Şimdi Ara

The Legend of Korra [2012 - 2014] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.022
Cevap
48
Favori
231.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ..................Fakat Korra bu şehrin suça bulaştığını fark eder. Ayrıca şehirde gittikçe büyüyen ve yıkımla tehdit eden anti-bükücü devrim hareketi yaşanmaktadır. ....................bence konu bükücülerle normal insanlar arasında geçecek
  • @xXxKuBiLaYxXx Burası forum senin msn penceren değil canımın içi. Senin absürd mesajlarını okumak zorunda değil kimse, bir duygun düşüncen varsa bir kez adam gibi iletirsin biter, ha seni bloklarım görmem attığın saçma mesajı ama forumda yine de mesaj olarak kalıyor sadece iletin gözükmüyor. Bak niyetin post kasmaksa kasma demiyorum git başka bölümlere git futbol bölümünde kas, şu konuyu öldürme diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buzu

..................Fakat Korra bu şehrin suça bulaştığını fark eder. Ayrıca şehirde gittikçe büyüyen ve yıkımla tehdit eden anti-bükücü devrim hareketi yaşanmaktadır. ....................bence konu bükücülerle normal insanlar arasında geçecek

X-Men'e benzemiş biraz. Onda da mutant ile non-mutantlar çarpışıyordu.
  • Oh be uzun zaman sonra duyduğum en güzel haber bu oldu. Ne zman başlıyormuş belli oldu mu?
  • mutluluktan ağlıyacağım yaşıma rağmen akşam eve gittiğimde izleyemediğim zaman içimden bir parça kopmuş gibi olurdu.
    Bitti derken dandirik bir filmle içine edildi derken yepyeni bir macerayı dayıyorlar yüzümüze.
    Çok iyi olacak ve merakla bekleyeceğim.Gerçi karakterlere alışmak zor olabilir.Katarayı Toph'u arayabiliriz.
    Of 2011 şunun şurasında 5 ayımız var daha. Keşke yeni yılın ilk gününden itibaren yayınlamaya başlasalar.
  • O çok iyi ya.
  • Avatar'ın geri dönmesi mükemmel bakalım yeni elemanlar ile nasıl olacak.
  • Forumun bir konusuna mesaj atmıştım "Toph'suz,Sokka'sız Avatar J.D.'siz Scrubs,Al Bundy'siz Married with Children'dır." şeklinde fakat konu beni yanılttı.

İlk olarak bu yeni karakterimizin diğer elementleri önceden bilmesi çok daha iyi bir haber,şapşal da değildir yani(gerçi Aang'e şapşallık hep yakışıyordu orası ayrı) bu yüzden eskiyi tekrar etme gibi bir durum yok.Ayrıca(5 sezon sürer diye düşünüyorum) ilk 2 sezonunda o başkentin dışına çıkılmaz,orada suçluların felsefesine inilir.Yani artık bol bol(iyi veya kötü onu bilemem) felsefe göreceğiz.

Öte yandan kötü karakter kim olacak onu çok merak ediyorum.Gene bükücülerden birisi çıkmaz umarım,o konu işte bir tekrar olur.Bükücü vs Anti-Bükücü deniyor,Anti-Bükücüler nasıl Bükücülere karşı güçlü olacaklar o bir merak konusu.Umarım kötü karakter Anti-Bükücülerden çıkar(ve inşallah sonunda bu eleman da Bükücü çıkar,amacı da tek bir devlet kurmak falan olsa tadından yenmez valla)

Ümitliyim bundan hadi bakalım.

Not:Aslında Aang 3. sezonda Ozai'yi öldürüp öldürmeme konusunda kararsızken kendisinden önceki 4 avatarla konuşmuştu.Geçmişe doğru sırayla gidersek Roku-Kyoshi-İsmini Unuttuğum Erkek Su Bükücü-İsmini Unuttuğum Kadın Hava Bükücü vardı.Roku'yu öğrendik,Kyoshi'de birisiyle savaşıyordu.Onun hikayesini öğrensek harika olurdu gerçekten.Su büken Avatar ise sevgilisini yüz yiyen canavara kaptırmıştı,onun hikayesinde de bol bol dram olurdu.Kadın hava bükücü hakkında ise bir hikayeden bahsedilmemişti.Kısacası ilk önce kısa bölümler hâlinde(piyasaya DVD olarak sürseler de razıyız) Kyoshi ve su büken Avatar'ın hikayesini öğrenseydik,bundan sonra da Korra başlasa iyi olurdu.

