Şimdi Ara

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D İnceleme (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
8.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Psp yi sokma araya istiyorsan şuan pspden üstün bir cihaz her ikisini kullandığım icin biliyorum bunu
  • sony ile Nintendo'yu birbiriyle karıştırmayın.Her ikisini oyun ve cihaz kültürleri farklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersins58

Psp yi sokma araya istiyorsan şuan pspden üstün bir cihaz her ikisini kullandığım icin biliyorum bunu

İlk bi oku anla ondan sonra yorum at ne adamlar var şu forumda ya demek istedigim bak adam gibi oku sen bile anlarsın

normal ds ile 3ds arasında,psp ile ps vita arasındaki grafik farkı kadar fark olmalıydı

ds ile ps vitayı veya psp yi karşılaştırmıyorum yazdıgım çok dogru bişey ama anlayana.Sen ne anlatırsan anlat anlatabildigin karşındakinin anladıgı kadardır.
  • Nintendo Gamecube ile yaşadığı sıkıntıdan sonra grafiği bıraktı arkadaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:SyLaR:.

quote:

Psp yi sokma araya istiyorsan şuan pspden üstün bir cihaz her ikisini kullandığım icin biliyorum bunu

İlk bi oku anla ondan sonra yorum at ne adamlar var şu forumda ya demek istedigim bak adam gibi oku sen bile anlarsın

normal ds ile 3ds arasında,psp ile ps vita arasındaki grafik farkı kadar fark olmalıydı

ds ile ps vitayı veya psp yi karşılaştırmıyorum yazdıgım çok dogru bişey ama anlayana.Sen ne anlatırsan anlat anlatabildigin karşındakinin anladıgı kadardır.

Biraz uslubuna dikat edersen sevinirim.Birincisi grafik yeterli bana göre super mario yada nintendoya herangi özgün bir oyun yani anime tarzı oyunlara tutupta gerçekçi grafik sunamaszin oyunun ruhunu bozarsin ikincisi daha konsol yeni nerden biliyorsun süper grafikli oyunlar cikmicagina hem okadar ekrandan ne bekliyorsun full hd anlatamıyorum ya şuan Zelda oynuyorum grafik akıyor yani cok yeterli.grafik grafik diye diye ölceksiniz valla ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayrıca Resident evil revelationun e3 deki oynama videosunu indirdim 3dsime grafik mükkemeldi ve 3d yi acinca öyle güzel 3 boyut hissi veriyorki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersins58 -- 10 Ağustos 2011; 7:27:55 >
  • quote:

quote:

quote:

Biraz uslubuna dikat edersen sevinirim.Birincisi grafik yeterli bana göre super mario yada nintendoya herangi özgün bir oyun yani anime tarzı oyunlara tutupta gerçekçi grafik sunamaszin oyunun ruhunu bozarsin ikincisi daha konsol yeni nerden biliyorsun süper grafikli oyunlar cikmicagina hem okadar ekrandan ne bekliyorsun full hd anlatamıyorum ya şuan Zelda oynuyorum grafik akıyor yani cok yeterli.grafik grafik diye diye ölceksiniz valla ya

2011 yılında çıkmış konsol tabikide grafik beklerim o kadar para verim mario oynamak için bir konsol alınmaz zaten alınmadıda.Artık insanlar sıkıldı mario,zelda,mario,zelda,pokemon artık yeter madem o kadar yaratıcısınız 25 senedir iligini kuruttunuz marionun yeni oyun yapında bizde görelim koskoca nintendosunuz ya.

Ve o ekranda ne bekliyordun ki demişsin neden adam gibi bi ekran koymadılar ? ekran resmen ds xl ekranı magdem öyle ben bu konsolu alacagıma gider ds alırım mario oynıyacaksam onda oynarım.Hala şu nintendoyu savunuyorsunuz ya ne diyim ben size.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Risque

Sen almadıklarını nerden biliyorsan bende ordan biliyorum...

