Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
25.302
Cevap
144
Favori
1.183.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • çeviri yapıp okudum hocam. Adam oyuna çöp falan demiş ondan dolayı kızmış sanırım. Ayın 26sında gameplay gelcek diyorlar doğrumu?
  • dimontales kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum tam ama gelebilir, adam Uncharted 4'e vasat felan demiş, The Last Of Us Part 2 'ye de eşcinsel çöpünden başka bir şey değil demiş, Neil de nedense bu tipler oyunu ilk alan kişiler oluyor demiş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uncharted 4 vasat değil ama kesinlikle ilk üç oyunda ki atmosfer yoktu oyunda. Epik sahnelerin azalması aksiyon sahnelerin azalması ve last of us yapılmaya çalışılması kesinlikle başarsızdı. Neile verilmemeliydi unc 4 yönetmenliği bunu hep derim adamın tarzı değil unc tarzı oyunlar. Koca oyunda araba kovaladığımız sahne dışında heyecanlı sahne yoktu resmen. Nerede ikinci üçüncü oyunda ki sahneler diyorsun çünkü niye dram kasılmaya çalışılmış onun yerine. Unch gibi eğlence odaklı bir oyuna darbe vurmuştu bu olay. Neil daha çok drama odaklı oyunlar yönetmeli last of us tarzı Cory barlog gibi adamlar ve hideo kojima gibi adamlara kalmalı epik sahnelerin bol olduğu aksiyon odaklı seriler. Last of s konusunda ise milleti tilit eden en büyük olay gameplayın çeyreğinin öpüşme izlememiz ile geçmesiydi. Oyunda bu tarz sahneler görse insanlar tepki vermez 20 saatlik oyunda 10 15 dakika olmuş lezbiyen şu bu sahneleri okey denir geçer. Ama 6 7 dakikalık gameplayda direkt zoomlayıp göze sokmak insanları tilit eder izleyen kimsenin ahhh lezbiyen bacılarım öpüşüyor helal olsun dediğini sanmıyorum herkes hadi ulan aksiyona geçin artık diyordu. Neyse sonuç olarak bakarsak oyunda propoganda göreceğimizi düşünmüyorum zira içimden bir his bizim Ellienin takıldığı kızın direkt öleceğini söylüyor oyunun başlarında. İkinci oyun çok kanlı olacak boş şeylere vakit ayıracaklarını sanmam aşk maşk.




  • KishouArima kullanıcısına yanıt
    Epik sahnelerin azlığı doğru ama bence Uncharted 4 serinin en iyi oyunu. Ben hala Uncharted serisinde büyük yeri olan Amy Hennig in Uncharted 4 ü nasıl olurdu diye düşünüyorum, Naughty Dog dan ayrılmasaydı Sam'i Nathan'a rakip olarak görecektik ve belki de çok daha epik bir oyunla Nathan'ın son macerasını deneyim edecektik.
    https://screenrant.com/amy-hennig-uncharted-4-changes/
  • Arkadaşlar ne yazık ki LASTOFUS PART2 yi Tokyo Game Show'da da göremeyeceğiz.

    SONY program listesini açıkladı. Aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.
    https://bolumsonucanavari.com/Haberler-Sony_Tokyo_Game_Show_2019_Oyun_Listesini_Acikladi-96014.htm
  • iyice bıktırdılar milleti twitlerinin altına millet sövmeye başladı artık ..tamam süper oyun yapıyısunuz ama tadını kaçırdılar ..dalga geçer gibi ...