Not 2:Merak etmeyin,flasbacklerle Zoku'nun annesi mutlaka anlatılacaktır.Belki de Tenzen'e Zoku'nun annesi bakmıştır zamanında gizli gizli kim bilir
  • İnşallah Shaylaman bununda filmini çekip ..k etmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

Orijinalden alıntı: özzer

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca
    Aang'in oğlu Tenzin'in eğitimi altında Korra hava bükme eğitimine devam ederken bir yanda da şehirdeki olaylarla mücadele eder.

Hınk?

Aang'in oğlu bile olmuş.

Avatar'ların çocuğu oluyor muydu yahu?

son hava bükücü aang olduğuna göre becbur olacaktı...4 elementi kontrol edemeyen bir avatar acayip olmaz mı?

Avatarlar babadan oğula geçmiyor ki. İzlemedim ama Aang büyük ihtimal hava bükücülerin sayıları artsın diye çocuk yapmış olabilir.

Zuko'nun annesi de Avatar Roku'nun kızıydı. Yani Avatalar çocuk yapamaz diye bir şey yok
  • quote:

Evet haklisin bu konuda.Tamda istedigim gibi bi suru bolum olucak.Ayrica hikaye tamda kafamdaki gibiydi.Dizi bittiginde dedimki son hava bukucu Aang peki bundan sonraki avatarlar napicak dedim kendi kendime ve senaryosuda tam merak ettigim noktadan ilerliyor.Avatar Korra hakkinda bi teorim daha var ki buyuk ihtimal olacak gibime geliyor.Korra ile Aang in oglu arasinda bi ask yasanacak.Cunku diziye askta lazim.Korrada yine Aangde oldugu gibi bence yine dunyaya duzen getirmeye calisacak.Su anda hic bisey belli olmamasina ragmen bi suru secenek var gelismeleri dikkatle takip ediyorum

Tenzin'le korra arasında aşk yaşanamaz.Aang 30 yaşındayken oğlu doğmuş olsa.(Aang 60 yaşında ölmüş)Korra doğduğunda tenzinde 30 yaşında olur.Bide avatar olduğu 16 yaşında söyleniyo.3 elementi 2 senede öğrense 18 yaşında olur korra.Ama tenzin 48...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkfable -- 4 Ağustos 2010; 21:16:41 >
  • Şöyle bir toparlama yapalım.

Şimdi Aang ve Katara evleniyorlar bir çocukları oluyor.Bu çocuk hava bükücü.Adı tenzin.Sonra Aang 60 yaşında ölüyor.Elementlerin sırası hava-su-toprak-ateş.Aang hava bükücüydü bir sonraki avatar su bükücü olacak demektir.İşte bu kız avatar oluyor.Ateş ve toprak bükmede ustalaşıyor.Ama yeryüzünde hava bükücü bulamıyor öğrenmek için.Burada tenzin devreye giriyor ve korra'ya hava bükmeyi öğretiyor.Bol bol geçmişi hatırlarız bence.Çünkü Aang'in ruhu Korra'ya rehberlik edicek.Roku'nun bile geçmişini hatırlamıştık.Aang'i daha çok görürüz ama yetişkin halini tabi :)Bence ilk bölümünde eski karakterlerle ilgili birşeyler gösterirler.Sonra korra ve yeni karakterler...Ayrıca en son zamandan 70 yıl sonrasını göstericekler.Kral buminin 100yıl sonra bile ölmemiş olmasını varsayarsak yaşayan eski karakterlerde olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkfable -- 4 Ağustos 2010; 21:14:27 >
  • İyide ne zaman başlıyacak bu
  • 2011 de yurt dışında gösterime girmesi planlanıyor.Türkiye'ye ne zamand gelir bilemem :(
  • “Avatar: The Last Airbender.” yapımcıları yeni avatar dizisi için “The Legend of Korra” hazırlanıyor.

2011 yılında başlayacak çizgi dizide,Korra karakteri son hava bükücüden 70 yıl sonra cumhuriyet şehrinde son element “hava” ile görünür.Aang’in oglu Tenzin’nin rehberliginde,suçla ve büyüyen anti-bükmeye karşı mücadele edecek.

Kaynak
  • Dört gözle bekliyorum çıkmasını.
  • 2011'e daha çok var.
    Haberi şimdiden almak avantaj değil, beklentiyi artırır.
  • MErakla bekliyor ailecek seyrediyorz
  • Of çok var 2011'e
  • Avatar anime olmamasına rağmen en güzel çizgi dizidir (animeler ayrı boyutta karıştırmayın :D)
    Bu haber beni bile sevindirdi :D
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.