Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.302
Cevap
144
Favori
1.183.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tokyoda gözükmez bu kadar büyük bir marka demiştim pgw den önce bişey beklemeyin arkadaşlar gelirse orada gelir %50 ihtimalle orada gelmez ise psx de %100 gelir.
  • Paris Game Week veya State of Play bu ikisinden birinde gösterilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-2C5CD639E

    Paris Game Week veya State of Play bu ikisinden birinde gösterilir.
    State of Play etkinliği bunun için biçilmiş kaftan olacaktır ve de güzel ses getirir aslında.
    Paris Games Week için 3 Ay var en son E3 2018'de kendilerini gördük bakalım nasıl bir duyurusu Olacak Sony'nin. :)
  • Paris Games Week bundan da haber yok en azından tarih oluyordu ama göremedim tarih falan hocam aralık ayında oluyordu normalde aylar önce tarih belli olurdu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dimontales

    Paris Games Week bundan da haber yok en azından tarih oluyordu ama göremedim tarih falan hocam aralık ayında oluyordu normalde aylar önce tarih belli olurdu
    Kendi sitesinde var hocam. :) 30 Ekim Çarşamba olarak tarih verilmiş.
    https://www.parisgamesweek.com/
  • dimontales kullanıcısına yanıt
    Paris Game Week 30 Ekim - 3 kasım 2019 tarihinde olacak.
  • ben o zamanlarda askerde oluyorum :) kısmet artık öğreniriz elbet ne olup bittiğini
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nathan - Drake

    Druckmann reyiz iyidir,severiz de umarım Nuaghty Dog dan ayrılan baba isimlerden sonra şirketteki konumunu kullanıp saçma sapan kişisel düşünceleriyle oyunu kötü şekilde etkilemez.
    Şuana kadar çok güzel oyunlar çıktı Neil hırs bile yapmıştır ve ayrıyetten Sony çok didikliyordur seksist bir oyun olacağını sanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Walking Dead'de ilk sezon sonunda neredeyse ağlayacak olan ben bu oyunun hikayesinden zerre bir şey hissetmedim, bilmiyorum bana oldukça klişe geldi. Ha oyunun en beğendiğim yanı müzikleri oldu.
  • Tamam hocam anladik oyunu begenmedin.iki gunde bir gelip begenmedim de begenmedim demenin anlami yok trolluk pesinde degilsen.10 kere ayni sey yazilmaz ki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santa.Monica -- 18 Temmuz 2019; 5:11:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunca yıldır şu foruma üyeyim ama bunun gibisini görmedim farklı bir boyuta taşıdı işi, Ps bölümü olarak herkes bloklasın geçsin boş boş takılsın buralarda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

    The Walking Dead'de ilk sezon sonunda neredeyse ağlayacak olan ben bu oyunun hikayesinden zerre bir şey hissetmedim, bilmiyorum bana oldukça klişe geldi. Ha oyunun en beğendiğim yanı müzikleri oldu.
    MUTLAK SIFIR isimli kardeşim...

    Sana da hak veriyoruz. En nihayetinde sen de bir bireysin, oyuncusun, zevk sahibisin. Beğenip beğenmemek seninle ilgili bir durum ama madem ki beğenmedin, oyunun konusuna girip sürekli kötülemek, olumsuz eleştiri yapmak ve bunu defalarca yapmak biraz huzursuzluk veriyor oyunun sevenlerine.

    Ben görsel tasarım uzmanıyım. İşim, dijital tasarım - manipülasyon - modelleme. Bunun yanında visual effect uzmanlığım, ses ve video kurgu becerilerim de var.
    Kısacası sen tüketicisin. Ben ise hem üretici hem tüketiciyim.

    88-89 yılından beri konsol oyunları ile iç içeyim. COMMODORE64, PC, ATARI, NINTENTO, PSX, XBOX..... say sayabildiğini. Hala hepsi, tüm modelleriyle evimde durur.
    LAST OF US ve UNCHARTED oyunları benim 89 yılından bu yıla kadar oynadığım en iyi iki oyun serisidir. Hangisi en iyi dersen de LAST OF US derim.

    Karakterleri, karakter hikayeleri, karakter ilişkileri, konusu, konusuyla eşlenik yaratılan dünyası, hikaye ilerleyişi, ilerleyişe göre karakter ilişkileri, mekanikleri, dinamikleri ve tüm bunların havasına hava katan müzikleri... Bir oyunda bu saydıklarım ne kadar dört dörtlük olabilecekse işte LAST OF US da da bu sistem tam da böyledir. Olaya sadece zombi oyunu, dünya yok olmuş diye bakma. Oyunu Playstation joyistiği kültürü olan herkes rahatlıkla oynayabilir. Kasmıyor, delirtmiyor, bunaltmıyor. Akışkan ve bağlayıcı.

