Şimdi Ara

The Last of Us Part II 20 Dakikalık Oynanış Videosu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Naughty Dog bunları daha önceki oyunlarında yaptığı için çok çekici gelen bir şey görmedim oynanışın akıcılığı dışında. Karakterin de bir albenisi yok. Joel ile devam etseydik çok daha heyecanlı ve güzel olurdu.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yeter be her oyun FPS olmak zorunda değil bu tarz tipler yüzünden her yer birbirinin aynısı first person shooter doldu zaten. Ben tüm oyun boyunca bir tane silaha bakmak istemiyorum kardeşim karakterimin animasyonlarını yüz hareketlerini boş boş durmasını bile izleyebilirim ama bir tane silahı oyun boyunca izleyemem kusura bakmayın. Şu third person olarak dizayn edilen oyunlara bir elleşmeyin artık bir dünya fps oyunu var piyasada.
  • İlk oyunu zevk almadan oynamıştım, bu daha da zayıf duruyor. Bu temayı sevmiyorum galiba.
  • Sony oyunları içinde bana kalırsa saygıyı en çok hak eden oyun GOW dur hem hikaye,hem oynanış,hem de karakter bakımından. Kratos gibi sığ,intikam ve öfke odaklı adam akıllı kişilik özelliği olmayan,gözünü kan bürümüş suçlu ya da masum demeden her insanı öldüren sosyopat sığ bir heriften, Oğlunu koruyup önemseyen,geçmişi ile mücadele etmeye çalışan,karısının son dileğini gerçekleştirmek isteyen,ruhen yorulmuş ama yola devam etmesini gerektiğini bilen bir karakter yaratmak öyle kolay bir şey değil. Oynanış kısmında ise eskimiş hack&slash oynanıştan mantıklı bir tercih olan soulsborne oynanışa geçmek gerçekten oynanışı çok çeşitlendiriyor. Envai çeşit combo farklı oynanış stilleri Leviathan baltasının farklı kullanımları gibi gibi şeyler oyunu aşırı derecede zevkli yapıyor. Hikaye konusunda ise o sıkıcı,her önüne geleni katlettiğimiz, ve tahmin edilebilir hikayeden oğlumuz ile başladığımız gizemli maceraya geçiş hikayeyi daha iyi yapıyor bana kalırsa. God of war of öyle basite indirecek bir tps oyun değil bu önermeye katılmıyorum.Asıl odağımız olan Last of Us a gelirsek şahsen ben oynarken Joel olarak Ellie yi kızımız olarak hiç göremedim sanki Kratos ile Atreus arasındaki bağın çeyreği bile yok iki karakter arasında, oynanış sıkıcı ve bir süre sonra bayıyor, çeşitlilik fazla değil, düşman yapay zekası zaten komedi kaç defa adama çarpa çarpa geçen Ellie yi gördüm bir bilseniz. Ama animasyonlar, grafikler ve ses konusunda oyun 2013 yılı için gerçekten başarılı. Asıl vurucu olan hikaye konusunda ise ben fazla beklenti ile başlayıp o beklentimin anca yarısını alabildim abartılacak kadar iyi bir hikayesi yok benim gözümde. Noktalama işaretleri ve yazım yanlışları varsa kusura bakmayın telefondan yazdığım için çok dikkat edemedim.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • oyun çıkmamış ne giydirmiş millet.çok ilginç insan oğlu.lokantaya gidip bir yemek söyleyince lokantanın onun olduğunu zannetmek gibi.oyunlar bu tarzdır iyisiyle kötüsüyle kalbur üstü bir oyun olacak.ancak buna rağmen bu ve bu gibi oyunlara böyle ağır eleştiri yapmak oyun oynamayı bırakıp başka hobilere yönelme vakti geldi demektir sevgili oyun ve kosol sevmeyen arkadaşlarım.ps4 kullanıyorum.vaktim olsa xbox ta alırım ps de neyin peşinde bu insanlar ilginç.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Estağfurullah, kendi zevkime göre düşüncelerimdir bunlar. Yoksa oyunlardan çok anladığım anlamına gelmiyor bence. Video yapımı eserlerde herkes başka başka kısımlara öncelik tanır ve aldığımız keyfin tarzıda buna göre şekillenir. Grafiklerin tadını çıkartmak isteyen birisi için yazdıklarım çok birşey ifade etmez mesela. Bu oyunu heyecanla bekleyen kitleyede saygılıyım ve onları anlayabiliyorum. Ben sadece kendi beklentilerim üzerine yaşadığım sürpriz veya hayal kırıklıklarını belirtmek istedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    quote:

    Orjinalden alıntı: porsux

    Grafikler, atmosfer, animasyonlar falan gayet güzel ama hepsi bu kadar. Hikaye yok hükmünde benim için. Karakterle bağım 0(sıfır). İlk oyunda Joel ile olan iletişimimin 10'da 1'i olmayacak diye düşünüyorum. Ayrıca farklı bir insanı, karakteri yönlendirmemize rağmen ilk oyundaki benzer taktiklerle savaşıyoruz. İnsan istiyorki, koskoca ana karakter değişmiş madem savaşma teknikleride değişsin. Tek yenilik zaten Uncharted 4'te yaptıkları otların arasına girip gizlenmek olmasın, ama işte yapacak birşey yok. Reklamlama ve fanların gazıyla 100 leri toplar. Benim için ise bir kere oynayıp hafızada yok olmaya terk edilir. Şöyle düşünün, 10 yıl sonra bu oyuna dönüp baktığınızda, grafikleri güzelmiş hakkaten dışında ne söyleyeceksiniz ? Oyunların kendilerine has bir kimliği olmalı. İlk oyunun olayı, acı yüklü bir adamın geçirdiği travmayı ve sonrasında hayata adım adım tutunuşunu deneyimleyişimizdi. Peki ya bunda ?


    Hocam bu dedikleriniz her oyun için geçerli, Dediğiniz gibi devrim yapan pek oyun yok ki..RDR 2 oynadım ilk oyunun daha detaylısıydı, Gta deseniz onada harita degiştirip yeni oyun yapıyorlar desek yeridir, Benim son dönemlerde gördüğüm kendi içinde en devrim yapan oyun Gow'du..Yok yani oyun yok..Siz çok uçuk beklentilerle yaşıyorsunuz bence..
    Çok güzel yazmışsınız. Tam olarak durum böyle sanırım. Ancak ben hala, olması gerekenin bu şekilde olması gerektiğini düşünüyorum. GoW 8 sene sonra geldi ve bambaşka bir oyun olarak geldi, beğenirsiniz beğenmezsiniz orası ayrı. TLOU 2 'de 7 sene sonra geliyor ama dediğiniz gibi ilk oyunun gelişmişi şeklinde. Şimdi, ben konsola dünya parası dökmüşsem ve aradanda bu kadar süre geçmişse ve de konsolun en büyük markalarından birisi olarak reklamlamanı yürütüp beklentilerimi sizin de dediğiniz gibi çok uçuk seviyeye çıkartmışlarsa, bu moral bozukluğunu yaşamaya hakkım vardır o halde değil mi ? Aslında bu bahsettiğiniz konu, oyuncu kitlesinin veya oyun basınının yani komple oyun sektörünün daha çok üstünde durması gereken birşey. Sony olur, diğer büyük firmalar olur. Oyuncuların 'bug' ını bulmuş vaziyetteler. Bekliyorlar, bekliyorlar ve grafiksel atılım bir üst düzeye çıktığında yeni oyunu duyuruyorlar. Sonrada oyuncuların dibi düşüyor. Halbuki gösterdikleri şey bir öncekinin grafiksel olarak daha yenisi.. Ben bu tarz durumlarda, grafik balonu demeyi seviyorum ama insanların kızacağını bildiğim için genelde kullanmıyorum. Biz oyuncular olarak, grafik balonlarına fanlık, taraftarlık yapıyoruz. Ben birşeye hayranlık duymanın belirli seviyelerde olduğu sürece yanlış olduğunu düşünmem aslında. Bu kötü birşey değil. Ama yanlış olan şey hem bu seviyenin normal seyrinin çok çok üstünde olması hemde bunu yaparkende yanlış şeylere taraftarlık yapmamız. Bunu biraz daha açarsam, doğru bir işe bile olması gerekenin üstünde bir taraftarlık yaptığınızda, işin sahibi şöyle düşünecektir. Bunlar bu oyunu sevdi, bozmayalım hemen 2. sini biraz cilalayıp çıkartalım. Popülerlik, şöhret, ünlü olmak her zaman için yaratıcı ve cesur hareket etmemize engeldir.