    ne zaman çıkacaksa adam gibi söylesinler artık ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Death Stranding çıkana kadar bir şey beklemek biraz yoruyor.Umalımda salgın günü basına gösterdikleri oyuniçini göstersinler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nathan - Drake kullanıcısına yanıt
    Hocam benim favorim Uncharted 2 4 güzel bir oyundu bak ona lafım yok ama hani bir şeyler eksik geldi misal her unc oyunun sonunda gelen doğa üstü olaylar dizesi 4 de yoktu gelenek olmuştu seri de. Birde unch 4 de şeyde kopukluk var biraz hani oyun boyunca farklı mekanlara gidiyoruz ama son yüzde 40 lık kesim de adada hep benzer bölümlere geçiş yapıyoruz orada biraz kopuyorduk oyundan. O macera hissi falan azalıyor bunun sebebi de bence senaryoyu 14 15 saat yapmış olmaları eski oyunlarda ki gibi 11 12 saat civarı olsa adada ki 2 3 saatlik kesim olmasa daha iyi bağlanırmış oyun. Benim favori geliştiricim Bruce staley Naughty Dog firmasında ki. Ondan sonra Amy üçünccü sırada Neil geliyor. Zaten The last of us da Neil ile ortak yönettiler oyunu Bruce abi ile. Şimdi bakalım bu sefer Neil Bruce olmadan nasıl bir yol izleyecek.
  • Net bir şey söylensin artık yetti vallahi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar yapıyor işte bitince çıkacak, 2.5 sene önce duyuruldu oyun zaten. 8-10 sene çıkmayan oyunlar var. Takıntılı gibi her gün haber yok mu diye bakmayın şu oyuna.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk oyun rüya gibiydi ikincisi de öyle olacaktır ona şüphe yok.Tek eleştirim ilk oyuna dahil çok fazla aksiyon çatışma vardı umarım aksiyonu çatışmayı daha az tutarlar devam oyununda.Ağır bir oyun bekliyorum bu sefer böyle olunca girilen aksiyonun kıymeti de daha fazla oluyor The Last Of Us Part 2 için söylüyorum tabi.Resident Evil 2 Remake de mesela bol aksiyon olunca oluyor.Bir de tuhaf gelebilir ama oyun hakkında az şey gösterilmesi bence daha iyi merakı heyecanı artırıyor sonuçta çıkmasına en az 6 7 ay var ve 15 saatlik bir oyun dan bahsediyoruz bundan sonra bir fragman bile bana yeter gerisini oyunda görmek isterim.
  • Aksiyon daha uzun olacak muhtemelen hayalini yıkmak istemem ama çünkü bu oyunun teması nefret deniyor. Yani ilk oyun sevgi temalıymış nasıl sevgiyse artık bu nefret sen düşün. Bir de oynanışta gördük oklar falan bile çok gelişmiş patlaycı ok falan yapılıyor yani bu aksiyona daha fazla abandıkları anlamına geliyor bence. Ama şu var sonuçta bu oyunda aksiyon çok daha gelişmiş olacak ilk oyunda yapay zeka falanda biraz kötüydü bu sefer aksiyonu daha fazla canımız çekeceğinden pek sıkıntı olacağını sanmıyorum.
  • Reddit'te birisi Pro olmayan PS4lerde Part 2'nin çamur gibi duracağını söylemiş sizce olma olasılığı var mı ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KishouArima kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsun.Aslında benim aksiyondan kastetiğim çetelerle insanlarla olan aksiyondu takırdayanlarla koşucularla mücadele çok zevkli ve gerilimliydi.Çetelerin olması pis düşüncede bize tuzak kurmaya çalışan insanların olması oyunu çok zevkli yapıyordu.Ama işte onlarca insanı öldürmek rambo gibi oyunun gerçekçi yapısını etkiliyordu bence.Mesela The walking dead dizisinde bu çok güzel anlatılıyordu insanlarla olan mücadele çok tadındaydı zaten oyunun yapımcıları ilk The Last Of Us oyunun da biraz the walking dead dizisinden esindiklerini söylemişti.Belkide yanlış düşünüyorumdur ama oyunun yapımcılarına güveniyorum devam oyunlarını rezil etme becerisi oyun dünyasında çok olmuştur keşke devamı gelmese demişizdir ama naughty dog çok başka seviyede ve tadında bırakmayı biliyor ve bu seriyede zamanı geldiğinde çok uzatmadan noktayı koyacaktır umarım üçleme değilde dördüncü oyunun geldiğini de görürüz.Mesela Left Behind bana en az ana oyun kadar keyif vermişti öyle bir yıkılmış dünyada çocuk olmak su savaşı yapmak çok eğlenceliydi çünkü dünya bu şekilde kötüleşmişken hala hayattan keyif almaya çalışmak ellie ve riley'in (siyahı kız) fotoğraf çekinirken yaptığı hareketler çok iyiydi.Tabi ortamda öyle bir ambiyans vardı ki mesela o atlı karınca sahnesi ellie'nin ilaç aradığı anlar tek başına. Dlc olayına karşıyım ama öyle bir yapmışlar ki bu kadar iyi bir şey beklemiyordum yada başkalarının aksine ben korkunç keyif aldım




