Bildirim
THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (981. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü,
3 Mobil

Giriş
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joof -- 26 Haziran 2020; 11:51:59 > -
-
-
quote:
Büyük oyunlara laf edemeyen yayıncılar
bu ne büyük kıskançlıktır arkadaş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 26 Haziran 2020; 12:12:37 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
38 saate bitirmişim :)
O değil de loading screenlerin ne kadar kısa olduğunu farkettiniz mi?
Öldükten sonra bir iki sn'de devam edebiliyorsun kaldığın yerden.
PS4 gibi bir cihazda bunu yapabilmek, helal olsun.
Kapı açmalarda basılı tutturarak, dövüşlerde kareye sürekli bastırarak, sinematikleri kullanarak yüklemeleri iyi maskelemişler. -
Hocam last of us 1 de öyleydi. Öldüğünde anında başlıyordun bu adamlar işini biliyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 26 Haziran 2020; 12:28:33 >
Kıskançlık ile bir alakası yok ki hocam, sadece bilinen bir şeyi söyledim. Yayıncıların büyük oyunlara düşük verdiği çok nadir görülen bir şey. Bazen kendileri bile bahsediyor şimdi laf etsek firmayla aramız kötü olur diye. Çekinmeden konuşabilen tek tük yayıncı var.quote:
Orijinalden alıntı: KrallŞaplakçıquote:
Büyük oyunlara laf edemeyen yayıncılar
bu ne büyük kıskançlıktır arkadaş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 26 Haziran 2020; 12:39:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam yayıncılar veya editörler beğenmediklerini rahat söylerler ama kullanıcı gibi yerin dinine sokamazlar aradaki fark bu. Hikaye kötü bulduğundan dolayı oyun bok gibi derse içimizdeki trollerden farkın kalmaz tabi senin görmek istediğin buysa yani benim beğenmediğim oyunu herkes kötülesin diyorsan kusura bakma onlar senin gibi basit düşünmüyor oyunu herşeyiyle değerlendirip puan veriyor veya oyun hakkında düşüncelerini dile getiriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 26 Haziran 2020; 13:0:19 >
bende acımam köpeklere sonuçta öldürmesem onlar beni öldürür gerek yok önüme çıkanı öldürmeye oynuyorum ben -
Çok ilginç ilk oyunu beğenmeyenler krallar siz ne oyun yapmışsınız helal olsun aslanlarıma modundayken ilk oyunu beğenenler bela çekme modun da -
Hocam birinci oyun 18 nisan 2018 yılında 17 milyon satmış. Oynayan oyuncu sayısı da yaklaşık 30 milyon.
Kaynak:Polygon
The Last of Us sales top 17 million copies across PS3 and PS4https://www.polygon.com/2018/6/14/17465488/the-last-of-us-sales-17-million-ps3-ps4
https://gamstat.com/games/The_Last_of_Us/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam güzel ayrıntıymış. Ben genelde ilk iş olarak patlayıcılı ok ile kopegi ölduruyordum . Yoksa üzerime bir atlıyordu yarı can gidiyordu.
Neden acaba
Oyunu bitirince göreceğim artık 2 noktam var orada batırmaz ise oyun efsane.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 26 Haziran 2020; 13:2:10 > -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X