Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
25.347
Cevap
138
Favori
1.230.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyunu hikâyesi için sevdik biz online oynamadim bile. Multiye kafa yoracaklarina single kısmına odaklanmalari güzel. Buradan şunu anlıyoruz ki sağlam bir oyun gelecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk oyunda multi gayet iyiydi. Umarım 2. oyunda da olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Levenbreh

İlk oyuna gayet yakışmıştı bence bunada yakışırdı
    Ağırlığından dolayı sevmiştim

• E3 2018 Panelinde The Last of Us : Part 2'de Multiplayer olarak geleceği "Onaylanmıştı" yanlış hatırlamıyorsam.
  • Bence multiplayer olmaması biraz zor Tlou multiplayer sever birçok oyuncu var U4ünde vardı ve çok güzeldi kesinlikle olacaktır.

• multiplayer ın gelmemesi çok iyi inşallah da gelmez mutliplayera gidecek olan para hikayeye felan gitsin multiplayerın her türlüsüne nefret kusuyorum neden mi piyasadaki çoğu oyun öyle olduğu için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

multiplayer ın gelmemesi çok iyi inşallah da gelmez mutliplayera gidecek olan para hikayeye felan gitsin multiplayerın her türlüsüne nefret kusuyorum neden mi piyasadaki çoğu oyun öyle olduğu için.
    Birincisi multiplayer'a gidecek para, senaryoya gitmez. Yani bir anda " Ulan biz mp koyacağımıza bu parayı senaryo için harcayalım. Hem Sony'den daha fazla para kopartırız " diye bir şey olamaz.

İkinci olarak multiplayer modlarından hoşlanmıyorsun diye ilk oyunda tutan bir moda neden düşman olasın ki ? Oynamazsın olur biter. Hoş, ben de bu cevabı yazmama lüksüne sahiptim ama yanlış düşündüğünü belirtmek istedim.

İlk oyunda kötü bir mp olsa ve buna bakarak ikinci oyuna koymaları hata olur demiş olsan, hiç bir şey demeyeceğim. Ama görmeden, oynamadan direkt ön yargıyla yaklaşman talihsiz bir yorum.

• Ayrıca multiplayer moduna boş bakan arkadaşların bilmesi gereken, hikaye modu ve mp moduna bakan insanların farklı olduğu. İlk oyun için paylaşılan The Last of Us - Gerçekçi belgeselini izlemiş olsaydınız, öyle olduğunu görürdünüz. Sonuçta mp oyunun ikinci planı. Senaryo modunu baltalama şansı sıfır.

Bu arada mp olmazsa oyuna karşı inanılmaz kırgın olurum. Başka oyunda olsa direkt satın almaktan vazgeçerdim. Ama tlou farklı tabiki.

• Multi yapıyorlar diye hikaye bölümü zayıf mı olacak, böyle bir düşünce olur mu hiç.Multi yapsa da yapmasa da hikaye kısmı çok iyi bir şekilde geelecektir. Naughty dog ve sony den bahsediyoruz,merdiven altı firmadan değil :) Multi de gelirse pastanın çileği olur :) Çıkışında gelmezse bile sonradan ekleyeceklerini düşünüyorum.

• inciteen kullanıcısına yanıt
    1 -) multiplayera gidecek para gayette oynanış mekanikleri, senaryo sahneleri vb için kullanılabilir
    2-)ben bu oyunda tutan multiye değil tüm online a düşmanım piyasada 50.000.000 tane online oyun var bunda olmayınca ne gibi bir kayıp olacak bu oyun adamları vurup sona kaldıgın bir oyun değil veya kim daha fazla adam vuracak diye bir olayıda yok ben efsane çıkarttım sen ne çıkarttın gibi kozmetik eşyalar ve saçma lootboxlarında yeri yok singleplayer olmasını istemem kadar doğal bir şey de olamaz başta da yazdığım gibi 3-4 firma hariç single player oyun yapan yok zaten 50.000.000 tane online çöplük var 1 tane -2 tane olmadığı zaman bir şeyin kaybı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 14 Haziran 2019; 13:45:27 >
  • çoookta güzel olmuş multiplayer gelmemesi benim için hikaye önemli dmeekki uzun bir hikaye bizi bekliyor rdr2 gibi 60 70 saat olsa keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

