Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (985. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.347
Cevap
138
Favori
1.230.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 983984985986987
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dont Need Aimyoutube
    The Last Of Us 2 - Revenge
    https://www.youtube.com/watch?v=2WbWFCnndKQ&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mei Sa M kullanıcısına yanıt
    Kim yaptıysa eline sağlık çok güzel yapmış. Tuylerim diken diken oldu ve Gözlerim doldu izlerken gerçekten...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

Hocam iyi hoş da GoW hikaye anlatımını (TLOU'dan örnek alarak yapılmış zaten hikaye anlatımı) gayet iyi yaparak Kratos'un yavaş yavaş gidici olabileceğini yedirdi zaten oyunculara.

Bu gerçekleşir ya da gerçekleşmez bilemem ancak her iki durumda da Joel'in ölümü gibi basit bir olay kurgusuna kurban gitmeyeceğine kesin gözüyle bakıyorum GoW'un. Aynı hatayı bir başkası aynı şekilde yapamaz herhalde.

Bazıları yanlış anlıyor sırf Joel öldü diye beğenmediğini sanıyor çoğu kişinin ancak hikayeyi zoraki bir yolla işleyip, duyguları yedire yedire değil de şok etkisiyle kopuk bir şekilde aktardığı için beğenmiyor insanlar. TLOU anlatımı nerede, TLOU part 2 anlatımı nerede. Bazı sahneleri inanılmaz güzel olsa da hikaye gerçek anlamda boşluklarla doluydu.

Yoksa Joel yine ölsün ama düzgünce anlatılarak ölsün.

Niye ölsün ki ? Castın 2 hadi bilemedin 5 karakterle sınırlı.Game of thrones değilsin ki dilediğin twisti yapıp adamı harcayasın.Tonu da oldukça farklı

• Zodion Z kullanıcısına yanıt

Atreus girdi seriye artık bir yancımız var.

Ayrıca kesin gözüyle bakmıyorum zaten ölmesine. Hikayeyi düzgün bir şekilde anlatabildikleri sürece ilk oyunda gördüğümüz o sondaki plot twistin gerçekleşmemesi için çabalamamız gerekebilir bir oyuncu olarak. İşte burada hikaye anlatımını nasıl yaptıkları önemli olacak.

Ama bu sondaki olay sanki hiç yaşanmamış gibi hikayenin devam edeceğini düşünmüyorum. Zaten o kısmı gözardı ederlerse bir çuval inciri berbat etmiş olurlar.

Boşuna gösterilmedi yani o kısım merak etmeyin ölür ya da ölmez artık ne yazarlarsa onu oynayacağız ama konuyu işleme şekilleri en önemli faktör olacaktır.

• quote:

Atreus girdi seriye artık bir yancımız var.

Ayrıca kesin gözüyle bakmıyorum zaten ölmesine. Hikayeyi düzgün bir şekilde anlatabildikleri sürece ilk oyunda gördüğümüz o sondaki plot twistin gerçekleşmemesi için çabalamamız gerekebilir bir oyuncu olarak. İşte burada hikaye anlatımını nasıl yaptıkları önemli olacak.

Ama bu sondaki olay sanki hiç yaşanmamış gibi hikayenin devam edeceğini düşünmüyorum. Zaten o kısmı gözardı ederlerse bir çuval inciri berbat etmiş olurlar.

Boşuna gösterilmedi yani o kısım merak etmeyin ölür ya da ölmez artık ne yazarlarsa onu oynayacağız ama konuyu işleme şekilleri en önemli faktör olacaktır.

Last of us 2 için söylemiştim.Kratosa veda etmek ihtimaller arasında,neden olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 26 Haziran 2020; 17:17:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    😂😂😂forumda herkes bilir beni
    Hayatimda xbox almadm ben gamepadine elimi surmedim pes ya buyuk trolsun😂😂
    Adam beni asagllicak diye sallamaya basladi 😂😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkopol -- 26 Haziran 2020; 17:22:29 >
  • Zodion Z kullanıcısına yanıt

Yanlış anlamışım o zaman.

Ölsün derken gayet güzel bir anlatımla veda edebilirdik Joel'a, insanları şoke etmeleri gerekmiyordu.

Onun yerine boşluklarla dolu hikayede, ani geçişler arasında adamın kafasına golf sopasıyla vurulduğuna şahit olduk.