Bu tartışma iyice mantara bagladı senin gibi bi cahille hiç ugraşıcak durumda degilim SATIŞ RAKAMI diye birşey var hem konsol çok satılsa nintendo neden fiyat düşürsün safmı bunlar milleti sömürmek varken gerçi niye ugraşıyorum ki zaten anlıyacak adam şimdiye 100 kere gerçegi görmüştü bsc de bile kaç kere haberi çıktı koskoca IGN 3ds başarısız diyor sen daha iyisini biliyorsun satış rakamları düşük gösteriyor sana göre onlar yalan sen dogrusunu biliyorsun.Çoluk çocuga dert anlatıyoruz şu forumda yaz bitsede ebeveynleriniz pc lerinizi kapatsa kurtulsak şu 13-16 yaş grubundan.

Edit:
    Şimdi girdigi konulara baktım çocuk 3ds'e baglanmış biz ne desek faydasız dünyada tek alan o olsa bile yine ona göre rekor kırdı olucak birşey degiştirmiyecek.
    [sizer=blue]The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D İnceleme

kardeş sana katılıyorum ama cahil deme bide şöle düşün adam zamanında psp ile ds arasında kalmış ds seçmiş bırak adam seçimiyle gurur duysun adamı üzüp keske ds almasaydım dedirtmeyelim hala nintendo fanı kavramının olması bile beni güldürüyo nintendo yapamıyo arkadaş bu nintendocuların grafik önemli değil oynanabilirlik önemli demelerini anlamıyorum.ya hacı ps3 yada psp de oynanabilirlik yokmu zelda gibi 50 tane oyun var psp de gayet de oynanabilir örnek (Kingdom Hearts - Birth by Sleep) ayrıca nintendonun böle oyunlar yapmasındaki amaç grafik deil oynanabilirlik yapalım falan deil. adam grafik yapamıyo ne yaparsa yapsın sony yi yakalayamıyo. bu yüzden bole oyunlar yapıyo. ama bi pokemona lafım yok çok güzel oyundu bu grafik diil oynanabilirlik kavramına pokemonu alabiliriz. ama şimdi bi emulatorle gba bi emulatorle ds oyunlarını pc den ve hatta psp den oynayabiliyosun psp deki gba okadar güzelki hem grafik olarak hemde oynanabilirlik orjinaline bin basar. ama git bi bak pc de psp emulatoru varmı. var 1 2 tane ama bi işe yaramaz hem yavaş hemde kalitesiz. ds emulatorune bak maşallah ds ten daha iyi çalıştırıyo adamların 3ds çıkarmalarındaki bi amaçta bu 3d pc de olmadıgından emulator yapamazlar bırakın bu nintendo muhafazakarlığını artık çocuk olmayın ds inizi pc den oynayın gidin ps vita alın

• quote:

Orijinalden alıntı: superdejo

quote:

quote:

Bu tartışma iyice mantara bagladı senin gibi bi cahille hiç ugraşıcak durumda degilim SATIŞ RAKAMI diye birşey var hem konsol çok satılsa nintendo neden fiyat düşürsün safmı bunlar milleti sömürmek varken gerçi niye ugraşıyorum ki zaten anlıyacak adam şimdiye 100 kere gerçegi görmüştü bsc de bile kaç kere haberi çıktı koskoca IGN 3ds başarısız diyor sen daha iyisini biliyorsun satış rakamları düşük gösteriyor sana göre onlar yalan sen dogrusunu biliyorsun.Çoluk çocuga dert anlatıyoruz şu forumda yaz bitsede ebeveynleriniz pc lerinizi kapatsa kurtulsak şu 13-16 yaş grubundan.

Edit:
    Şimdi girdigi konulara baktım çocuk 3ds'e baglanmış biz ne desek faydasız dünyada tek alan o olsa bile yine ona göre rekor kırdı olucak birşey degiştirmiyecek.