    Eskiden oyunlar çıktığında neredeyse her biri farklı bir enstrüman gibi sesler çıkartırlardı. Eski klasiklerin konuşulduğu videolara göz gezdirin, sürekli şu ifadeleri duyacaksınız. Bu oyunda da şunu yapardık, şöyle birşey yapmıştı adamlar tee o zamanda. Şimdikilerde, bu oyun şunun yaptığını daha iyi yapıyor ifadesini duyuyorsunuz. Çünkü hiçkimse risk almıyor... herkes birbirini klonluyor ve bunun sorumlusuda biziz.

    Sony gibi piyasadaki en kapsamlı AAA oyunları yapabilecek düzeyde bir yerden 7 sene sonra devrimsel birşey beklemek, çok uçuk bir beklenti olarak yorumlandığı için biz bu noktadayız. Gta Vice City(2002) ile Gta San Andreas(2004) arasındaki 2 senelik farkın yarısını 7 senede yapamamış oyunları, bunu neden yapamadılar diye eleştiremediğimiz için, bunları görmezden gelip vaay grafiklere bak dediğimiz için bu noktadayız.




  • porsux P kullanıcısına yanıt
    Hocam dalga mı geçiyorsunuz. Gow 6-7 tane oyun çıkardıktan sonra bu değişikliğe gitti çünkü eski formül tükenmişti artık. Tlou daha 2. oyunu hatta adını bile tlou part 2 diye koydular direk devamı yani. Böyle anlamsız beklentilere girip sonra gerçekleşmeyince hayal kırıklığı yaşamak ilginç valla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşallah açık dünya olur. çizgisel oyunlar çok çabuk bitiyor ve çevreyle etkileşime sokmuyor.
  • Naughty Dog resmen devrim yapmış. Oyundan detay fışkırıyor, çok gerçekçi kanlı sahneler var. Yine başarılı bir sunuma sahip.
  • Bu oyuna laf edenler, bu oyundan üstün bir oyun mu oynamışlarda gelmişler söyleniyorlar, gülünç trol bir durum.Gayet herşeyiyle çok iyi bir oyun göründüğü kadarıyla o hissi veriyor, her şeyi geçtim dünyaca heyecanla beklenen bir yapım Türkçe dublaj helal olsun Playstatıon Türkiye ye.
  • dark dragon kullanıcısına yanıt
    God of War 1 çıkış tarihi: 22 Mart 2005

    God of War II çıkış tarihi: 13 Mart 2007

    God of War III çıkış tarihi: 16 Mart 2010

    God of War çıkış tarihi: 20 Nisan 2018


    Görüldüğü gibi serinin ana oyunlarına baktığımızda, bir öncekinin üstüne daha gelişmişinin yapıldığı oyunların çıkış tarihleri arasında 2 veya 3 sene varken yepyeni birşeyler deneyen son oyununun bir önceki ana oyunla arasında 8 sene var. Serinin kaçıncı oyunu olduğuna bakarsanız, üzerine tartıştığımız konuda aldanmış olursunuz. Dikkat etmeniz gereken şey, oyun için kaç sene topluluğun bekletildiği veya üzerine çalışıldığı. 2018 God Of War, oynadığım en iyi oyunlardan birisi olmasa bile güzel hisler yaşatmış ve bundan daha önemlisi denediği birkaç yeni formülle kendi türüne yeni bir soluk getirmiştir. Benim içinde bunca yıllık bekleyişten sonra önemli olan budur. Yani görüyorsunuzki çok açık şekilde ne demek istediğimi örneklerle anlattım. Hala dalga geçtiğimi, trollük yaptığımı düşünüyorsanız birşey diyemem artık.




