Şimdi Ara

The Leftovers (2014) | HBO (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
639
Cevap
19
Favori
23.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WISDOM

Kucaklaşma olayı doğru olabilir mi acaba, çünkü Liv ablanın ne işi var bizim elemanla. Belki doğru annesine yalan söyledi. Ölen siyah abinin olayı biter yoksa devam ettiriyorlar bence ne dersiniz?

bende kararsız kaldım kucaklaşma konusunda. ölen siyahi adamda mı numara yapıyordu? matt'in felç eşi gerçekten konuştu mu? patti gerçek mi hayal mi? meg neden tomla sevişti? sorular sorular. kaldı 3 bölüm. :(

bölüm sonu ile ilgili şurda güzel bir konu var;

http://www.imdb.com/title/tt2699128/board/nest/250528989?p=1

• quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

quote:

Kucaklaşma olayı doğru olabilir mi acaba, çünkü Liv ablanın ne işi var bizim elemanla. Belki doğru annesine yalan söyledi. Ölen siyah abinin olayı biter yoksa devam ettiriyorlar bence ne dersiniz?

bende kararsız kaldım kucaklaşma konusunda. ölen siyahi adamda mı numara yapıyordu? matt'in felç eşi gerçekten konuştu mu? patti gerçek mi hayal mi? meg neden tomla sevişti? sorular sorular. kaldı 3 bölüm. :(

Forumda 3 kişi izliyoruz resmen, 5 sayfa zor olmus adamlar bi bölümü ne kadar konuşmuş. Bu arada bide tanıtımda kaybolan kızın babasi john koşuyordu acaba dedim kızı geri felan mı geldi o da var Gerçi mutlaka havada birşeyler kalması lazım diğer sezonlar için.O da en büyük mesele kaybolma olayı olur. Yalnız tüm olaylar aydinlanmadan dizi onay felan alamassa fena olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Y -- 18 Kasım 2015; 20:19:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: T-Y

quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

quote:

Forumda 3 kişi izliyoruz resmen, 5 sayfa zor olmus adamlar bi bölümü ne kadar konuşmuş. Bu arada bide tanıtımda kaybolan kızın babasi john koşuyordu acaba dedim kızı geri felan mı geldi o da var Gerçi mutlaka havada birşeyler kalması lazım diğer sezonlar için.O da en büyük mesele kaybolma olayı olur. Yalnız tüm olaylar aydinlanmadan dizi onay felan alamassa fena olur

Boşver hocam nerde çokluk orda... imdb puanıda 7.7 oda diziyi bir kere izleyip puan verenler yüzündendir. daimi takip edenler için bu dizi 9'dan aşağı olamaz bence.

Yalnız bu sezonki favori bölümüm matt'i anlatan bölüm. gerçekten film tadındaydı

• 3. Sezon onay aldi mi? Reytinglerin dusuk oldugunu okumustum. Bu kadar saglam bir dizinin boyle problemler yasamasi sasirtici.

• İzlediniz mi beyler, izlemediyseniz hazır olun bayağı efsane ve değişik bir bölümdü. Uzun yıllar sonra ilk defa Lost kıvamında gizem içeren bir dizi izliyoruz bence bu bölümle bunu anladım.
  • quote:

İzlediniz mi beyler, izlemediyseniz hazır olun bayağı efsane ve değişik bir bölümdü. Uzun yıllar sonra ilk defa Lost kıvamında gizem içeren bir dizi izliyoruz bence bu bölümle bunu anladım.

Bu gece geç saatlerde izleyeceğim baya heyecanlıyım bakalım. Aman spoiler vermeyin dayanamam bakarım felan Mutlaka konuşuruz bölüm hakkında.

• hep konuyu görüyordum spoiler yememek için fazla bakamadım konudaki mesajlara gittikçe iyileşen bir dizi var galiba bende başlarım artık en kısa zamanda
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Tek bir şey söyleyebilirim
    Holy S**t!
  • DXM06 kullanıcısına yanıt

Bölüm sonu ben de Micheal'ın tepkisini verdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

bölümü izlerken direk aklıma bu şarkı geldi

şarkının sözleri direk bölümü özetliyor. bu tesadüf olamaz

• quote:

İzlediniz mi beyler, izlemediyseniz hazır olun bayağı efsane ve değişik bir bölümdü. Uzun yıllar sonra ilk defa Lost kıvamında gizem içeren bir dizi izliyoruz bence bu bölümle bunu anladım.

