Şimdi Ara

The Legend of Korra [2012 - 2014] (79. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.022
Cevap
48
Favori
231.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir daha ki bölüm 23 haziranda mı yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psiqomaniack

Bir daha ki bölüm 23 haziranda mı yoksa?

Evet 23 haziranda 10-11-12 3 bölüm bir arada 1 saatlik birleşik bölüm olarak sezon finali yapacaklar.
  • ooo süper sabırsızlıkla 23 haziranı bekliyorum, altyazı neden bu kadar geç çıkıyorki 24 dakikalık video 9 dakikası aksiyon zaten 15 dakikalık videoyu çevirmek bu kadar uzunmu sürüyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mojotr

ooo süper sabırsızlıkla 23 haziranı bekliyorum, altyazı neden bu kadar geç çıkıyorki 24 dakikalık video 9 dakikası aksiyon zaten 15 dakikalık videoyu çevirmek bu kadar uzunmu sürüyor ?

15 dk bu kadar geç çıkıyorsa 3 bölüm birden kim bilir ne kadarda çıkar.1 saatin 15-30 dk sı aksiyon olsa 45-30 dk yeri 3 günde çevirirler artık.
  • Çevirecek dizi arıyordum.Acaba Avatar'ı ben mi çevirseydim

Geçti artık adam kapmış diziyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psiqomaniack

quote:

ooo süper sabırsızlıkla 23 haziranı bekliyorum, altyazı neden bu kadar geç çıkıyorki 24 dakikalık video 9 dakikası aksiyon zaten 15 dakikalık videoyu çevirmek bu kadar uzunmu sürüyor ?

15 dk bu kadar geç çıkıyorsa 3 bölüm birden kim bilir ne kadarda çıkar.1 saatin 15-30 dk sı aksiyon olsa 45-30 dk yeri 3 günde çevirirler artık.

aynen dostum birde 23 haziranda ardarda 3bölüm çıkacağı garantimi?
  • Çevirmenler bir esekherif değil yalnız.
  • 720p link var mı altyazısız
  • quote:

Otur buyur sen çevir hemen ;) Senkronsuz olacaksa belki 10dksını almaz ama asıl iş senkronu ayarlamakta...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudeboytr

quote:

Otur buyur sen çevir hemen ;) Senkronsuz olacaksa belki 10dksını almaz ama asıl iş senkronu ayarlamakta...

Birkaç çeviri yapmışlığım var filmlerde de. Gerçekten gereksiz derecede uzun sürüyor Korra'nın çevirisi. 40 dakikalık, uzun uzadıya konuşmalar barındıran bir dizi değil ki zaten.
  • Bölümü şimdi ingilizce olarak izledim. Bence bu bölüm süperdi. Sezon finali bomba gibi olacağa benziyor.
  • Of of of bölüm bomba gibiydi. Spoileri bölümü izlemeden önce yedim ama olsun seyir zevkimi gram düşürmedi hatta sabırsızlığımı arttırdı diyelim. Amon ya karizmanın alametifarikası.

quote:

Orijinalden alıntı: Jinora

Beyler Amon'la ilgili Youtube'da şöyle bir teori var çok mantıklı geldi spoiler sayılabilir.

AMON IS A SPIRIT IN HUMAN FORM!!! Thats why Tarlok couldn't blood bend him. He made up the story about living on a farm and having his face taken away. Perhaps a Spirit who is pissed at the bending segment of the spirit world possessed a dude, and is now calling himself AMON!!!

Amon için ruh diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 9 Haziran 2012; 23:32:15 >

• tarrlok in hikayesi açığa çıktı. Adamın kökleri kırk sene öncesine gidiyor. Babası çok tehlikeli adam avatarı büküyor falan. küt diye aldılar adamı aşağı. O kadar flashback falan acele bir sona baglandı sanki.
    Ama bölüm çok bomba bölümdü hakkını yemeyelim. Aang de çok karizmaydı be. Toph un her haline aşığım zaten. Buktugu metale kurban

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Kartal Göz

Bende öyle düşünmüştüm Ay ruhu gibi oda bi bedene girmiştir. Fragmandada gördüğümüz gibi Korra gücünü kaybedecek bence. 2 sezondada güçlerini bulmayla falan uğraşacak. Şu sezon finalinde bence Aang'in diğer çocuklarını(Kya ve Bumi) ve Zuko'yu görürüz diye düşünüyorum koskoca savaş onlarda gelirler yardıma herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jinora

@Kartal Göz

Bende öyle düşünmüştüm Ay ruhu gibi oda bi bedene girmiştir. Fragmandada gördüğümüz gibi Korra gücünü kaybedecek bence. 2 sezondada güçlerini bulmayla falan uğraşacak. Şu sezon finalinde bence Aang'in diğer çocuklarını(Kya ve Bumi) ve Zuko'yu görürüz diye düşünüyorum koskoca savaş onlarda gelirler yardıma herhalde

Hei Bai geldi aklıma nedense Yalnız yukarıdaki arkadaşların dediğin gibi bölümde şu flashback'lerdeki olayları çok hızlı geçiştirdiler. Yani şimdi o kadar flashback vs oldu hepsi bu kadarlık bir olay için miydi? Devamı olmalı bence. Dizinin sonuna dayanmalı. Neyse yarın bi altyazı gelsin bir de %100 anlayarak izleriz.
    Bölümün halen daha etkisindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 10 Haziran 2012; 0:29:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garozi

(spoiler linkim calismiyor) izlemeyen okumasin
    SPOILERsPOILERsPOILER
    SPOILER
    SPOILER

Bu Amon a kan bukme islemiyorsa vucudunun yarisi cyborg olabilir (Darth Vader misali

Mantıksız da değil hani.

Ayrıca yeni bölümün fragmanında sanki Amon Hava Tapınağı Adası'nda milletin gücünü alıyor, Beyaz Lotus nöbetçileri de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp -- 10 Haziran 2012; 0:40:32 >
  • Sağlam bölümdü. Umarım gelecek bölümde Korra'yı Avatar State'de görürüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 10 Haziran 2012; 0:39:22 >
  • ya beyler ben 9.bölümü kaçırdımmı çıktımı o

• Kesin gücünü kaybedecek Republic City Amon'un eline geçecek bunlarda Ba Sing Se'ye falan kaçacaklar meditasyonla falan tekrar gücünü almayı öğrenmeye çalışacak. Bi ihtimalde Guru'ya gidip sorabilir veya Aslan-Kaplumbağa'yı aramaya çıkabilir. Ama Sezon finalinde kesin Kya,Bumi, ve Zuko'yu görücez gibime geliyor.

edit: imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkanDRDYK -- 10 Haziran 2012; 1:27:33 >

• amon metal bükücü olabilir , bacağında da metal birşey vardır metali bükerek kanın onu etkilemesini engellemiştir ayrıca tarrlock'u arabanın arkasına attıktan sonra ellerini açıyor ama elleri kapıya değmiyor tam kapatıcakken de korra geliyor .
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.