  • NARSİL_BERKAY kullanıcısına yanıt
    Yerden yere vurulan Days Gone bile normal Ps4 de gayet güzel gözüküyordu.
    Söz konusu Naughty Dog ise bu söylentinin doğru olmasının olasığı evrende yok
  • Nathan - Drake kullanıcısına yanıt
    Bunu söyleyen arkadaşta Days Gone örnek vermişti PS4'te kötü görünüyormuş fakat Youtube'den baktım PS4 ve PS4 Pro arasında o kadar fark yokmuş.Ki yanılmıyorsam Days Gone optümize özürlü bir oyun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NARSİL_BERKAY -- 6 Eylül 2019; 22:10:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zaten insanlarla çatışmasının sıkıntılı olmasanın nedeni insanların yapay zekası cidden geri kalmıştı. Şimdi ikinci oyunun fragmanında baktığımzıda çok daha zorlu olduklaırnı görüoruz insanların yani rambo gibi haklayamıyoruz bu sefer. Daha çok üstümüze geliyorlar daha zekiler animasyonlar falan zaten çok daha iyi olduğundan mücadeleler de ki aynı zombiler ile savaşıyormuşuz gibi mücadele veriyoruz insanlarla. Tabi tek bir sahneden bu çıkarımı yapmamak lazım ama bu sefer insanlar bayağı eğlendirecek gibi bizi. Birde Ellie fiziksel olarak Joel kadar güçlü değildir oynanış videosun dada zaten daha çok kesin aletler ile dalıyoruz düşmanlara bu da çok daha mücadeleci gösteriyor ortamı. Joel direkt yumruk ile Kratos misalı abandığından Rambo ortamları oluşurdu dediğin gibi zaten düşmanların yapay zekası sıkıntılı olduğundan silahsız sırf yumruk ile geçtiğim olurdu hardda bile yumruk ile geçiyorum ben silahlı düşmanların olduğu bölümleri :D Daha yüksek zorluklarda tabi neredeyse tek mermi ile öldüğümüzden silah kullanıyordum mecbur ama hard ve altında yumruk ile bile insanları yenmek mümkün.




  • KishouArima kullanıcısına yanıt
    Hocam yumrukla geçilmiycek gibi değildi ama oyunda yaa,o yumruklardaki tokluk hissi adamların kafalarını duvarlara vurmak,bitirici animasyonlar falan harikaydı gerçekten zevkten 4 köşe oluyordum adam öldürürken :D

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NARSİL_BERKAY kullanıcısına yanıt
    Evet Days Gone optimize konusunda sıkıntılı bir oyun. Yer yer fps droplar yaşadım. Ama beklentiyi düşük tutup oynarsan gerçekten güzel bir oyun, çoğu kişi hakkını yedi bence. Ayrıca denildiği gibi normal ps4 de kötü gözükmüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nathan - Drake -- 6 Eylül 2019; 22:48:19 >
  • fatihsar kullanıcısına yanıt
    Orası öyle tabi ama yapay zeka cidden insanı üzüyordu hani yapay zeka iyi olsa yanımıza yaklaştırmazdı o adamlar bizi. Misal last of us 2 gameplay de artık bayağı öyle duruyor. Yani Last of us da ki o yumruk attığında ki gelen tokluk hissi gow gelene kadar kesinlikle favorim di şuan kratos favorim oldu tabi son gow aradan kaç yıl sonra çıktığı için çok daha gelişmiş mekaniklere sahip artı karakter tanrı olunca ona göre dizayn edilmiş olduğundan. Yani konuya dönersem misal tlou da en büyük hata yanımızda ki karakter ayak bağı olmasın diye görünmez olmalarıydı misal düşmana gözüküyor Ellie ama düşman görmüyor gibi. Last of us yumruk hissi olsun silah hissi olsun aşırı başarılıydı o silah hissini ikinci oyunda daha iyi alacağızdır Düşmanlar daha iyi olacağından zeka bakımından. Yapay zeka eksikliği bir çok oyunda var ama Tlou gibi oyunlarda daha çok göze batıyor diğer her şey iyi olunca bir oyunun bir tane bile sıkıntı çok göze batar çünkü. Benim en çok merak ettiğim şey şuan Tlou 2 de ki harita Gow gibi olacakmış yani muhtemelen haritada keşif edilecek bölgeler olacak birazcık. Benim düşünceme göre oyunda geliştirme yapmak bu sefer çok daha zor olacak silah parçası vb bulmak ve haritada bazı düşman outpostları olacaktır kuytu köşeler de görev dışında gidebileceğimiz oralardan falan loot yapacağımız düşünüyorum. Sony bir oyununda bir sistem tutunca başka oyunlar da da onu uygular Tlouda ki iki kişi gezme sistemini Gow da gördüysek Gow da ki keşif edilecek mekanlar ve yan görevler kısmınıda Tlou 2 ye paslamışlardır.




  • 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.