Şimdi Ara

THE LAST OF US (PS3 ANA KONU) '14 HAZİRAN' (372. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.936
Cevap
46
Favori
295.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ffaattii07

quote:

Orijinalden alıntı: Erör

quote:

Arkadaşlar bu oyunu Hakkiyla oynayan, Her bölümü mal gibi koşarak kaçarak değilde hakkiyla oynayan bi Türk Youtube kanali ariyorum.. Siz biliyomusunuz.. EasterGamers'dan izleyeyim dedim herif 1 saattlik videoda 1 dk ya konuşuyo ya konuşmuyo SİRF bölümleri geçeyimde oyun bitsin modunda oynuyo...

Dost kayaoğlu diye bi gerizekali var Tam bi mal, salağin önde gideni Küçücük kiza hallenecek nerdeyse.. Her sahnede bi küfür her sahnede bi küfür Sesi açip adam gibi izleyemiyorum.. Şöyle yukarida dediklerim dahil Adam gibi oynayan bi Türk kanali biliyomusunuz, Şöyle oyunu hem güzelce anlatan hemde oynayan bi Türk kanali ?

Dost kayaoğlunun diğer videolarını severim ama last of us serisinde adama sinir kaptım. Oyunda önemli bir yerde,
    Henry intihar ederken
    yeeey diye gülüyor hiç bir zevk alamıyor insan.

Aynen dostum, Dikkat ettiysen dost kayaoğlu denen mali yazmadim Acayip itici acayip gerizekali bi tip.. Muhabbeti muhabbet değil oyunu oyun değil mal mal konuşmalar küfürler falan.. Küfüre karşi değilim Küfür olur böyle bi oyundada olmali ama bu mal işin b.kunu çikarmiş.. 1-2 videosuna göz attim Aninda kapadim yani o derece.. Bana, olan herşeye tepki verecek bi oyuncu lazim.. Mesela ilk bölümde
    Sarah'nin ölmesine
    MAL MAL bakti lan insan bi üzülür falan yani.. Biraz oyunu yaşa lan Mal gibi oturmuş oynuyosun.. Hele bi yerde '' Durun su içicem '' dedi Koca 5 litrelik erikliyi kafaya dikti hay dedim senin kalibini yaaa...

Evet. Birde kendi başaramadığı şeyi oyuna suç atıyor. Bi videosundada mermi çok diye söyleniyordu. Adam düşük seviyede oynuyor, oyunu bu yüzden eleştiriyor.

• Konuda belki geçmiştir fakat ben yine yazayım.
    Oyunu oynayanlar , bitirenler veya oynayacak olanlar bu filmi mutlaka izlesin.

• Ya beyler bide kaçtır sorucam unutuyorum, Şöyle bi internette bakiyorum da oyunu zorluk seviyesi normalde bitirenler hep 11-12, bilemedin 13 saatte oyunu bitirmişler.. Gerçekten 12 saatte mi falan mi bitiyo yoksa o videolar hep kesilmişmidir..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar Sizlerde sağolun şimdiye kadar Türkçe oynayan yorumlayan 3 tane TÜRK buldum...

Siz hangisini önerirsiniz hangisi daha mantikli daha güzel oynuyor.. Benim istediğim her bölümü SİRF geçmek için koşa koşa geçmesin bölümleri biraz dolaşsin, Ellie'i arkada birakip Her bölümü koşarak geçmesin yani..

1-Bağımsız Oyuncu
    2-EasterGamers
    3-Forumdan firtina nickli arkadaş...

Bagimsiz oyuncu iyidir ben onu izliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ya beyler bide kaçtır sorucam unutuyorum, Şöyle bi internette bakiyorum da oyunu zorluk seviyesi normalde bitirenler hep 11-12, bilemedin 13 saatte oyunu bitirmişler.. Gerçekten 12 saatte mi falan mi bitiyo yoksa o videolar hep kesilmişmidir..

Normalde 21 saatte bitirdim.. Her yeri incelemek lazım bence böyle bir oyun her zaman gelmiyor.

• Bolca geçti konusu. Ben de bu filmi tesadüfen izlemiştim ama gerçekten güzel film. Kasvetli, insanın içini karartan, dünyanın sonu konseptini çok güzel anlatıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Bolca geçti konusu. Ben de bu filmi tesadüfen izlemiştim ama gerçekten güzel film. Kasvetli, insanın içini karartan, dünyanın sonu konseptini çok güzel anlatıyor...

