Şimdi Ara

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom [SWITCH ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
17
Favori
10.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Önce botw oynadım ancak yan görevler sıkıyordu açıkçası onları skipleyip direkt main eventlerden gittim. Güzel bir oyundu ama abartıldığı kadar değil bugün. Yuzu hazretleri izin verirse bunu da oynarız sıkmasın diye şimdi girmiyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom - TGA 2023 Nominations Trailer - Nintendo Switch


    Nintendo of Americayoutube
    The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom has been nominated for five awards at The Game Awards 2023, including Game of the Year! Dive into the adventure and explore the skies, surface, and depths of a transformed Hyrule today, only on Nintendo Switch. https://zelda.nintendo.com/tears-of-the-kingdom/ Subscribe for more Nintendo fun! https://goo.gl/HYYsot Visit Nintendo.com for all the latest! https://www.nintendo.com/us/ Like Nintendo on Facebook: http://www.facebook.com/Nintendo Follow us on Twitter: http://twitter.com/NintendoAmerica Follow us on Instagram: http://instagram.com/NintendoAmerica Follow us on Pinterest: http://pinterest.com/Nintendo
    https://www.youtube.com/watch?v=koz26t5WDBE
  • Başaramadık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ffrisby kullanıcısına yanıt

    Baldur çok iyi bir oyun ama Zelda daha çok hak ediyordu. Yazık oldu.

  • Bunu da gördüm şu oyunda

    https://www.tiktok.com/@emi.game.study/video/7305319195560922369?_r=1&_t=8jDvWyz6L0H&social_sharing=1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Statue Exhibition Video [Nintendo Live 2024 TOKYO]


    Nintendo of Americayoutube
    Check out these statues of Link, Zelda, and Ganondorf from The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom! https://zelda.nintendo.com/tears-of-the-kingdom/ Subscribe for more Nintendo fun! https://goo.gl/HYYsot Visit Nintendo.com for all the latest! https://www.nintendo.com/us/ Like Nintendo on Facebook: http://www.facebook.com/Nintendo Follow us on Twitter: http://twitter.com/NintendoAmerica Follow us on Instagram: http://instagram.com/NintendoAmerica Follow us on Pinterest: http://pinterest.com/Nintendo
    https://www.youtube.com/watch?v=H3buFsavwMU

    The Legend of Zelda Orchestra Concert [Nintendo Live 2024 TOKYO]