  • Taş gibi Oyun Oyundaki detaylara bak kaliteye bak.Neymiş efendim escinselmiş allah aşkına defolun gidin homofobik çöpleri yallah oynamayın sizin gibi basit insanlara böyle kalite akan oyun gelmez.Siz gidin Çukur seyredin en iyis tan size lağık 🤣

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yanlışınız var. Ps 5 oyunu olacaktı ama hayırsever biri tarafından hikaye sızdırıldığı için ps4 oyunu oldu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nesil bekledigim en tepedeki oyun, niye bu kadar kuduruyorsunuz anlamiyorum, oyun tek kelime ile şahane



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 28 Mayıs 2020; 21:17:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumları okudum ve çıldırasım geldi
    Ya arkadaş piyasa fps çöpleriyle dolu gidin oynayın sizi tutan mı var
    Sony oyunları karakter odaklıdır o yüzden istisnalar hariç oyunlar TPS olur
    Elie Nathan Kratos...
    Oyun çıkmadan beğenmedim diyen mi , oynamadan puan veren mi , öncekinin aynısı diyen mi ne ararsan var hemde oyun sitesinde
    Yahu Sony kadar kaliteli oyun yapan kim var biri Rockstar diğeri de son yıllar da Cd Project
    Allah aşkına Sony oyunları da kötüyse demek ki size Ea Ubisoft çöpleri hak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya güzel oyunda o hayvan sesleri ne ya? çok rahatsız oldum kopek yakıyorsun bagırıyor cıglık atıyor çok kotu oldum gerçekten
  • God of War çıkmadan önce yayınlanan oynanış videolarında oyunun onda biri bile gözükmüyordu. Gerçek oyun çok daha büyük ve etkileyiciydi. Bunda da öyle olacağını düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony ye full tps oyun yapıyo diyenler rockstar hep tps yapıyo diyorlar mı acaba ki little big planet serisi kilzone serisi Hangi tür simülasyon mu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stun

    quote:

    Orjinalden alıntı: FU-Frank Underwood

    klasik sony oyunu. düz 7 puanlık oyun aslında ama işte fanboyluk çok kötü bir şey, en iyi marketing stratejisinden bile firmaya daha fazla yarar sağlar. bu sony ve ms oyunları çok abartılıyor ve hepsi birbirinin kopyası neredeyse gow, hzd, uncharted, tlou ve diğerleri alayı tps çünkü konsollarının limitlerini biliyorlar yani adamlardan strateji, fps, platform vb türler asla gelmez. third person shoulder'dan sıkıldım artık sony. bu arada fanboylar ağlamayın lütfen.


    PC' CİLER AĞLIYOR !!!!

    sony oyunları çok abartılıyor .. konsolu olmayıp kendini avutan avel yorumu... 2018 goty god of war var.. aynı zamanda herkesin en favori oyunlarından biri last of us 1.. şu videoyu izleyip de beğenmeyen anlamıyordur oyundan net..
    fps - platform türleri asla gelmez ? lol r6 'i hacksiz oynuyoruz kardeşim.. mause istersen.. yapıştır bir xim, hori.. yine mouse'la oyna.. tüm 3rd personlar pis kaka ? bu mu yani oyun anlayışı ? ağlaaa
    Çok komik yorum. PS4 Pro sahibi olmama rağmen hayatımda ben bu oyun kadar overrated başka bir oyun bilmiyorum. Yok yani oyunda devrim niteliğinde ağzını açık bıraktıracak hiçbir şey yok. Ne bir RDR2 etkisi, ne bir GOW akıcılığı ne de bir Uncharted aksiyonu hiçbiri yok. Neden bu kadar abartıyorsunuz anlamıyorum. Klasik hikaye anlatımı kuvvetli olan TPS oyun. Days Gone'ın daha profesyonel ellerden çıkmış hali işte. Maksimum puanı 80-85 arası olması gereken, keyifli ancak asla bir başyapıt olmayan bir oyun.




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.