Şimdi Ara

The Legend of Korra [2012 - 2014] (77. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.022
Cevap
48
Favori
231.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ballrry

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

quote:

Zaten birkaç adet last airbender'la ilgili oyun var ama hiçbiri beş para etmez.http://www.gamespot.com/search/?qs=avatar+the+last+airbender

aslında ilk üç oyun fena değil.

avatar the last airbender ilk sezonu,the burning earth 2. sezonu,into the inferno 3. sezonu anlatıyor.the last airbender ve into the inferno'nun belli bir kısmını oynadım iyi kötü,fena değildi.asıl burning earth mükemmeldi.onu yanlış hatırlamıyorsam bitirmiştim ya da sona çok yaklaşmıştım.toph'la oynamak ayrı bir zevkti.emülatörleri indirip oynayabilirsiniz.

edit:böyle yazdım ama eminim into the inferno burning earth'ten daha iyidir,sadece ben ilerlememiştim.

Hepsini denedim ama hangisiydi hatırlamıyorum. Su bükmek için bir yerden suyu seçiyoruz, onu almaya çalışıyoruz, bükmeye çalışıyoruz tam bir işkence. Oradan suyu alacan da bükecen de üstüne bir de aksiyon yapacan ölme eşşeğim ölme.

o sonuncusu,into the inferno.ben onu oynamamışım şu an oynarken fark ettim.bayağı kötüymüş oynamaya değmez fakat gameboy advance emülatörüyle the burning earth'ü oynamanı tavsiye ederim.ilerledikçe iyice coşuyor oyun.azula'yla yaptığım dövüşü hala unutmam geçmek için ne fantastik yöntemler denemiştim.the last airbender'ı da 15-20 dk. oynayıp kapamıştım.the burning earth dışında beş para etmez oyunları.

O listedeki ilk oyun şu değil mi ya?
    The Legend of Korra [2012 - 2014]
    Buysa fanlıktan bitirdim ama pek eğlendiğim söylenemez.
    Birde burning eartın gameboy versiyonunu bende oynadım güzeldi. Onun birde ps2 versiyonu var sanırım. Aşağıdaki resimler ona ait olmalı. Onu oynayan var mı? Bilgisayarda emülatörle oynayabilir miyiz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Ceko -- 7 Haziran 2012; 19:35:05 >
  • Bu Korra'nın artık eski avatarlarla konuşması farz oldu.
  • Oyunun konusu varsa oyunu orada tartışın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

O listedeki ilk oyun şu değil mi ya?
    Buysa fanlıktan bitirdim ama pek eğlendiğim söylenemez.

evet ama bunun gameboy versiyonu da var.gerçi ben pc'yi oynamıştım ama beğenmediğim için silmiştim.gameboy oynamak isteyen olursa diye "emülatörle oynayabilirsiniz." dedim.

ps2 emülatörleri var fakat onlar hakkında -nasıl kurulur,oyun nasıl açılır vs- hiçbir bilgim yok.tek bildiğim şu,eğer bilgisayarın yeterince iyiyse sorunsuz bir şekilde çalıştırır ve oynarsın.

quote:

Orijinalden alıntı: Psiqomaniack

Oyunun konusu varsa oyunu orada tartışın bence.

oyunun konusu yok ama onun için de yeni bir konu açmaya gerek yok çünkü oyunlar çok kötü.konu oyun muhabbetiyle kirlenmez merak etmeyin.
  • quote:

Videosunu izledim ps2 oyunun pek sarmadı şöyle güzel bir oyun yapmadılar ya. Umudu korraya bağladık belki korra için yaparlar.
  • Avatar oyunu isteyenler Legend of the Arena'ya bakabilir online mmo. Kendi karakterinizi yapıp çeşitli skillerle online savaşıyorsunuz. En son seneler önce oynadım. Sanırım hala aynı ve oyun geliştirilmiyor.

İndirip deneyen arkadaşlar haber ederse bende indiririm. Oyunda kendi eşleştiriyordu. Belki server falan gelmiştir ama sanmam.

Link:http://www.nick.com/avatarlegends/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 7 Haziran 2012; 23:51:03 >
  • Bu avatar legends of arena kapanalı çok oldu yoksa bende oynardım şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Hepha

9GAG de gördüm de, çok iyi olurdu.

TLA'dan daha hızlı ilerliyor ama ondan daha karmaşık bir hikayesi var gibi görünüyor, bakalım yetiştirebilicekler mi

Shut up and take my money diye haykırırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terminator -- 9 Haziran 2012; 1:14:37 >
  • bölümler niye internete geç düşmeye başladıysa
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiCimbomlu

bölümler niye internete geç düşmeye başladıysa

Geç düşmeye başladıysa derken ? Cumartesi bizim saatimizle 6 gibi yayınlanıyor onların televizyonunda 8 gibide nete düşüyor akşam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jinora

quote:

Geç düşmeye başladıysa derken ? Cumartesi bizim saatimizle 6 gibi yayınlanıyor onların televizyonunda 8 gibide nete düşüyor akşam

8. bölüm sanki biraz geç düştü gibi geldi
  • quote:

Bölümlerin düşme hızında bir sorun yok, altyazıların düşme hızında sorun var.
  • quote:

quote:

Bölümlerin düşme hızında bir sorun yok, altyazıların düşme hızında sorun var.

o da olabilir
  • 9.bölüm ne zaman düşer??
  • quote:

Orijinalden alıntı: berjk

9.bölüm ne zaman düşer??

Yarım akşam 18'den sonra düşer. Türkiye saatiyle 18'de ABD'de yayınlanıyor. 2-3 saat sonra da internete düşer.
  • quote:

quote:

9.bölüm ne zaman düşer??

Yarım akşam 18'den sonra düşer. Türkiye saatiyle 18'de ABD'de yayınlanıyor. 2-3 saat sonra da internete düşer.

daha bizimkiler altyazı yapacak ta 2 günü bulur...
  • quote:

quote:

quote:

9.bölüm ne zaman düşer??

İngilizce altyazısı yüklenirse TR altyazısı daha çabuk düşer.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

9.bölüm ne zaman düşer??

İngilizce altyazısı yüklenirse TR altyazısı daha çabuk düşer.

bakalım nolcak...
  • Beyler ben şunu anlamadım appa ile momo türlerinin son örnekleriydiler nasıl oldu çoğalıp yaşıyorlar?
    Bide konu çok hızlı ilerliyor felan diyonuz bence ilerde korra aangle iletişim kuracak (zaten rüyalarını görmeye başladı) ve aange dönecekler şehri nasıl kurduğunu felan konu oraya kayacak.
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.