1 -) multiplayera gidecek para gayette oynanış mekanikleri, senaryo sahneleri vb için kullanılabilir
    2-)ben bu oyunda tutan multiye değil tüm online a düşmanım piyasada 50.000.000 tane online oyun var bunda olmayınca ne gibi bir kayıp olacak bu oyun adamları vurup sona kaldıgın bir oyun değil veya kim daha fazla adam vuracak diye bir olayıda yok ben efsane çıkarttım sen ne çıkarttın gibi kozmetik eşyalar ve saçma lootboxlarında yeri yok singleplayer olmasını istemem kadar doğal bir şey de olamaz başta da yazdığım gibi 3-4 firma hariç single player oyun yapan yok zaten 50.000.000 tane online çöplük var 1 tane -2 tane olmadığı zaman bir şeyin kaybı olmaz.
    Bu multiye kaynak ayrılsa senaryo modunda kayıp olur mu mevzusu biraz esnek bir durum.

TLOU gibi belli bir beklentiye ve ciddi bir kitleye sahip olan oyunlarda baş tasarımcılar belli bir çizgi belirliyor. Mesela diyor ki, ben oyunda minimum 5.000 farklı animasyon ve minimum 500x500 unit genişliğinde ortamlar istiyorum. Minimum bu rakamlara ulaşacağız, bu çıtanın altına inilmediği müddetçe multiplayer'a kaynak ayrılsaydı bile bir kayıp yaşanmazdı. En fazla ya yapım süresi uzayabilirdi ya da ekibe yeni bir kaç eleman katar maaliyeti artırırdın.

Ama yapımcı ekip daha düşük bütçeli ve kaynakları daha kısıtlı bir ekip olsa ve bir çıta belirlese, multiplayer koyduğu taktirde bu çıtanın biraz altına inmek zorunda kalabilir, o tarz bir firmayı etkiler işte. ND'den sınırları yüksek bir iş bekleniyor, Sony'nin ve geliştiricilerin direkman prestijini etkileyecek bir oyun, buna multiplayer koysalar bile senaryo modundaki belirlenen çıtaların altına inmezlerdi yani. Firmalara, kaynaklara, planlamada belirlenen sınırlara bağlılığa göre bu değişkenlik gösterir.

Onun haricinde bende multiplayer hiç sevmem. Olmaması umurumda bile olmaz, daha değişik online içerikler getirebilirler sadece.

• Oyun daha da efsane oldu gözümde MP nin olmayacak olması ile birlikte.

• Oyunun mekanikleri,vuruşları çoğu yeni teknolojiyle geliyor bunu multiplayer'da ayrıca oynamak çok zevk verirdi bence yanılıyorsunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunun çıkış tarihi az biraz netleşmiş olabilir. :)

The Last of Us : Part 2 Çıkış Tarihi Şubat 2020

I'm not sure if anyone's seen this already or it's been posted about, but in the beginning of this (
    Instagram
    The Last of Us™: Part II on Instagram: “Brian W. Foster (@brianwfoster) and Ashley Johnson (@ashleythejohnson) both sat down and talked about Ashley's life and her career, she…”
    https://www.instagram.com/tv/BybZa9rFeIe/?igshid=9ekzrypb146t
    ) interview,
    Brian asks Ashley when the game is coming out. Ashley says "I think it's coming out in Fe..." before Brian cuts her off. Interesting, right?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 14 Haziran 2019; 18:55:7 >

• yazıyı nerden aldın bilmiyorum ama yazan kişi sallamış hocam ashley öyle bir şey demiyor ne zaman geliyor diyor sunucu 31 şubat mı diyor gülüyor hayır diyor 31 ekim diyor sunucu ashley de evet diyor ama çok gerçekk olacağını sanmıyorum yani zaten bu şekilde ağzından bir şey kaçıramaz kapı gibi gizlilik sözleşmeleri felan imzalıyorlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 14 Haziran 2019; 19:2:10 >
  • Oyunun death stranding yüzünden 2020 ilk yarısına aktarıldığını cümle alem biliyor.Hala şubat olmaz diyenler var.

• Yazı aslında bir çok yerde aynısı yazıyor ancak doğruluk payı yüksek gibi duruyor. :)

Kaynak :

https://www.resetera.com/threads/the-last-of-us-part-ii-release-date-hinted-at-by-ashley-johnson.123258/

https://www.reddit.com/r/thelastofus/comments/c0h1nm/ashley_thinks_the_games_coming_out_in_february/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 14 Haziran 2019; 20:4:43 >

• Nauhgty Dog Twitter Sayfasından Paylaşım :

• Kasımda Death Stranding, nisan’da Cyberpunk geleceğine göre bunların ortası ya ocak ya şubatta TLOU 2 gelir.

• 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.