    Nintendo of Americayoutube
    Relax and enjoy a selection of iconic songs from across The Legend of Zelda series, including adventurous arrangements from The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, The Legend of Zelda: Ocarina of Time and many more. This performance was pre-recorded in Tokyo, Japan, and was originally planned as part of Nintendo Live 2024 TOKYO. 01:03 – Tears of the Kingdom: Main Theme (Reprise) 03:57 – The Ballad of the Goddess 06:11 – Zelda’s Lullaby 09:13 – Link’s Awakening Medley 2024 13:27 – Breath of the Wild: Main Theme 15:33 – Hyrule Castle 17:42 – Breath of the Wild: 2017 Nintendo Switch Presentation Trailer 21:15 – Ocarina of Time: Kakariko Village 24:19 – The Legend of Zelda Main Theme Subscribe for more Nintendo fun! https://goo.gl/HYYsot Visit Nintendo.com for all the latest! https://www.nintendo.com/us/ Like Nintendo on Facebook: http://www.facebook.com/Nintendo Follow us on Twitter: http://twitter.com/NintendoAmerica Follow us on Instagram: http://instagram.com/NintendoAmerica Follow us on Pinterest: http://pinterest.com/Nintendo
    https://www.youtube.com/watch?v=xuXHrHRZzLk
  • Arkadaşlar bir sorum var, ben şuan Zelda botw oynuyorum ve tam bir hüsran ile karşı karşıya kaldım. Totk de de aşağıda sayacağım saçmalıklar aynı mı merak ediyorum?
    1- yıllardır ubisoft un biz hakkını yemisiz. Harita açmak için kule kule dolaşmak ve bu kulelerin death stranding gibi ulaşması yeri geldiğinde acayip zor olmasını insanlar hiç eleştirmemis
    2- yerim açık dünyasını yürü yürü nereye kadar. Bu tarz oyunlarda kalıcı bir binek olmadan bu oyun yürü yürü gitmiyor.
    3- ya 120 shrine nedir arkadaş ve oyun sana bu mecbur bırakıyor. 120 120. Ve 4 tanesi 1 tane geliştirme veriyor.
    4- pot genişletme için korok seeds toplamak hele tam bir saçmalık.
    Ya arkadaşlar nerede o tekrarlanan görevlerden isyan eden insanlar nerede ya? Ben bütün baba exc leri oynadım böyle bir oyun mantığı görmedim. Kombat mekaniği zaten rezalet. 0 skill seti var, ok tercihtir de hep aynı saldırı yapma zorunluluğu sıkıcı. Oyun soulslike gibi olacam diye uğraşmış, yeri geldiğinde ama onda da insanı sinir etmiş. Evet doğa kullanımı fizik olayları filan zaten iyi olduğu noktalar ve çok iyi ama bu oyun 2017 de GOTY aldı. GoW ve Rdr2 2018 de kapıştı. Bu oyun resmen zekice çıkış ile goty almış. Yemin ederim yıldim haritayı arsinlayacam diye. Can icin 4 shrine stamina için 4 shrine ekstra lot için sayısı artan korok seeds bu ne ya. Gider assassin creed vallaha oynarım en azından at ile hızlı giderim. Yemin ederim Ubisoft a haksızlık ediyoruz. Bunu yapıyor diye eleştirdik adamları onun daha beterini yaptırana 97/100 vermek nedir. Neymiş fizik mekanikleri mükemmel. Abi starfield de 1000 patates modellemesi var, iyi mi oluyor yani. Şimdi totk de böyle mi yoksa bu saçmalıklar düzeltilmiş mi? Teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gxlyxlxylxg -- 16 Şubat 2024; 16:48:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • gxlyxlxylxg G kullanıcısına yanıt
    Kule açma mantığı Totk'ta daha farklı ve kolay.

    At var ve evet fast travel olmuyor. Dlc alırsanız olabiliyor. Ama ben at az kullanmıştım çünkü koşarak keşfetmek çok daha keyifli geliyordu. İnsanlar da bunu seviyor. Bu oyunun dünyası güzel çünkü.

    Shrine kısmına katılmıyorum. Hepsini yapmak istiyor zaten insanların çoğu çünkü keyifli puzzlelardan oluşuyorlar ve oyun aynı zamanda bir puzzle oyunu. Hadi çok haz etmediniz diyelim. Bu kadar çok shrine olmasının sebebi zaten kolaylık sağlamak. Bol bol karşınıza çıkıyor ki rahat rahat stamina heart kasın. Hepsini yapmak zorunda değilsiniz belli bir noktadan sonra oyun kolay zaten. Bir sorun göremiyorum bu noktada.

    Korok seed de aynı mantık. Bine yakın var rahat rahat bulun envanter büyütün diye.

    Kombat basit ama keyifli. Bilmediğiniz birkaç şey de olabilir googlelayın.

    Totk her açıdan daha gelişmişi ama o sizi daha yorar çünkü onda iki devasa map daha var.

