< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (1125. sayfa)

-
-
https://www.youtube.com/watch?v=aAj5qUscaTo&feature=youtu.be
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
yeni bişeyler yok mu ya 🙂 ps5 bi oyun duyursa naughty dog artık ... multisi filan pek umrumda değil açıkçası ama sevenide çok
3-4 yıl hiç bir şey bekleme stüdyodan multiplayer hariç.
-
hocam belki oyunun çıkışı sürebilir okadar ama duyuru için 3-4 yıl çok değil mi 🙂
Haydi arkadaş verin artık şu Multiyi yahu sanki sıfırdan oyun yapıyorsunuz amma beklettiniz
-
Kutulu olarak çıktığı zaman almıştım Days Gone’yi bitirmeden geçmek istemedim. Bugün oyuna başladım malum olaydan sonra oynamamaya karar verdim. Millet haklıymış..😤😤
3 saatte bitirdin mi koca oyunu hocam tamamen bitirip öyle karar ver bence peşin hükümlü olma
-
Detroit Become Human oyununda androidi oynayan sempatik arkadaş Bryan Dechart ve kız arkadaşı da oyunu seri yaptılar. Youtube'dan bulup izlemenizi tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Game Informer bu neslin en iyi oyunlarını seçti
1. The Last of Us Part II
(PS4)
2.The Witcher 3: Wild Hunt
(PS4, Xbox One, Switch, PC)
3.Red Dead Redemption II
(PS4, Xbox One, PC, Stadia)
4.The Legend of Zelda: Breath of the Wild
(Switch, Wii U)
5.God of War
(PS4)
Efsaneler ligi 😎
Gow 5 sıra mı ayıp olmuş 3 olmalıydı
Neslin en iyi oyunlar listesinde 2 adet PlayStation exclusive'i olması kalitenin göstergesi
-
Tam onu yazıyordum ilk 5 de 3 tane exclusive oyun var,2 si sony nin diğeri nintendo nun, umarım yeni nesilde de exclusive kaliteleri artarak devam eder.
-
Sony oyun dunyasinda kodummu oturtuyor. Ama ps5 de de bize oturtacak.
Gerci ps4 pro beni rahat 2-3 sene daha idare eder.
-
Liste yanlış olmuş. 1 numara geympess olmalıydı
O kadar linc girişimine rağmen satışta rekor kirabiliyorsa birinciliği de hak etmiş demektir. Nedense bu oyunu oynadıkça geliyor insanın. İlk oyun gibi...
Mesut Çevik’e canlı yayında sormuştum PS4’e desteğin 2 sene daha süreceğini düşünüyorum demişti..
quote:
Orijinalden alıntı: gowlet
Mesut Çevik’e canlı yayında sormuştum PS4’e desteğin 2 sene daha süreceğini düşünüyorum demişti..multiplayer modu ps4'e çıkar umarım.
Sonuçta silbaştan bir Exc değil online modu adı üstünde ben çıkacağını düşünüyorum..
ps4 e çıkar bence.sonuçta dlc gibi birşey.
last of us 2 olmadan oynanır umarım free to play.sattık oyunu çünkü.online için tekrar almak istemiyorum
efsane olacak seri bu hikayeyle düz bir oyun oldu..
ne hayaller kurmuştuk.last of us 2 çıkınca ateş böcekleri peşimizden gelecek.ellie nin anası,joel in 20 yıllık geçmişi hakkında teoriler.hepsi yalan oldu gitti N.Druckmann sağolsun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X