Hocam heyecanlandırdın bak şimdi. Hemen başlıyorum bölüme.
  • Bu ne dizisi arkadaş böyle vurdulu kırdılımı.
  • DXM06 kullanıcısına yanıt
    ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Tom Waits kullanıcısına yanıt

Kevin suyun içinde uyanıyor gardropta dört farklı elbise var beyaz bir tişört, takım elbise, polis üniforması ve rahip kıyafeti. Yazıda önce kim olduğunu bil diyordu kıyafetlerden hangisini seçerse ona göre şekillenecekti, takım elbisesini seçince katil oldu. Daha sonra rahibi asansörde gördük ağlıyor gibi bir hali vardı o anda eli iyileşti, polisi kafasında çuvalla yakalanmış gördük, beyazlıları zaten biliyoruz.
    Bu arada ilginç detay kızı kuyuya götürürken sürdüğü araba kaybolan üç kızın o gece kullandıkları araba, yani onlarda orada. Balonların sahibi Marry onun da beyin ölümü gerçekleşmişti onu da biliyoruz. Kuyuya giderken gördükleri adamın amacı nedir, Kevin'in kulağına ne söyledi bilmiyoruz. Su meselesi var içince oraya adapte oluyorsun galiba ama neden. Oteldeki kuş mesela su içmeden önce yakalanmaması için bir şey söylemişti su içtikten sonra kendisi öldürdü. En önemlisi Kevin'in babası, onun sayesinde kurtuldu bir bakıma Kevin'e nasıl ulaştı o nereden biliyor. Micheal'ın sondaki tepkisi bence işe yaradığı içindi çünkü kamp kurup bir şey olmasını bekliyordu.
    Bunlar bir anda aklıma gelenler bölümü bir kez daha izlerim galiba ben

@Tom Waits
    @ICromwelleI dizi dram, gerilim en çok da gizem içeriyor. bölümler uzun karakterlere çok fazla zaman ayrılıyor, konu çok yavaş ilerliyor ve sorulara cevaplar çok geç geliyor, çoğunu daha öğrenemedik

opening credits'in orijinal halini buldum
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Gizemi severim ama nasıl bir gizem sırlarmı var acaba?
    Neydi bu şimdi? 2 Dakikadır aralıksız gülüyorum. 4 gündür istatistik sınavı üzerine bu diziyi izlemek iyi olmadı. Bilenler aydınlatsın beni, neydi bu bölüm
    Öncelikle şunu açık bir şekilde diyebilirim; benim için dizi tarihinin en orijinal ve en iyi bölümü olmuştur. Yaşım 26, çok bişey değil belki ama kendimce sağlam dizi-film kültürüm vardır.

Bu dizi çok farklı. Atmosfer bambaşka, oyunculuklar, müzikler bambaşka. Hele bu bölüm çalan müzik efsane olmuş.
    Çekimler, anlatım, kurgu! Bu dizi bitmesin lütfen. Hiçbir gizemi açıklamasınlar, böyle 10 sezon sürüp bitsin razıyım ben.

Hocam babası ile olan olaylar en gizemli konu, hatta dizinin ana hikayesi bile olabilir. Daha önce de yazmıştım ilk sezon babasının anlattığı hikaye hala gizemini koruyor.
    Hatta bir dergi vermişti, ön yüzünde büyük harflerle Kahire yazıyordu. Önceki bölüm patty yine Kahire ile ilgili bir olay anlattı. Gerçi sonunda şaka dedi ama bir şeyler var gibi orası ile ilgili.
    Onun dışında anlattığınız gibi çok fazla olay oldu bölümde. Godfather göndermesi ve müziği çok iyiydi. Ayrıca Patty'nin koruması Holy Wayne'i görmeyi hiç beklemiyordum. Kevin'a hatırlıyorum seni dedi. Dejavuya bağladı olayı. Başka konuşacak çok şey var bu bölüm üzerine. Tekrar izlemek şart oldu:)
    Kevin nasıl hayata döndü, neden? Kafamda deli sorular :)