    Mesela HORIZON oyununu aldım, 5-10 saat dayanabildim bıraktım. Zamanım yok, sürekli oynayabilecek kadar işsiz de değilim. Oyun sürekli skill kastırıyor, onu onla birleştir, bu silahı yap bunu alt et falan... Yani kasıyor da kasıyor oyuncuyu. Vakit isteyen bir oyundu, vaktim yoktu. DIVISION da böyle bir oyun. Karakterini sürekli geliştirmen lazım. Hele bir de online ise zaten başından kalkmaman lazım ki oyunda geri kalmayasın.

    Ama GTA böyle değil mesela. Herkes rahatlıkla oynar. Sıkmaz, kasmaz ve keyif verir zevk verir.
    UNCHARTED serisi böyledir. Hikayesi bağlar, görselliği mutlu eder, konusu aksiyonu alır götürür.
    LAST OF US da bunların en güzel örneğidir. (Bu türü seviyor olmam da artı bir puan veriyor tabi oyuna gönlümde)

    The Walking Dead miş, yok Freddy'nin kabusuymuş falan... Onları beğendim bu oyunu beğenmedim ama müzikleri güzel demek oyunu tek gözle, tek kulakla oynamak gibi bir şey oluyor.




  • Oyun çıktığı günden beri binlerce sayfa övgüler yazıldı, her editörün en baş listesine girdi, yazılmaya devam edildi, öve öve bitiremediler öyle çok konuşuldu ki her hangi bir oyun sitesini girsem halen daha bir sürü haber görmeye devam ediyorum. Ben gelip burada fazka değil 5 tane eleştirsel yorum yaptım beni hemen susturmaya çalışıyorsunuz, sizin öve öve bitiremediğiniz şeyin o kadar da iyi olmadığını insanlara anlatmaya çalışınca hemen saldırıya geçenler oldu. O övgülerin bazıları doğru bazıları abartı ben ise olanı yazıyorum. Belki de daha önce bu tip zombi pyunlarını çok oynayop ve film-dizilerini çok izlediğim için bana herhangi bir şey hissettirmedi ya da zamanında ilk çıktığınds oynasaydım belki daha da etkilenebilirdim ama şu haliyle oldukça abartılıyor. Ona rağmen oyun piyasasının en güzide yapımlarından birisi olduğu gerçek. Bırakın satın aldığım konsolda satın aldığım oyunu istediğim gibi yorumlayayım rahatsız olanlar bloklayop geçsin lütfen kimseyi okumal için zorlamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Neil Druckmann reisin son hali şaşırttı
    THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar da iyi olmadığını insanlara anlatmaya çalışıyorum.
    Bu ifade yanlış,işte bu yüzden millet sana cephe alıyor.Öncelikle "bence" o kadar da iyi olmadığını demelisin,yani sana göre öyle bir durum o,ama dünyanın birçoğuna göre öyle değil.Sen bardağın boş tarafını görüyorsun biz ise dolu tarafını.
    Ayrıca sen bilirkişi misin? Üst düzey bir firmada oyun vs eleştirmenliği mi yapıyorsun da insanlara anlatmaya çalışıyorum diyorsun.Gerçeği bir tek sen gördün,diğerlerimiz göremedi öyle mi? Kendi fikirlerini yaz geç,ona bir şey diyemem ama ukalalık yaparsan cevabını alırsın,sen neyi biliyorsunda insanlara anlatmaya çalışıyorsun veya insanlar seni ciddiye alsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnternettenCızz -- 18 Temmuz 2019; 13:0:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu oyun gamepass da olsa öve öve biteremezdi oyunun fiyatı 429tl olacak diye alamayacağı için b*k atıyor.

    Düne kadar xbox benim icin müthiş cihaz harika bir alet gamepass allah moduna yükselten bir elemandı ne zaman ps4 aldı? İnanmıyorum hayatı yalan. YouTube dan lets play izleyip gelip burada ps4 aldim havası veriyor. Oyuna para vermeye imkanı yok bunun.

    bebek gibi adminlere şikayet ediyor bana hakaret ediyor diye 32 yaşında olacak birde 32 yaşında olan adam olgun olur beyfendi olur bir duruşu olmalı bu bildiğin 15 yaşında liseli ergenler gibi tavırları var seni kimse adam yerine koymaz.

