcagıma gider pcmde oynarım n64 versiyonunu.

Valla ben grafiklerin tabir cahizse babasını oynadim xboxda yada ps3 de tamam grafik önemli ama bu oyunda bana eksik birsey gelmedi konsola göre gayet yeterli ayrıca pspden daha iyi diye bilirim,zaten bu tip(Zelda) oyunlarda grafik aramiyorsunuz oyun sizi atmosfere bulmacaya sürüklediği icin.Ha bide birsey daha var 3d gercekten başarılı zeldada

Oyun müthiş zaten ona bişey demiyorum ama bu yeni bir oyun degil remake yani grafiklerin güzel olması gerekiyor bu oyun yeni yapılmış olsaydı hadi derdik oyuna,hikayeye,atmosfere kasmışlar ama remake in amacı zaten grafik geliştirmektir yani remake bir oyunda grafk önemli degil demek bana göre saçma halo 1 le halo anniversary arasındaki farka bakarsanız ne demek istedigimi anlıyacaksınız.

• Tamam anlıyorum ama inan grafik 3ds göre yeterli hata bazı yerler gercekten iyileştirilmiş youtubdan bakıldığı zaman,ha şu olabilir mesela bazı karakter modelemelerine takilabilirsin karemsi yapıda ama buda oyunun yapımsal özü bana kalırsa yani orjinalığı
  • Arkadaşlar Zelda'nın ününü bir oyuncu olarak çok duydum fakat şu ana kadar nintendo sahibi olmadığım için hiç bir oyunu oynayamadım. Şimdi kardeşim için 3ds alıcam ve yanında bu oyunu almayı düşünüyorum. Acaba daha önceki oyunları oynamamak bu oyunda bir sıkıntı yaşatır mı? Hem konu hem oynayış olarak. Yoksa bu oyun 0'dan giriş için uygun mudur?
    Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kırmızı Pervane -- 3 Ağustos 2011; 5:59:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

Arkadaşlar Zelda'nın ününü bir oyuncu olarak çok duydum fakat şu ana kadar nintendo sahibi olmadığım için hiç bir oyunu oynayamadım. Şimdi kardeşim için 3ds alıcam ve yanında bu oyunu almayı düşünüyorum. Acaba daha önceki oyunları oynamamak bu oyunda bir sıkıntı yaşatır mı? Hem konu hem oynayış olarak. Yoksa bu oyun 0'dan giriş için uygun mudur?
    Edit : İmla

Her oyunun kendine has hikayesi var oynayabilirsin dostum
  • quote:

Tamam anlıyorum ama inan grafik 3ds göre yeterli hata bazı yerler gercekten iyileştirilmiş youtubdan bakıldığı zaman,ha şu olabilir mesela bazı karakter modelemelerine takilabilirsin karemsi yapıda ama buda oyunun yapımsal özü bana kalırsa yani orjinalığı

3ds'e göre yeterli olabilir dogrudur benimde demek istedigim zaten o nintendo daha iyi bir konsol çıkarmalıydı benim şu ana kadar gördügüm ds grafigini 3d ile yedirmeye çalışmaları.Zaten fazlada satmadı nintendo fanları bile almadı.
  • Bütün nintendocular aldı sen merak etme sylar geriye sen ve senin gibiler kaldı alacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Risque

Bütün nintendocular aldı sen merak etme sylar geriye sen ve senin gibiler kaldı alacak.

Nerden biliyorsun dünyadaki bütün nintendo fanları arkadaşınmı ? yada hepsini tek tek gezip alıp almadıklarınamı baktın ?

İçi boş mesajlar atmayın.
  • Sen almadıklarını nerden biliyorsan bende ordan biliyorum...
  • quote:

Sen almadıklarını nerden biliyorsan bende ordan biliyorum...

