Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (789. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25.347
Cevap
138
Favori
1.228.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 787788789790791
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3-4 ay sonra indirime girer bence. Bu arada spotlardan kutulu takasla ucuza alabilirsiniz ben psnde kardeşlik yapmadan önce öyle çok oyun aldım. En iyisi kardeşlik yapmak ama güvendiğiniz biriyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koftehor1 -- 14 Haziran 2020; 18:21:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    1,5-2 ay sonra 250 lira, 4 ay sonra 150-200 lira...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 14 Haziran 2020; 18:33:41 >
  • Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt
    Hocam ekranın modeli ne

• https://twitter.com/GameOverGreggy/status/1272071765540220928?s=19

Greg Miller platinlemiş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Press a Key

1.5 - 2 ay içerisinde minimum %45 indirimde.

Ama, bir mucize gerçekleşir Part II en büyük özel oyun olduğu için istisna olur ve dediğim zaman içerisinde indirime girmez ise şaşırmam.
    İnşallah indirime girer dediğiniz gibi ama şu an oyun için büyük bir heyecan ve bekleyiş var.İndirime girmezse bende şaşırmam.Gerçi god of war'da öyleydi ama indirime girmişti o yanlış hatırlamıyorsam.Olmadı hindistan psn'den alıp sec hesabı satarım heralde.Cevap için teşekkürler.
  • yorumlara çok güldüm

• kargo ile alanlara allah sabır versin

pazartesi-salı'dan önce oynayamazlar

ki o da iyi tahmin

• defected kullanıcısına yanıt
    Cuma herkesin elinde olur hocam merak etme kargolar deli gibi çalışıyor şuan ben daha yeni sipariş verdim 1 günde geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihsar

Cuma herkesin elinde olur hocam merak etme kargolar deli gibi çalışıyor şuan ben daha yeni sipariş verdim 1 günde geldi
    cuma-cumartesi-pazar günü foruma girip oku

bundan önce asla sekmedi, bu sefer de sekmez.

kargo firmaları çalışamıyor şu an corona sebebi ile

dijital alıp oyunu perşembe gecesi oynamak varken cuma günü evde kargo bekleyip oyunu pazartesi günü anca oynamanın mantığını çözemiyorum ben

allah sabır versin
    Bu bölgeden bölgeye değişir hocam. Misal benim yaşadığım yerde korona başladı başlayalı daha önce eve gelmeyen MNG çok iyi çalışmaya başladı. Diğer kargo şirketleri de hiçbir şeyi aksatmadan gönderiyor. Sıkıntılı olan bölgeler mutlaka vardır ancak ben satıcı firma çıkıştan bir gün önce ürünleri kargoya verirse sıkıntısız bir şekilde oynarız diye düşünüyorum. En kötü ihtimalle Cumartesi mesai bitmeden elinde olur çoğu kişinin.
  • Hanımın babalar günü hediyesi oldu bugün bir adet dijital versiyonu.

Kuzenden tüyo almış. O da sağolsun en beklenen oyun bu diye aldırmış. Ben de malum istemem yan cebime koy modundaydım. İyi oldu ne diyeyim :)

Cuma günü bol bol sövcez anlaşılan.

• Buralar tehlikeli olmaya başladı bitirdikten sonra uğrarız ;

Herkese şimdiden ağız tadı ile oynamalarını diliyorum

• Umarım hiç bir sıkıntı çıkmadan tam zamanında gelecektir hocam.

Zevk meselesi hocam isteyen dijital alır isteyen kutulu alır gerekirse 5 gün bekler ama 2 günlük mesafede olmayan şehirlerin cuma günü siparişleri elinde olur bence dijital alanlara gece yarısı iyi oyunlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: defected

cuma-cumartesi-pazar günü foruma girip oku

bundan önce asla sekmedi, bu sefer de sekmez.

kargo firmaları çalışamıyor şu an corona sebebi ile

dijital alıp oyunu perşembe gecesi oynamak varken cuma günü evde kargo bekleyip oyunu pazartesi günü anca oynamanın mantığını çözemiyorum ben

allah sabır versin

Alıntıları Göster
    Pazartesi oynamaya başlayınca ne zararı oluyor çözemedim

• Maalesef bugün keyifle okuduğum bu başlıkta spoiler ı yedim ve şu an oyunu gram oynamak istemiyorum, kafayı yiyeceğim. Çok üzgün ve kızgınım bu karaktersizlere şimdiye kadar maruz kalmamış arkadaşlar girmeyin konuya, benim yaşadığımı yaşamayın...

• alic3lik kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten o spoiler verenlerin insanlıkla alakası yok.
  • alic3lik kullanıcısına yanıt
    dün gece (bugün 3-4 gibi diyelim) spoiler üzerine spoiler paylaştı yazdı resim video ne varsa attı. dün sabaha kadar uyanıktım başlığa bir girdim ne varsa yazmış görmediğim videoları gördüm. ben zaten spoiler ı çok önceden yemiştim ama oyunu alıp spoiler yemeyen için çok kötü oldu. şurada 4 gün kalmış
  • kubillian kullanıcısına yanıt
    Aynen benim de sizin gibi oldu hocam :) Benim hanım da bana kısmetse geleceğin baba adayı olarak oyunu aldı. Bir sonraki hediyesi de Cyberpunk olacak. Bakalım hayırlısı ile Ocak ayı gibi inşAllah baba olacağım

• Hakan.Kayikci34 kullanıcısına yanıt
    Bizimki 1.5 yaşına girdi bile. Çok hızlı geçiyor zaman. Olduktan sonra ilk söyleyeceğin şey geç bile kalmışım olacak :)

Allah analı babalı büyütsün.

Yepyeni gamer bir jenerasyon yaratıyoruz :D

• 
Sayfa: önceki 787788789790791
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.