kardeş sana katılıyorum ama cahil deme bide şöle düşün adam zamanında psp ile ds arasında kalmış ds seçmiş bırak adam seçimiyle gurur duysun adamı üzüp keske ds almasaydım dedirtmeyelim hala nintendo fanı kavramının olması bile beni güldürüyo nintendo yapamıyo arkadaş bu nintendocuların grafik önemli değil oynanabilirlik önemli demelerini anlamıyorum.ya hacı ps3 yada psp de oynanabilirlik yokmu zelda gibi 50 tane oyun var psp de gayet de oynanabilir örnek (Kingdom Hearts - Birth by Sleep) ayrıca nintendonun böle oyunlar yapmasındaki amaç grafik deil oynanabilirlik yapalım falan deil. adam grafik yapamıyo ne yaparsa yapsın sony yi yakalayamıyo. bu yüzden bole oyunlar yapıyo. ama bi pokemona lafım yok çok güzel oyundu bu grafik diil oynanabilirlik kavramına pokemonu alabiliriz. ama şimdi bi emulatorle gba bi emulatorle ds oyunlarını pc den ve hatta psp den oynayabiliyosun psp deki gba okadar güzelki hem grafik olarak hemde oynanabilirlik orjinaline bin basar. ama git bi bak pc de psp emulatoru varmı. var 1 2 tane ama bi işe yaramaz hem yavaş hemde kalitesiz. ds emulatorune bak maşallah ds ten daha iyi çalıştırıyo adamların 3ds çıkarmalarındaki bi amaçta bu 3d pc de olmadıgından emulator yapamazlar bırakın bu nintendo muhafazakarlığını artık çocuk olmayın ds inizi pc den oynayın gidin ps vita alın

Alet 1970 grafigi verdigi için pc ler emulatorde zorlanmıyor

• GTA:Chinatown Wars la övünen pspciler??

O oyun ilk olarak DS'e çıktı.Grafik çok kötü size göre dimi? Peki bu kadar millet oyunu aldı.EEE?

Yıl 2011 olmuş hala grafik muhabbeti.

Nintendo Gamecube'u döneminin en iyi grafikli konsoluydu noldu?Bitti.Sony karşısında ezildi.

Nintendo'da bu olaydan ders çıkardı ve DS ve Wii gibi şaheserleri oyun dünyasına kazandırdı.Bütün rakiplerini paramparça etti 1970 grafiğiyle.Adeta rakipleriyle dalga geçti.

Bu Gamecube! olayından sonra hala grafik bekleyenlerin(Nintendo'dan) aklından şüphe ederim.
  • öncelikle ben pspciler dsciler die ayrım yapmıyorum ben psp nin fanı deilim eminim .:SyLaR:. da öledir. öncelikle hiçbirşey bilmiyosun biraz araştırda gel
    japonya(yani dünyanın konsol merkezi ve konsol üretim, tüketim kralı) hala psp alıyor en son satış rakamları
    Konsol Satış Rakamları
    PSP – 34,655
    3DS – 18,324
    PS3 – 13,789
    Wii – 6,336
    DSi LL – 5,358
    DSi – 5,292
    Xbox 360 – 2,763
    PS2 – 1,319
    DS Lite – 208
    PSP go – 171
    bundan bi önceki anket sonuçları
    Konsol Satış Rakamları
    PSP – 35,478
    3DS – 32,910
    PS3 – 22,431
    Wii – 8,825
    DSi LL – 8,386
    DSi – 8,035
    Xbox 360 – 1,906
    PS2 – 1,395
    DS Lite – 514
    PSP go – 356
    gördüğün 3ds nin önceki satışı 32,910 ken bi sonraki ankette 18,324'e düşmüş
    vede japonyada hala en çok sahip olunan konsol ps2
    1.ps2
    2. ds,3ds
    3.psp
    4.ps3
    5.gameboy advance
    6.wii
    7.xbox360
    sen daha rakiplerini paramparça etti diyosun buna napılır gülünür

• Okuduğunu anlayamıyorsan yapacak birşey yok :) Okuduğunu anladıktan sonra sana görev veriyorum git Satış listelerine tekrar bak! Ödül: PSVita :)
  • heralde şundan bahsediyon
    Konsol Satış Rakamları
    3DS – 374,764
    PSP – 47,955
    PS3 – 23,654
    Wii – 12,159
    DSi LL – 9,093
    DSi – 7,802
    Xbox 360 – 3,366
    PS2 – 1,773
    PSP go – 1,076
    DS Lite – 663
    yazının altını okusan anlardın bu 3ds nin ilk çıktığındaki satış rakamları ama bak tuttamış 374,764 ten 18,324 e düşmüş ve en son ankete göre psp 1. ayrıca söliim psp de ilk çıktığında dier konsolların onlarca katı yukarı çıkmıştı ama sonuç olarak psp 374 bin den 18 bin e düşmedi