Bilinçli olarak kötü yazılmak istense senaryo bu kadar kötü olamazdı bence.
  • Abby karakterini canlandıran oyuncu sürekli nefret mesajları, hakaretler aldığı için sosyal medya hesaplarını kapatmak zorunda kalmış. Resmen kafayı yedi bu insanlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunda bir iki güzel detay yakalamışlar. Sizlerle de paylaşayım

İlk oyunda Sam’a aldığımız oyuncak
    THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU
    THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU
    Bir kanadın altinda Sarah değerinin altinda Ellie THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU
    Abby gibi olmak isteyenlere :))THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

Silah'ın ucuyla kolezeti kaldırabiliyormuşuz :))
    https://www.reddit.com/r/thelastofus/comments/hfu5gb/boysyou_always_gotta_remember_this/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tospik -- 26 Haziran 2020; 17:44:53 >

• Komedi resmen, ne haber yapilirsa konu kitleniyor. Biliniyor ki tartisma kacinilmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tospik kullanıcısına yanıt
    Kimse yazmadı sanırım belki görmeyen vardır:
    Seattledaki banka kasasında Sic Parvis Magna kolyesi var.

• dark dragon kullanıcısına yanıt
    Emin misiniz hocam 17 saat önce twit atmış en son takip ettiğimden görmüştüm twitter ana sayfada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 26 Haziran 2020; 17:40:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Abby karakterini canlandıran oyuncu sürekli nefret mesajları, hakaretler aldığı için sosyal medya hesaplarını kapatmak zorunda kalmış. Resmen kafayı yedi bu insanlar.
    Tamam elestiriyoruz vs de oyun bu alt tarafi
    Yukarda bir arkdsta bana laf sokmak icin sallamista ayni kafa iste

• Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    Şurda gördüm

https://twitter.com/alkanadakaner/status/1276519611270389761?s=21

abby i laura bailey oynuyor hocam bu kız motion capture / yada seslendiren vesaire olabilir belki bilemiyorum
    https://twitter.com/Jocelyn_Mettler/status/1276345484815163395
    Hocam söyle bir açıklama yapmış ama gerçek mi bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

abby i laura bailey oynuyor hocam bu kız motion capture / yada seslendiren vesaire olabilir belki bilemiyorum
    Mocap ve ses Laura Bailey, yüz modeli ise Jocelyn Mettler.

• Abby ve Ellie'nin birlikte takıldığı bir oyun görmek isterdim. Çünkü oturup konuşsalar ikisi de birbirini anlayacak durumda. İkisi de büyük kayıplar verdiler. Ortak bir tehdite karşı veya bir amaç uğruna birlikte yolculuk edebilirler. Hatta ben oyunun sonunda aynı tekneye binip gitmelerini istedim.

Bu arada hayatım boyunca bir oyunda hissettiğim en garip duyguları Abby'i kontrol ederek Ellie ile savaştığımız kısımda yaşadım. Karşımda boss olarak Ellie'yi görmek, Ellie'nin tuzak bombası kurması falan çok eşsiz bir deneyimdi. Bir de anladığım kadarı Ellie gerçekten onu en son bıraktığımız noktada hangi silahları varsa onları kullanıyor bize karşı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thriller89

Abby ve Ellie'nin birlikte takıldığı bir oyun görmek isterdim. Çünkü oturup konuşsalar ikisi de birbirini anlayacak durumda. İkisi de büyük kayıplar verdiler. Ortak bir tehdite karşı veya bir amaç uğruna birlikte yolculuk edebilirler. Hatta ben oyunun sonunda aynı tekneye binip gitmelerini istedim.

Bu arada hayatım boyunca bir oyunda hissettiğim en garip duyguları Abby'i kontrol ederek Ellie ile savaştığımız kısımda yaşadım. Karşımda boss olarak Ellie'yi görmek, Ellie'nin tuzak bombası kurması falan çok eşsiz bir deneyimdi. Bir de anladığım kadarı Ellie gerçekten onu en son bıraktığımız noktada hangi silahları varsa onları kullanıyor bize karşı.
    Hocam pardon seni yanlışlıkta alıntıladım, normal mesaj atacaktım.

Oyunu bitirdim ve diyorum ki Abby adamdır ve sonuna kadar haklıdır, Joel'e ve Elli'ye gerekli dersi vermiştir. Bu arada Bloodborne'nun ardından favori PS exclusive oyunum oldu, çok beğendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hidetaka Miyazaki -- 26 Haziran 2020; 18:40:12 >

• quote:

Yanlış anlamışım o zaman.

Ölsün derken gayet güzel bir anlatımla veda edebilirdik Joel'a, insanları şoke etmeleri gerekmiyordu.

Onun yerine boşluklarla dolu hikayede, ani geçişler arasında adamın kafasına golf sopasıyla vurulduğuna şahit olduk.

Bilinçli olarak kötü yazılmak istense senaryo bu kadar kötü olamazdı bence.
    Bilinçli olarak yapıldı zaten. Neil denen adam bir nefret duygusu oluşturmak istemiş. Eline yüzüne bulaştırdı tabii.

• 
Sayfa: önceki 983984985986987
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.