Bu tartışma iyice mantara bagladı senin gibi bi cahille hiç ugraşıcak durumda degilim SATIŞ RAKAMI diye birşey var hem konsol çok satılsa nintendo neden fiyat düşürsün safmı bunlar milleti sömürmek varken gerçi niye ugraşıyorum ki zaten anlıyacak adam şimdiye 100 kere gerçegi görmüştü bsc de bile kaç kere haberi çıktı koskoca IGN 3ds başarısız diyor sen daha iyisini biliyorsun satış rakamları düşük gösteriyor sana göre onlar yalan sen dogrusunu biliyorsun.Çoluk çocuga dert anlatıyoruz şu forumda yaz bitsede ebeveynleriniz pc lerinizi kapatsa kurtulsak şu 13-16 yaş grubundan.

Edit:
    Şimdi girdigi konulara baktım çocuk 3ds'e baglanmış biz ne desek faydasız dünyada tek alan o olsa bile yine ona göre rekor kırdı olucak birşey degiştirmiyecek.
    [sizer=blue]The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D İnceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:SyLaR:. -- 8 Ağustos 2011; 10:42:04 >

• quote:

quote:

Sen almadıklarını nerden biliyorsan bende ordan biliyorum...

Bu tartışma iyice mantara bagladı senin gibi bi cahille hiç ugraşıcak durumda degilim SATIŞ RAKAMI diye birşey var hem konsol çok satılsa nintendo neden fiyat düşürsün safmı bunlar milleti sömürmek varken gerçi niye ugraşıyorum ki zaten anlıyacak adam şimdiye 100 kere gerçegi görmüştü bsc de bile kaç kere haberi çıktı koskoca IGN 3ds başarısız diyor sen daha iyisini biliyorsun satış rakamları düşük gösteriyor sana göre onlar yalan sen dogrusunu biliyorsun.Çoluk çocuga dert anlatıyoruz şu forumda yaz bitsede ebeveynleriniz pc lerinizi kapatsa kurtulsak şu 13-16 yaş grubundan.

Edit:
    Şimdi girdigi konulara baktım çocuk 3ds'e baglanmış biz ne desek faydasız dünyada tek alan o olsa bile yine ona göre rekor kırdı olucak birşey degiştirmiyecek.
    [sizer=blue]The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D İnceleme

Şunun altını çizelim konsol kalitesinden değil fiyatı ve az oyunu var diye satmamıştır

• 3DS satış rakamları düşük diyorsunda neye göre? Eski DS e göre, 147 milyonun yanında şuanki satış evet düşük.. Ama PSP ye göre yine fazla ;)
    Vitada çıksında hele ozaman konuşalım satış rakamlarını+
  • quote:

Orijinalden alıntı: havaemi01

3DS satış rakamları düşük diyorsunda neye göre? Eski DS e göre, 147 milyonun yanında şuanki satış evet düşük.. Ama PSP ye göre yine fazla ;)
    Vitada çıksında hele ozaman konuşalım satış rakamlarını+

Düşük oldugu bütün oyun siteleri tarafından belirtiliyor ve nintendo bile yenildigini kabul edip fiyat düşürdü burdan biliyorum.

Edit:

Bu arada ps vita fanı degilim ne kadar satacagı umrumda degil ben sadece 3D ekleyip bildigin ds i yeniden çıkaran ekranını bile büyütmeyen nintendoyu gözü kapalı savunanları anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:SyLaR:. -- 9 Ağustos 2011; 2:29:35 >
  • Burda yanılıyorsun 3ds teknik olarak ds den başarılı grafik daha akıcı ve yazılım olarakta gelişmiş bunlar artı yanlış bilgi vermeyelim arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Burda yanılıyorsun 3ds teknik olarak ds den başarılı grafik daha akıcı ve yazılım olarakta gelişmiş bunlar artı yanlış bilgi vermeyelim arkadaşlar

İnce ayarlar benim umrumda olmaz ps vita-psp farkı varmı yok.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.