Gerçekten bunlar ne ayak anlamadım bana ne oynadıklarını göstersinler..
Sony’nin oyunları her zaman en üst seviyededir. Kabul etmeyen intihar edebilir, boş laf atmaya gerek yok. GOW, TLOU, Uncharted, inFamous, Ghost of Tsushima. Yeni gelenlerden de bir gram şüphem yok. Sadece Last of Us evreni beni çekmiyor o da ayrı bir durum. Kaliteyle bunu kıyaslayamazsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: Dante_08
Çok komik yorum. PS4 Pro sahibi olmama rağmen hayatımda ben bu oyun kadar overrated başka bir oyun bilmiyorum. Yok yani oyunda devrim niteliğinde ağzını açık bıraktıracak hiçbir şey yok. Ne bir RDR2 etkisi, ne bir GOW akıcılığı ne de bir Uncharted aksiyonu hiçbiri yok. Neden bu kadar abartıyorsunuz anlamıyorum. Klasik hikaye anlatımı kuvvetli olan TPS oyun. Days Gone'ın daha profesyonel ellerden çıkmış hali işte. Maksimum puanı 80-85 arası olması gereken, keyifli ancak asla bir başyapıt olmayan bir oyun.
Alıntıları Göster
kardeşim ps3' zamanında ps3'te oynamadıysan etkilenmemen normal... ps3 oyunu bu .. başyapıt tabiki de.. rdr 2 etkisi dediğin nedir ? rdr 2' devrim mi getiriyor ? rdr 2'nin olayı da hikayesinin çok güzel olması.. last of us'ın da.. bende de var ps4 pro.. hadi bye..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme