THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (1174. sayfa)

-
-
O sonda çalan “Beyond Desolation” şarkısı beni çok etkilemişti. -
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Anladım tşk ler -
quote:
Orijinalden alıntı: Zooe
-
-
''Oyun satış olarak çok başarısız oldu, oyuncular tepkisini koydu, Druckmann'ı tez zamanda gönderirler'' vs gibi altı boş lafları bozuk kaset gibi tekrar etmekten vazgeçer belki haterlar:
https://venturebeat.com/2021/01/15/npd-reveals-the-best-selling-games-of-2020-in-the-u-s//
“The Last of Us: Part II finished 2020 as the year’s best-selling PlayStation exclusive, while also ranking as the sixth best-selling title overall,” said Piscatella. “The Last of Us: Part II now ranks as the third best-selling Sony-published game in U.S. history in dollar sales, trailing only Marvel’s Spider-Man, and 2018’s God of War.”
-
Neil terfi bile aldı başarısından dolayı. Açıkçası nefret eden bir kitle mevcut ancak seven kitle çok daha fazlaquote:
Orijinalden alıntı: Ornitorenk_Perry''Oyun satış olarak çok başarısız oldu, oyuncular tepkisini koydu, Druckmann'ı tez zamanda gönderirler'' vs gibi altı boş lafları bozuk kaset gibi tekrar etmekten vazgeçer belki haterlar:
https://venturebeat.com/2021/01/15/npd-reveals-the-best-selling-games-of-2020-in-the-u-s//
“The Last of Us: Part II finished 2020 as the year’s best-selling PlayStation exclusive, while also ranking as the sixth best-selling title overall,” said Piscatella. “The Last of Us: Part II now ranks as the third best-selling Sony-published game in U.S. history in dollar sales, trailing only Marvel’s Spider-Man, and 2018’s God of War.”
-
İki karekterinde detayları çok iyidi cidden. -
-
Kaybettiğim save dosyasında oynadığım yere gelene kadar orta zorluk seviyesinde oynuyorum. En zorda kimseden mermi düşmüyor diye şikayet ediyordum, şimdi de her yerden mermi çıkıyor
bu işi biraz daha dengeleyebilirlerdi, örneğin en zor modda size ateş eden düşmanlardan en azından 1-2 mermi düşebilirdi ama etrafta hiç mermi bulunmayabilirdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dilersen zorluk seviyesini özelleştirebilirsin, kaynaklara erişim oranı ayarlanabiliyor. -
Bilmiyordum, bakacağım buna. Teşekkürler
Ne demek rica ederim, iyi oyunlar :) -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 18 Ocak 2021; 15:55:5 > -
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Oyun iki taraf icin de mutlu bitiyor. İki taraf da istedigini elde ediyor. Abby ateş böceklerine kavuşuyor ellie ise hem aile kuruyor hem de kötü rüyalarından arınıyor. Ellie buyuk ihtimalle dina ile barışıyor cunku ellie, dina’nin kıyafetlerini giyiyor. Resmî var da spoiler içine koyamadim :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tospik -- 19 Ocak 2021; 11:22:17 >
Takirdayanlarin sesi acaip hosuma gidiyor ya oyun boyunca oldurmeden dinledim cogu zaman psikolojik bir bozukluk var sanirim bende
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X