Şimdi Ara

The Last of Us, PS4 İçin Duyuruldu! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yenilenmiş haliyle yeni neslin de en iyi oyunu olur. PS4 satışları ışık hızı gibi uçar. Merakla bekliyoruz.
  • on numara oldu be
  • 10-15 yillik oyun olsa remake yapilsa anlarim. Su haliyle öyle birseye girismek zaten gereksiz Remaster demek muthemelen ses, grafik, yapay zeka ps4 avantajlari ile elden gecmistir. Bu ps4 kararinin yakin zamanda alinmis oldugunu sanmiyorum, belli ki sony ps4 icin de cikartmayi zaten dusunuyormus. Muhtemelen tanitimda görecegimiz ps3'ten birkac tik ötede cidden gelismis bir surum olacaktir. Daha iyi görunen karakter ve dusman modelleri, ekstra isiklandirma, gölge, efektler yuksek kaliteli kaplamalar. Acikcasi oyunu oynamadim ve iyi bir secim olacak gibi görunuyor.
  • Yes we did it :D Ps3 e almamıştım iyikide almamışım şimdi ps4 e alacağım tabikide.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • fiyatı sorun etmeyin ps3 sürümünü aldıysanız ps4 almayınsizde dlc ile birlikte sunuyolar zaten kaçtane böyle kaliteli oyun gördünüzde laf söylüyosunuz parasını hakeden bir oyun cod gibi hersene aynı oyunu piyasaya sürüp 70 dolar fiyatı koyuyolar laf söylemiyosunuz.
  • oyunu store da bulamadım, çıktı mı yoksa yanlışlıkla gözüküp geri mi kaldırıldı?
  • Oyunu ps3 e almıştım. Su anda bende ps4 var. aktarma olucakmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

oyunu store da bulamadım, çıktı mı yoksa yanlışlıkla gözüküp geri mi kaldırıldı?

us psn de var hocam buyur

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-us/home/games
  • Hocam bende ps3 sürümünü almiştım. Şimdi ps4 sürümüne yükseltme olucak mı ?

• Gerçek oyuncular çoktan oynadı bu oyunu sıra kıyıda köşede kalmış bu markaya uzak olan kişileride birer ps fanatiği yapmakta :D

• xbox sevenler derneği bu haberi yalanlamıştır
  • Ps4 e Aktarma olursa süper olur ya inş vardır

• Önce erkenden yaptıkları fiyat indirimi şimdi de bu. sony gerçekten de erkenden aldığıma alacağıma pişman ettiriyor neyse ki oyun muhteşemdi de kurtarıyor. Umarım PS4 sürümüne yükseltme gibi bir imkan verirler hoş benimki kutulu olduğundan öyle bir şey yapamayacağım gibi geliyor ama neyse. Fiyat paketin içinde dlc'nin olduğu da düşünülürse fena değil ama yine de bir 10, 15 dolar daha olsa iyi olabilirdi.

• ben ps3ü ps4 almak için erken sattığımdan bu oyunu oynayamanıştım, çok iyi oldu bu haber. tabi ki de ne olursa olsun sony türkiyeye para kaptırmamak için spot alıcam. bu fiyatlar düzelene kadar protesto ediyorum.

• Ps3 de kutulu alanlar için disk kontrol sistemi ile Ps4 de dijital versiyon çalıştırılabilir. İş Sony de bitiyor.

• The last ofus gibi bir oyuna her platform da para verilir ama! Tr 59 dolar geç kardeşim başka keriz bulun..

• Bugünün en güzel haberi. Hiç oynamamıştım çünkü.

• adamlar belki e3 e falan saklıyorlardı.Sercan bey sağolsun :d

• Salla GTA V'i TLOU geliyor!!

Bu arada nedense herkes yeni grafikler bekliyor ama ben yapay zeka, fizik gibi şeylerde de yenilik bekliyorum. Zaten yeni neslin amaçlarından biri de o değil mi??

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.