Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (1102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (7 Mobil) - 4 Masaüstü7 Mobil
5 sn
25.347
Cevap
138
Favori
1.228.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11001101110211031104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Multi oyun için belli bir tarih verildi mi oynanış sızdırıldı diye haber çıktı dün

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU
  • vector x-31 kullanıcısına yanıt
    Sızdırıldı fakat ne zaman geleceği belli değil, herhangi bir tarih verilmedi, 2021 yılı içerisinde gelir muhtemelen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yakın dövüş silahını değiştirebiliyor muyuz bıçakla beyzbol sopası yaptım çivili insanlara karşı 5 6 vuruşta kırılıyor takirdiyanlarq karşı kullanmak istiyorum öyle bir tuş varmı değiştirmek için bicakla

• quote:

Orijinalden alıntı: Press a Key

Sızdırıldı fakat ne zaman geleceği belli değil, herhangi bir tarih verilmedi, 2021 yılı içerisinde gelir muhtemelen.
    Yahu hocam yapma gözünü seveyim 2021 e kim öle kim kala )) Bu yıl sonu bekliyorum ben
  • vector x-31 kullanıcısına yanıt
    Yani umarım senin dediğin gibi erken gelir hocam, ne diyeyim, ben de isterim erken oynayalım :)

• ra's al ghul kullanıcısına yanıt
    Değiştiremiyorsun hocam.

• oyunu bitirmedim ve burda bir zamanlar lgbt muhabbeti çok uzamıştı diye sinirleniyordum ama insanlar haklıymış neyse devam edicem ve kendimce gelişmeleri yazıcam. Şimdilik oyunun adını part2 yerine TLOU LGBT olsaymış daha iyi olurmuş. Dina ve Ellie eşcinsilliği bitmeden erkek kılıklı kaslı kuvvetli abby çıktı. İlk oyunun seviyesine kesinlikle yaklaşamıyacak buna karar verdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • THE LAST OF US PART 2 - GROUNDED YAMASI 13 AĞUSTOSTA GELİYOR

GERÇEKÇİ MOD (Daha zor oynanış, daha az cephane, daha az sağlık)
    PERMADEATH MOD (1 can hakkımız var. İkinci bir şans yok. Ölürsek oyun biter)

Ayna Dünyası (Tüm haritayı soldan sağa çeviriyor)
    Ölüm Üzerine Ayna
    Ağır Çekim (Max Payne serilerinden tanıdığımız Bullet Time)
    Mermi Hızı Modu (Matrix filmlerinden tanıdığımız çatışma sahneleri için)
    Sonsuz Cephane
    Sonsuz Üretim
    Sonsuz Yakın Dövüş Dayanıklılığı
    Sonsuz Dinleme Modu Aralığı
    Tek Atış (John Wick film serilerindeki gibi tek isabette öldürebilme yeteneği)
    Ölüm Dokunuşu (Tek darbe ile ölümcül darbe)

8bit Ses
    4bit Ses
    Helyum Sesi
    Xenon Ses

Kayıtlar artık oynatma süresini saniyeye kadar gösteriyor
    Film Grain Seçeneği (Artık iğrenç Film Grain efektini kapatabileceğiz)
    Dinleme Modu Seçeneği
    Hareket Sensörü Fonksiyonu Hedefleme Seçeneği
    Arc Throw HUD Görüntüleme Seçeneği
    Nişan Alma İvme Ölçeği Seçeneği
    Hedefleme Rampa Gücü Ölçeği Seçeneği

Ground Zero karşılaşması için erişilebilirlik iyileştirmeleri, koleksiyon takibi, koleksiyon parçaları için Gelişmiş Dinleme Modu ve ip oynanışı

• Jiroskop hedef seçeneği gelecek olan güncellemeler arasında.
  • KUMANDANASKER kullanıcısına yanıt
    hocam bu tüm haritanın dönmesini ..birde tek atış tek dokunuş olayını anlayamadım ...

yani düşmana dokununca ölecek mi hemen yada bacağına bile ateş etsek ölecek mi ...

• kupalar gelmiş ama güncelleme yarın galiba

• Ee ben 1 kez bitirdim oyunu, şimdi diğer seçenekleri hemen kullanabilecekmiyim? Yoksa bir kez dahamı bitirmem gerekiyor güncellemeden sonra?

Birde ölümsüz modunu açıp zor seviyede bu oyunu bitirebilen varsa helal olsun, ben kaç kere öldüm hatırlamıyorum bile

• oyuna 2 aydır film grain saçmalığını kapatmasını bekliyorum sonunda oynayabileceğim
  • Hikayedeki sıkıntılar dışında kusursuz bir oyundu, hikaye daha iyi olsa GOTY adayı olabilirdi.
  • kartalizma_26 kullanıcısına yanıt
    ilk oynadığımda zorda bitirdim 2. platin için oynadığımda afetzedede bitirdim hocam bence o kadar zor değil oyun ilk oyun daha zordu,ilk oyunun grounded modunda bazı bölümleri 10-15 tekrarda anca geçmiştim otel ve avcıların olduğu kütüphane gibi ama 2. oyununda grounded modu baya zor oöur diye düşünüyorum beklediğim bir moddu yakın zamanda 3. kez bitirdim ama kesinlik bu son gelen zorluğu deniycem

• fatihsar kullanıcısına yanıt
    Valla ben çok öldüm oyunda Oyun genel olarak çok zor değil ama ölme hakkın yoksa ne bileyim, ben herhalde hiç bitiremem o şartlarda oyunu..Şimdi full mermi falan dalıcam hepsine

• THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 13 Ağustos 2020; 3:4:15 >
  • Last of Us 2, Game Boy'a çıkarsa...

-----

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU
  • Bu adamın yaptığı her cover muhteşem ya. Geçen PS Almanya kanalı paylaşmıştı bir tanesini.
  • 
Sayfa: önceki 11001101110211031104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.