Şimdi Ara

The Legend of Zelda: Breath of the Wild [SWITCH / WII U ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
219
Cevap
13
Favori
18.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: müdür727

    Arkadaşlar oyunu toplamda kaç saat oynadığımızı nereden öğrenebiliriz
    Ana sayfada, en sol yukarıda Avatar resmine (Profiline) tıkla. Hafif aşağı kaydır sayfayı, ordan hangi oyunu kaç saat oynadığını öğrenebilirsin.
  • Bence overrated.Evet,olayı çok iyi ama bu onun iyi bir oyun olduğu değil o özellik nezdinde kendini kanıtladığını gösterir

    Bulmacaları windwaker kadar bile derin değil.Zaten windwakerin sanat tasarımı da daha iyi.Rpg öğeleri,boss sekansları desen gene sığ.Hikaye zaten yok gibi bir şey
  • 1985 yılında atari 2600 ile başlayan oyun hobimin en nadide parçalarından birisi bu oyun. World of warcraft vanilla zamanlarında yaşadığım, oyunun dünyasında gerçeklikten kopma hissini bana tekrar yaşattı. Derin diyaloglu bir rpg değil, çok iyi dövüş mekanikleri yok, bulmacalar basit vs. bir sürü şey sayılabilir. Ama her şeyden olması gerektiği kadar var aslında. Çok çok kaliteli bir iş çıkarmış nintendo. Bu saatten sonra switch aldığım için asla pişman olmam. Sadece bu oyun yeter.
  • Marttan Ağustos'a kadar başlığa bir şey yazılmamış olması? :/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu genelde begenilmis ama ben cok sevemedim ya. Switch'i zelda icin aldim ama tahmin ettigim gibi cikmadi oyun. Acik dunya oyununa stamina koymak gereksiz olmus bence. Etrafa, manzaraya bakcam ama stamina cemberine bakmam gerekiyor. Açık dünya oyunlarında bir yerde bir şey varsa "?" koymak hem oyunu kolaylaştırır hem o yere gittiysen bi daaha gitmen gerekmez. Biz kendimiz işaret koyuyoruz ama olmuyor işte. Silahların kırılması ayrı konu zaten. Mantık ve düşünce güzel olabilir, her bloodmoon dan sonra yeniden alabiliyoruz ama uğraşmak istemiyorum abi. Ver işte güzel bi kılıç, doya doya düşman keselim. Ana görev sayısı da az olmuş. Yaşlı adamın görevini yaparak paraşütü aldım. sonra 4 tane divine beast vardı, onları yaptım hop final boss'u. Açıkçası sevmedim bunu. Tamam, güçlenmek için baya shrine açtım da, olmamış bence bu seçim. Görevlerdeki veya açık dünyadaki npc'ler ile komuşmalarda sadece alt yazı olması tamamen bitirdi beni. Ben altyazı okuyorum npc'ler ah uh oh diye sesler çıkarıyor. Hikayedeki tek amacım zeldayı kurtarmak idi, gerisinden hiç tatmin olmadım.
    Şu ana kadar ki ilk zelda oyunum idi ama oyunun ana amacı olan açık dünyayı keşif olayı içine çekmedi beni. Yine de seveni vardır, saygım sonsuz. Her oyun herkese hitap etmez :)
    İyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d41mon -- 1 Eylül 2019; 20:0:39 >




  • d41mon kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Siz yeni almıştınız sanırım oyunu. Ne kadar zamanda bitirdiniz?
  • yldrm224 kullanıcısına yanıt
    1 hafta da bitti hocam. 50 saat surmus.
  • Shock Arrow farmlayabileceğimiz yer var mı?
  • d41mon kullanıcısına yanıt
    Sıkı oynamışsınız. Ben de almayı düşünüyordum ama siz böyle deyince acaba almasam mı dedim?:)
  • Bu oyun hikaye ve göreceli eksikleri olsa da açık dünya olduğunu idda eden birçok oyundan totalde daha başarılı ve detaylı. Övülmesi çok doğal.

    Oyun 2 küsür yıl önce çıktı ve bakın 10 saat önce birisinin paylaşmasıyla keşfedilen yeni bir mekanik. Ben 70 saat falan oynadım ve görüntüleri izleyip hadi be böyle şey mi olur dedim. Uyarayım ''SPOİLER'' oyunu oynamadıysanız bakmayın.)


    https://www.reddit.com/r/Breath_of_the_Wild/comments/cyy9k7/til_you_can_catch_fish_much_faster_by_whistling/
  • yldrm224 kullanıcısına yanıt
    Hocam kişiden kişiye göre değişen bir oyun. Ben şahsen nintendo'nun Assassin's creed'i olarak düşünmüştüm ama değilmiş. Eğer dark souls tarzı keşif hissini seviyorsanız, elinizden tutulmamasini seviyorsanız, kaliteli yapay zeka seviyorsanız öneririm size. Hatta bendeki hesabı size satabilirim isterseniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna yeni başladım ve bitirene kadar çok güzel vakit geçireceğim kesin gibi görünüyor. 2 DLC toplam 20 dolar, sizce almaya değer mi?
  • İchimatsu kullanıcısına yanıt
    Hocam oyunun daha zevkli olmasını sağlayan şeyler dlc lerde. Spoiler olur o yüzden söylemiyorum ama oyunun başından beri olması gereken bazı şeyleri dlc olarak satıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vulkan desteği ile emulator nintendo switchten daha iyi bir şekilde zelda oynatıyor.
    Bizzat kurdum 60-80 fps max grafik ayarlarıyla kaldırıyor. (kart amd rx 5700 xt)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 5 Ocak 2020; 21:22:37 >
  • Bitirmek 4 ayımı aldı , verdiğim parayı hak etti ama aldığı o yüksek puan bence abartı. Her şeyden önce ana görevler çok çok az. Görevler az olsada dünya çok büyük keşfet keşfet uzun sürede anca bitirirler oyunu mantığıyla yapılmış gibi. Oyunda neredeyse hiç konuşma yok, ara sahneler az, yan görevler yüzeysel.

    Bunların dışında oynanış çok zevkli, savaş sistemi sıkmıyor, bir süre sonra baysa bile keşfedilecek çok şey olması güzel. Shrine bulmacaları benim hoşuma gitti bazıları gerçekten çok zevkli, 6 tanesi hariç hepsini bitirdim.

    Umarım 2. oyunu bu eksikliklerini farkederek yaparlar.
  • ben sevemedim bu oyunu bu divine beast görevine mümkün olduğunca güçlenerek mi gideceğiz açık dünyayı keşfedip güçlenmemiz mi gerekiyor keşke diablo alsaydım hiç tatmin olamıyorum bu oyundan 200tle satacağım çok tuhaf bir görev yapısı var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dlc itemlerini nereden alacağım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PyroSemi -- 16 Ocak 2020; 12:36:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • syeell kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğiniz gibi. Önce biraz keşfedip güçlenmeniz gerekir. Bazı kıyafetler bulup onları kullanmanız lazım. Örneğin soğuk iklimde sizi koruyacak kıyafetler olmazsa o bölgedeki görevleri yapamazsınız.
  • PyroSemi P kullanıcısına yanıt
    DLC eklenti paketini satın almanız gerek.
  • yldrm224 kullanıcısına yanıt
    Var indirdim zaten

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.