• quote:

Okuduğunu anlayamıyorsan yapacak birşey yok :) Okuduğunu anladıktan sonra sana görev veriyorum git Satış listelerine tekrar bak! Ödül: PSVita :)

bu arada vitamı versene boşuna para vermeyim hazır beleşi varken
  • quote:

Okuduğunu anlayamıyorsan yapacak birşey yok :) Okuduğunu anladıktan sonra sana görev veriyorum git Satış listelerine tekrar bak! Ödül: PSVita :)

cevap vermedin heralde ustteki yazıya bakmayı düşünmeyecek kadar şeysin. tekrar yazam gözün açılsın bu arada özür dilerim sayın forum yöneticileri arkadaş kaşınıyo yoksa benim kavga niyetim yok
    Konsol Satış Rakamları
    3DS – 374,764
    PSP – 47,955
    PS3 – 23,654
    Wii – 12,159
    DSi LL – 9,093
    DSi – 7,802
    Xbox 360 – 3,366
    PS2 – 1,773
    PSP go – 1,076
    DS Lite – 663
    yazının altını okusan anlardın bu 3ds nin ilk çıktığındaki satış rakamları ama bak tuttamış 374,764 ten 18,324 e düşmüş ve en son ankete göre psp 1. ayrıca söliim psp de ilk çıktığında dier konsolların onlarca katı yukarı çıkmıştı ama sonuç olarak psp 374 bin den 18 bin e düşmedi

• Hala dediğimi anlamamışsın :) İftardan sonra gel :) Belki anlarsın o zaman :) Beyninin gerçekten glikoza ihtiyacı var :)
  • bole saçma sapan cevaplar vereceğine kanıt la gel ama aklına gelmedi demi pardon çok düşüncesizim nese sana çok yüklenmiyim hayalinde yarattığın satış listeleriyle sana iyi eğlenceler
  • Risque yine mi sen ya ben senin önceki mesajlarda agzının payını vermedimmi hala nasıl konuşuyorsun ?

Kendimi tekrar etmeyi sevmem ama hadi birdaha yazayım fanboycuk seni.

quote:

quote:

Edit:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:SyLaR:. -- 10 Ağustos 2011; 16:15:56 >

• :) Ben fanboy olabilirim belki ama evimde her marka teknoloji var :) ipod'umda var.psp'mde.3ds'mde.Vita'yıda alacağım,yeni gelen kırmızı 3ds'yide alacağım.

Sylar bu arada sen xbox fanıydın dimi? :) Geçen bi konuda sony'e salladığını gördümde :)
  • quote:

:) Ben fanboy olabilirim belki ama evimde her marka teknoloji var :) ipod'umda var.psp'mde.3ds'mde.Vita'yıda alacağım,yeni gelen kırmızı 3ds'yide alacağım.

Sylar bu arada sen xbox fanıydın dimi? :) Geçen bi konuda sony'e salladığını gördümde :)

Arık iyice anladım sen normal degilsin seni toplumdan dışlamak gerek benim yazdıklarıma bi karşı cevabın varmı ? Öne sürdügüm satış başarısı yorumumu çürütecek kanıtın varmı ? yoksa konuşma böylede saçma sapan yorumlar atıp beni sinirlendirme evinde her marka varmış benim umrumdamı aldıysan paran onlara gitti ben senin gibi hiç bir firmayı ölümüne korumam daha o kadar kafayı kırmadım bu elektronik agletlerle aşk yaşamayın bu kadar sonunuz kötü olur.

Birdahaki yorumunu merakla bekliyorum bakalım ne gibi bir saçmalık bulup yazıcaksın cahilin,veletin,fanboyun teki oldugunu her mesajında belli ediyorsun.

Bundan sonrada ne yazarsan yaz cevap atmıyorum ben derdimi anlattım anladımki gerçekten cahil insanlarla ugraşmak imkansızmış
    boşuna dememiş imam-ı azam cahillerle yaptığım bütün tartışmaları kaybettim diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:SyLaR:. -- 10 Ağustos 2011; 17:08:48 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.