< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} (27. sayfa)

-
-
Plus ta yokki remake...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam remake in farklı olduğunu bile bilmiyordum ben PC ye port edildiği icin remake yazdılar zannediyorum 😄
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3060 var hiç bulaşmayayım o zaman
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vay arkadaş nedir bu gölgelendiriciler muhabbeti? 1 saatten fazladır bekliyorum daha %20'ye zor ulaştık. Bu bitmeden girsem sorun olur mu?
-
ps 'de 5-6 kere bitirmiş biri olarak, pc 'de de oynayacağım, çekiyor şu anda zorrent 'ten. (pm 'den sormayın, google 'da var cevabı)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
12gb'lik versiyonu varsa fhd'de rahat bir şekilde oynarsın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bendeki 8lik galiba, belki optimize ederler sonradan
-
Yamayı kurdum sıkıntı yok biraz daha performans artışı oldu. DLSS olmasa yalan ama gene zor oynanır, zaten kapasan native bile bence bu kadar iyi gözükmüyor. Vram gene 9gb civarında kullanıyor 2k ultra için artmıyor ama orası iyi.
-
Ryzen 5600-6900xt-16GB ram ile oynadım bir iki bölüm. 2k ultrada vram kullanımı 13GB civarıydı ama sistem belleğini sömürdü oyun. 16Gb tamamını kullandığını gördüm. Ortalama fps 80 diyebilirim. 70 de oluyor 110 da. Grafik ayarlarını low yada ultra yapmak fps olarak iç etki etmedi bende.
-
Yapmayın hocam uncharted ı bende oynadım en azından oynanır kıvamda o part 1 felaket ötesi şuanki haliyle cpu 100 e vurup oyun donuyor fps droplar gırla zaten 32 gb ram olsa 32 sinede dolduran hiçbir oyun görmedim part 1 dışında ve optimizasyon konusunda zamanının gta 4 üyle yarışır bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mvnmt35 -- 29 Mart 2023; 21:44:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Plus taki remastered versiyonu hocam bu yok...:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neymiş bu gölgelendirici arkadaş ya 2 saattir oynuyorum oyunu gölgelendirici yüklemesi hala %40. Yüklemesi biten arkadaşlar varsa eğer performansa etki ediyor mu ?
-
Benim yükleme bitti kapattım oyunu amd nin çıkarmış oldugu özel last of us driver ı kurdum sonra oyunu bir açtım ve ne göreyim tekrar gölgelendirme şeyini yapıyor temizinden sövdüm şuan yüzde 30 da
Oyun piyasası bu gazla devam ederse ekran kartlarında vram savaşları hepten başlar. Bu gün yeni alınacak ekran kartında neredeyse 8 GB bile yetmiyor artık şaka gibi
-
Oyun kürekli versiyonda daha iyi çalışıyor bende. Ama ara sahnenin yarısında yükleniyor uyarısı çok komik gerçekten.
3070ti ile önerine texture kalitesi otomatik low'a almış şaka gibi
Ps3'ten hallice kaplamalarla tlou keyfi. Ultra ayarlarda 10 saniye içerisinde crash garanti, high ayarlarda bazen 20dk oynatıyor sonra crash.. 32gb ram 5800x3d bu arada.
-
-
Dün bende 30 dk sürdü. Oyun NVMe diske kurulu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 29 Mart 2023; 22:33:33 > -
Net olarak kürekli daha iyi şaka gibi. 6700XT 3700X 16 gb Ram ile 50 fps sabit gibi oynuyorum. Crash yok drop yok denecek kadar az . Shader cache mevzusunu da beklemedim. Saçmalık gerçekten. Bir iki patch beklerim, düzelmezse iade eder geçerim. PC oyuncularına kazık atıyorsa kendisi bilir, Sony.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X