Bu arada, geçen hafta promosunda Kevin'ın oğlu ve Liv Tyler da görünüyordu fakat bölüm içinde yoktu. Neden acaba?
    Bunda bile gizem arar oldum vay anasını

Edit: Bu arada, geçen bölümdü sanırım, siyahi komşuları kadın neden kuş gömdüğünü falan anlatmıştı Nora'ya. Acaba Kevin'ın gömülüp, o çocuğun da orda beklemesi bununla alakalı olabilir mi? Bölüm boyunca sürekli de bir kuş uçtu durdu. Hiçbir şey anlamadım sanırım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tom Waits -- 25 Kasım 2015; 1:36:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

Gizemi severim ama nasıl bir gizem sırlarmı var acaba?

Hocam dizi gizem konusunu işlemiyor genel olarak. Yani nasıl anlatayım, hani uzaylılar var-yok gizemi var dünyada şuan. Ve kimse de bu gizemi çözebilmiş değil.
    Bizim dizi de o hesap, ortada doğa üstü bazı şeyler oluyor, fakat izleyici henüz bunun gerçek mi, hayal mi, rüya mı ya da doğa üstü olayların başlangıcı mı olduğunu bilmiyor. Dizi ne kadar gösterirse o kadarını biliyoruz.
    Ama asıl anlatılan, insanların böyle bir dünyada yaşayacakları psikolojik dram. Aslen bir dram dizisi, ama öyle olaylar oluyor ki, yok artık bu ne alaka şimdi diyerek ağzı 5 karış havada izlediğim bölümleri de çoktur.

• Diziyi ağzımız açık izliyoruz ama insallah lostun sonu gibi olmaz

• Bölüm neydi öyle yahu vay anasını satayım. Son 2 bölüm şaheser oldu resmen.
  • O kadar dizi izledim hayatim boyunca ama bu bolum gibisini gormedim. Dizi eger devam ederse isler cok cok farkli olacak. Son zamanlarin kesinlikle en iyi dizisi.

Ben Kevin'in araf gibi bir yere gittigini dusunuyorum. Tipki Lost'taki gibi. Yasli adam da ona orada yardim etmek icin kendini oldurdu ve "telafi ediyorum" dedi. Sonra da suyu icti ve oradaki eski hayatina devam eder gibi oldu. Patti olayi biraz ilgincti. Niye hem kendisini hem kucuklugunu gorduk bilemiyorum. Yasli adamin "savas" dedigi sey olabilir. Kuyunun yeri de ilk bolumun ilk 10 dakikasinda magara kadininin oldugu yerdi. Eger bunlarin hepsini baglayabilirlerse televizyon tarihine adini altin harflerle yazdirir bu dizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vespucci

O kadar dizi izledim hayatim boyunca ama bu bolum gibisini gormedim. Dizi eger devam ederse isler cok cok farkli olacak. Son zamanlarin kesinlikle en iyi dizisi.

Ben Kevin'in araf gibi bir yere gittigini dusunuyorum. Tipki Lost'taki gibi. Yasli adam da ona orada yardim etmek icin kendini oldurdu ve "telafi ediyorum" dedi. Sonra da suyu icti ve oradaki eski hayatina devam eder gibi oldu. Patti olayi biraz ilgincti. Niye hem kendisini hem kucuklugunu gorduk bilemiyorum. Yasli adamin "savas" dedigi sey olabilir. Kuyunun yeri de ilk bolumun ilk 10 dakikasinda magara kadininin oldugu yerdi. Eger bunlarin hepsini baglayabilirlerse televizyon tarihine adini altin harflerle yazdirir bu dizi.

Mağara ve kuyu kısmı izlerken benimde aklıma geldi. Bide, su sanırım hayatı sembolize ediyor dizide. Kaybolan 3 kızda, yine suyla beraber kaybolmuşlardı ve yine aynı bölgedeydi. Umarım bağlayabilirler bu kısımları.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.