    Ayrıca şunu da yazmak istiyorum bu oyunu sadece biz değil dünya bekliyor o kadar çok hayrani var. YouTube da 40 yasinda küsur kadın oyunu oynarken ağladığı videoları vardı izle aç duygusuz insansın belli ki. Oyun seni etkilemiyorsa sende sorun var.

    Dark Souls örnek vereyim hikâye bizim bildiğimiz gibi şekillenmez sen onu araştırsın bulursun o hikayeleri birleştirip Hollywood hikayelerinden daha iyi olduğunu görürsün. Hem duygusallık hem drama mevcuttur her map da bir hikaye her npc de bir hikaye ama bizim millet dark souls diyince bam bam bam anlıyor. İşte sorun bu okumamak arastirmamak tamamen boş insan kaynıyor memlekette. Benim her oynadığım zaman tüylerim diken diken olur çünkü biliyorum okumuşum hikâyesini.

    Last of Us zombi oyunu diye algilamak tamamen yanlış düşünce orada bir hikaye var sekilleniyor ve iki kişinin arasında bağ hayat mücadelesi hayatta kalmak icin birbirine baglanmak tutunmak. Ben bekar olduğum halde acayip etkileniyorum coluk çocuğu olan bu oyunu oynarken neler hissediyor kim bilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 18 Temmuz 2019; 13:28:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-2C5CD639E

    Neil Druckmann reisin son hali şaşırttı
    Oyun çıkana kadar bu hali alacak bu gidişle. Hala ses seda yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sony gamescoma geliyor diyorlar umarım tlou 2 görürüz ucundan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar diyorum, sen de bir bireysin. Sen de bir tüketicisin. Tabi ki olumlu olduğu kadar olumsuz yorum yapma hakkına da sahipsin.
    Kim ne dedi bilmiyorum ama benim olumsuz yorum yapmana dediğim bir laf yok.
    Ben LAST OF US'ın yada NAUGHTY DOG'un avukatı da değilim. Firma benim babamın da değil :)

    Senin yorum yapma biçimin yanlış. Bak ne demişsin yine;
    "Sizin öve öve bitiremediğiniz şeyin o kadar da iyi olmadığını insanlara anlatmaya çalışınca..."
    O KADAR DA İYİ OLMADIĞINI demek çok bilmişlik gibi olmuyor mu? O kadar da iyi değil, hepiniz yanlış biliyorsunuz gibi oluyor.
    "BENCE" desen hak veririz. Tamam, sence öyle deriz. (Sence öyle ama bu sektördeki otoritelerce, milyonlarca oyuncunun gözünde oyun çok çok iyi, bu durumu ne yapacağız?)
    Ama sen öyle bir ifade takınıyorsun ki sanki milyonlar yanılıyor da bir tek sen bizlerin göremediği şeyleri görüyorsun gibi...

    Bak hala dizi diyorsun, film diyorsun.
    Ben sana bir sürü şey saydım. MEKANİK + DİNAMİK + SENARYO KARAKTER İLERLEYİŞ UYUMU + HATASIZ EKSİKSİZ DOZUNDA OYUN FAKTÖRÜ + DRAM AKSİYON GERİLİM KORKU SEVGİ SADAKAT...
    Tüm bu konular "PÜRÜZSÜZ BİR ŞEKİLDE" işlenmiş oyunda. Bunca tekniği + kavramı bir oyun içerisinde hatasız, sıkmadan, akıcı ve bağlayıcı olduğunu gösteren bir örnek verir misin?

    Oyun zombi öldürüyoruz, mutasyona uğramış şahısları gebertiyoruz, binalar yıkılmış, şehir yok olmuş diye bunca ödülü almadı. Bunca beğeni kazanmadı.

    Sen hala dizi diyorsun, film diyorsun, bana çok klişe geldi diyorsun.

    Kimse seni susturmaya çalışmıyor. Sadece çoğu lafında alakasız bir yaklaşım olduğu için konuyu kirletmeye devam etme diyoruz.
    Tamam anladık çok sevmedin oyunu. Sevmeyebilirsin, haklısın. Hak veriyorum. Sevmeyebilirsin. Sevmek zorunda da değilsin. Umarım anlaşmışızdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASKERTUNGA -- 19 Temmuz 2019; 8:22:41 >




  • 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.