Bende uzun süre önce izlemiştim.
    Konuya da oyun spota düştüğünden beri girmedim Spoiler yerim diye dengesiz çok insan var çünkü.
    Oyunu dün bitirdim onun etkisiyle haber vereyim dedim.
  • saol dostum izleyeceğim.
  • Bitirdim sonunda

• 22 saatte normal zorlukta bitti.sağa sola hep bakmama rağmen bi sürü kolye,eser,eğitim kalmış ,anlamadım nerde bunlar.şimdi afetzede olarak %55 deyim.maşalllah doğru dürüst ne mermi veriyor nede topladığımız ıvır zıvırlardan var.sanki öncekinde topladın der gibi yoklar.ilk en zorlandığım yerde kaldım geçemiyorum.koridor ve sonunda dolapların olduğu(changing room) kapının açılmadığı oda.2 parti gelen takırdayanlar yüzünden elimdeki 3-5 kurşunla ve enerjiyle geçilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Konuda belki geçmiştir fakat ben yine yazayım.
    Oyunu oynayanlar , bitirenler veya oynayacak olanlar bu filmi mutlaka izlesin.

http://www.imdb.com/title/tt0898367/

Oyunu bitirdikten sonra bunu izledim zaten.Ama öyle kaliteli bi yapım gibi gelmedi bana.Kasvetli havası,atmosferi,oyunculuk güzel ama çok fazla boşluk var hikayede.Üzerinde düşünülmemiş bana kalırsa.10/6 alır. Hala bi The Last Of Us değil diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: VEZ1R

quote:

Orijinalden alıntı: Fuusrodah

quote:

Orijinalden alıntı: kkimki

quote:

Orijinalden alıntı: Fuusrodah

Menüde ve yükleme ekranında çalan müziği bilen var mı?

http://www.youtube.com/watch?v=BNsmG9WR80M

Bu değil var zaten bende bu. (Main Theme diye geçiyor bu) Bas gitarla çalınan menü ve yükleme müziğini diyorum.. O çok daha sağlam bir şey..

oyunun ost albümünde yok galiba ama dediğin müzik bu :

HAH YA İŞTE BU... Bunu bi bulamadım gitti arkadaş.. Çok teşekkür ettim

• oyunun 3.cü defa sonunuda getirmiş bulunuyorum oyun öle güzelki bitirsen tekrar başlamak istiyosun sıkılmıyosun yeniden başlıyacağım
  • Oyun müziğini telefon için melodi yapmak isteyenler varsa:http://www.zedge.net/ringtone/1616079/

Get Ringtone sonra da download'a tıklayıp indirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Oyun müziğini telefon için melodi yapmak isteyenler varsa:http://www.zedge.net/ringtone/1616079/

Get Ringtone sonra da download'a tıklayıp indirebilirsiniz.

Abi bu kadar olur bunu sormak için girdim foruma çok teşekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selami Şahin 1.6 ie -- 30 Haziran 2013; 14:43:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

quote:

Arkadaşlar Sizlerde sağolun şimdiye kadar Türkçe oynayan yorumlayan 3 tane TÜRK buldum...

Siz hangisini önerirsiniz hangisi daha mantikli daha güzel oynuyor.. Benim istediğim her bölümü SİRF geçmek için koşa koşa geçmesin bölümleri biraz dolaşsin, Ellie'i arkada birakip Her bölümü koşarak geçmesin yani..

1-Bağımsız Oyuncu
    2-EasterGamers
    3-Forumdan firtina nickli arkadaş...

Bagimsiz oyuncu iyidir ben onu izliyorum.

Forumdan firtina nickli arkadaşta iyidee oyunun sesini çok açmiş kendi sesini çoook kismiş.. Bişiy söylediği zaman Hiç duyulmuyo.. Bakiyorum valla firtina iyi gibi..

EDİT: Buda altyazilari kapatmiş ingilizce oynuyo ???? Arkadaş nasi iş bu yaa.. Kendine mi oynuyosun Milletede izlettirmek istiyomusun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffaattii07 -- 30 Haziran 2013; 14:56:55 >

• Tekrar tekrar oynamaktan sıkıldım...Trophy mi kassam ne yapsam ki.
  • teşekkürler

• bu oyun harika fakat online pass da sorun yaşıyorum şifremi yazıp 100 kb lik dosya indirmeye gelince lütfen bekleyin diyor ve indirmiyor sadece bekletiyo online pass inmeye başlamıyor bu sorunu nasıl çözebilirim arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.