    Botw ve Totk'u generic Ubisoft oyunları ile bir görmek hiç akıl alır gibi değil. Onları da biliyorum bu ikiliyi de. Botw'u 100 küsür, Totk'u ise 250 saat oynadım. Ama Far Cry açsam yeni oyunlardan 2 saat katlanamam :)

    Son olarak, bana oyun size hitap etmiyor gibi geldi. Keyif almıyorsanız zorlamaya gerek yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • JePinkman kullanıcısına yanıt
    Farcry değil de assassin creed serisi bu oyuna daha benzer mantık. Ben aslında bu tarz oyunlar hariç oyun çok sevemem ama dediğim noktalar oyunu uzatmak için yapıldığı havası veriyor açıkçası bana. İşin acayip tarafı immortal fenxy bu dediğim noktaları çok iyi kotarmisken zelda kalan herşeyde daha iyi. Başladık artık bitirecez umarım oyun ilerledikçe daha çok alışırım. Bir de yan görev konusunda ben şu ana kadar bir olay göremedim. Umarım ileri de daha kaliteli olanlar denk gelir. Bakın gerçekten bu tarz oyunlara hakim denecek kadar AAA hepsini oynadım ve bence beklentimi çok yüksek tuttuğum için (metacritic etkisi) bu derece hayal kırıklığı oldu. Ama sonuçta hala çok güzel oyun sadece bendeki sıralaması top seviye olmadı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gxlyxlxylxg G kullanıcısına yanıt

    Hocam yan gorev olayi bende de ayni hissiyati birakti, bi yerden sonra hikaye akacak mi diye finale gittim ben de, o da ayri bir tatminsizlik yaratti. Oyunun keyfi sagda solda gezip, shrine buldukca can - dayaniklilik kasip cesitli dusmanlar gorurken cikiyor. Ama 50-60 saat sonra ayni seyleri tekrar tekrar yapmak beni eglendirmedi. Savas mekanikleri icin de dediginize katiliyorum, okum yettigince spamlayip saga sola kacip herkesi dovup oyunu bitirebildim zaten, bir lynel ile ayi hareketleri yaparak 5dakika savasmak bana eglenceli gelmedi.


    Etrafta gordugum dusman gruplarina degisik saldirilar yapmayi denedim ama o da 3-5 saat sonra tekrar etmeye basladi. Haritanin gormedigim yerlerini goreyim gezeyim dedim, dinamikler hep ayni tirman tirman uc, o da 3-5 saat sonra keyfini yitirdi.


    Ozetle totalde 70 saate yakin oynadim, cok keyifli bir deneyimdi ama insanlar nasil %100 yapmak icin yuzlerce saat harcamislar ben de anlayamadim.


    Edit: Yaptigim yorum BOTW icin gecerli bu arada, henuz TOTK sahibi degilim, beni asil endiselendiren Switch uzerindeki performansi acikcasi, son guncellemeler ile oyun 30FPS'de sabit calisiyor mu acaba? Handheld modunda kullanim icin keyifli mi cihazda oynamasi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaaNN -- 16 Şubat 2024; 19:21:27 >




  • gxlyxlxylxg G kullanıcısına yanıt

    Bence AC ile de bir alakası yok. AC'yi sevmem mesela. Ama Botw ve Totk'a bayılıyorum. Ne gameplay yanından benziyorlar ne dünya ne özgürlük hissi.

  • CCaaNN kullanıcısına yanıt

    Hikaye olarak Totk çok daha iyi. Her açıdan daha iyi zaten.

  • JePinkman kullanıcısına yanıt

    Katılıyorum, cidden AC ile hiç alakası yok. Zaten Zelda hiçbir oyuna benzemez ve benzemiyor da. Kesinlikle kendine has bir oyun.

  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. Anlayamadım pek.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yosi Springyoutube
    With just 1 rock you can make every enemy in Tears of the Kingdom easy to beat...? 0:00 - Lynel 1:02 - Stalnox 2:45 - Flux Construct 3:32 - Frox 5:16 - Gleeok 6:49 - Gloom Hands 7:48 - Talus Audio: A Tragic Decision (Xenoblade Chronicles), Koigokoro wa Dangan mo Yawarakakusuru (Nichijou OST), Engage the Enemy (Xenoblade Chronicles) Other Social Media: https://yosispring.github.io
    https://www.youtube.com/watch?v=2MX9croUef8
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.