Şimdi Ara

The Last of Us, PS4 İçin Duyuruldu! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bencede grafik den ziyade fizik ve yeni yollar gibi seyler eklensin daha fazla eklwnti olsun ki bidaha oynamamiza degsin

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: konuşantahta

şimdi onlar düşünsün

/>

Bu daha güzel olurdu.
    />

• PS 3 hikayesi ile aynı oyun sonuçta oynayan PS 4'te oynayacağını sanmam ama grafiksel olarak gerçekten fark yaratırlarsa o zaman başka tabi. :D
  • Sony Online Entertainment ın yarın sabaha karşı oyun duyurusu var ps4 e mi geleceyi bilin miyor ama galiba bir zombi hayatta kalma korku oyunu olacak bakalım görelim.
  • Fiyat ne olursa olsun alınır
  • 1080/60 FPS olursa tadından yenmez.

• PS3 almayı düşünenler bence almasın. Xbox 360 alsın. Zaten PS3 oyunlarının çoğu PS4'te oynanacağa benziyor.
  • Biliyoduk zaten sercan sülün saolsun :))
  • sıkı bir Xbox 360 kullanıcısı olarak bu oyun için belki ilerde bim den ps4 alabilirim :)
  • Güzel bir haber. Hep bunu beklemiştim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

PS3 almayı düşünenler bence almasın. Xbox 360 alsın. Zaten PS3 oyunlarının çoğu PS4'te oynanacağa benziyor.

hayır xbox 360 değil direk ps4 alsın daha doğru olur

• Ya ben ps4 un hacim ölçülerinin ps3 ün son cihazina göre büyük gördüm ön arka çapı uzun resimlerde ki gibi degil ama yinede o benim bebeğim:) last of us 1080p 60 fps olursa tekrar alırım gibi geliyor bana. Ps3 te iyi güzel de multiplayer oyunu hantal kalmış ps4 te daha akıcı bekliyorum..

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AVB44 -- 9 Nisan 2014; 19:56:14 >

• Fiyat 30 doları geçmemeliydi . Neticede 0 dan yapılmış bi oyun değil grafikleri sisirerek yeniden satacaklar oyunu /:
  • Bi Last Of Us daha kacirmayalim diye PS4 aldim su Allah in isine bak bu sanat eserini Ps4 umde oynayacagim.

• Fiyatı ile de çıtayı yükseltmiş... hey yavrum hey... :D

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.