Şimdi Ara

The Last of Us Part 2, The Witcher 3'ü geçerek dünyanın en çok ödül alan oyunu oldu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
4.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • monacomen kullanıcısına yanıt

    hocam inan hakaret etmiyorum. bu kadar insan bu oyunda bir sey gorduyse belki de sende bi balonluk vardir ? bu ihtimali neden dusunmuyoruz? belki oyun mukemmeldir ama senin kapasitenin ustundedir. milyonlarca insana karsi senin degerlendirmeni baz almamiz icin bi neden soyler misin? bunlar sadece bir ihtimal tabi belki de oyun çöptür, herkes yanilmistir, sen de 6 sene sonra bu yanlisi duzeltecek secilmis kisisindir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GoldPunch

    Abovv üsluba bak. Blok.



    Alıntıları Göster

    zora gelince blok atiyorsunuz ya kahkaha atiyorum :D bana da at bi blok


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DisArt5k

    zora gelince blok atiyorsunuz ya kahkaha atiyorum :D bana da at bi blok



    Alıntıları Göster

    Bunlar 3-5 senelik konsol cahilleri olarak lafı yiyince engelliyor hacım hiç garipseme alışırsın The Last of Us Part 2, The Witcher 3'ü geçerek dünyanın en çok ödül alan oyunu oldu 

  • Valla The Witcher 3 oynamadan önce derdim ki normal geçmesi ama şuan The Witcher 3 oynuyorum yaklaşık 2 haftadır günde 4-5 saat ayırıyorum gene doyamıyorum oyuna gene doyamıyorum. Last of Us 2'nin geçmesi beni şaşırttı. Ama bir açıdanda normaldir geçmesi diyorum. Her geçen gün oyun sektörü gelişiyor ve ödül veren yerlerde artıyordur haliyle. Şuan ki potansiyelle ve teknoloji ile çıksaydı The Witcher 3 yanına bile yaklaşamazlardı ödül anlamında..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nolamaz -- 8 Mart 2021; 10:37:31 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nolamaz

    Valla The Witcher 3 oynamadan önce derdim ki normal geçmesi ama şuan The Witcher 3 oynuyorum yaklaşık 2 haftadır günde 4-5 saat ayırıyorum gene doyamıyorum oyuna gene doyamıyorum. Last of Us 2'nin geçmesi beni şaşırttı. Ama bir açıdanda normaldir geçmesi diyorum. Her geçen gün oyun sektörü gelişiyor ve ödül veren yerlerde artıyordur haliyle. Şuan ki potansiyelle ve teknoloji ile çıksaydı The Witcher 3 yanına bile yaklaşamazlardı ödül anlamında..

    Hocam 2015 yılında Fallout 4, Bloodborne ve Metal Gear Solid V gibi büyük oyunlar çıkmıştı 2020 yılında The Last Of Us 2 dışında üst düzey bütçeli ve zirveyi zorlayacak başka bir oyun çıkmadı. Hades, Ghost Of Tsushima ile falan kapıştılar TGA'da. Ayrıca Witcher 3 6 yıl önce çıktı ve o günden bugüne ödül veren kuruluş sayısı daha da arttı. Bu sonuçlar normal yani. Mesela Red Dead Redemption 2'nin çıktığı sene God Of War, Monster Hunter World falan gibi oyunlar vardı o yüzden oylar yarı yarıya bölünmüştü falan. SJW MJW geçelim maval okumayı. Bu sene bu oyunla aşık atacak başka oyun çıkmadı sonuçlar normal. The Last of Us Part 2, The Witcher 3'ü geçerek dünyanın en çok ödül alan oyunu oldu 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • The Last of Us Part 2, The Witcher 3'ü geçerek dünyanın en çok ödül alan oyunu oldu

    Naughty Dog daha iyisini yapana kadar en iyisi bu, hemde tescilli olarak. Hadi bakiiim , vurun sodaların dibine

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında senin düşündüğünü ben de düşünmüyor muyum, herkesin ay harika müthiş mükkemmel dediği bir şeyin balon olma ihtimali yok mudur? Bu tür balonların örnekleri gırla. Bakınız boş beleş bazı tiktok youtube fenomenleri. Neyin şişirildiği belirsiz, çok talep ediliyor olması mükemmel olmasına denk mi? Kendime göre bir başarı ve kalite kriterim var ve fikrimi söyleyip aptal veya akıllı durumuna düşmek gibi ikileme girmekten gocunmuyor isem bence demokratikliğim balon değil nokta net.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-386561231

    Hocam 2015 yılında Fallout 4, Bloodborne ve Metal Gear Solid V gibi büyük oyunlar çıkmıştı 2020 yılında The Last Of Us 2 dışında üst düzey bütçeli ve zirveyi zorlayacak başka bir oyun çıkmadı. Hades, Ghost Of Tsushima ile falan kapıştılar TGA'da. Ayrıca Witcher 3 6 yıl önce çıktı ve o günden bugüne ödül veren kuruluş sayısı daha da arttı. Bu sonuçlar normal yani. Mesela Red Dead Redemption 2'nin çıktığı sene God Of War, Monster Hunter World falan gibi oyunlar vardı o yüzden oylar yarı yarıya bölünmüştü falan. SJW MJW geçelim maval okumayı. Bu sene bu oyunla aşık atacak başka oyun çıkmadı sonuçlar normal.  



    Alıntıları Göster

    Tamam hocam bende çok farklı birşey demedim. İkimizin söylediğide sonuç olarak aynı yere çıkıyor :)





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Persona_6



    Naughty Dog daha iyisini yapana kadar en iyisi bu, hemde tescilli olarak. Hadi bakiiim , vurun sodaların dibine

    Yaman trollsün yiğidim. Sevdim seni. The Last of Us Part 2, The Witcher 3'ü geçerek dünyanın en çok ödül alan oyunu oldu 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nolamaz

    Tamam hocam bende çok farklı birşey demedim. İkimizin söylediğide sonuç olarak aynı yere çıkıyor :)



    Alıntıları Göster

    Sizi destekledim. The Last of Us Part 2, The Witcher 3'ü geçerek dünyanın en çok ödül alan oyunu oldu 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölümüne savunup hakaretler ettiginze göre sirketlerden iyi para alıyorsunuz herhalde ne kadar ücretler ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furandor

    Ölümüne savunup hakaretler ettiginze göre sirketlerden iyi para alıyorsunuz herhalde ne kadar ücretler ?

    Şöyle düşünün. Çok sevdiğiniz bir film karakteri var. Mesela bu Batman olsun diyelim. DC ilerde bu karakterle ilgili bir film yapıyor ve bu çok sevdiğiniz karakterin Joker ile eşcinsel bir ilişki yaşadığını öğreniyorsunuz. Kötü karakter olan Joker Batman ile aşk yaşayarak iyi bir karakter oluyor falan. Sonra çiçekler böcekler. The Last of Us Part 2, The Witcher 3'ü geçerek dünyanın en çok ödül alan oyunu oldu Ne hissedersiniz? Ne oldu güzelim çizgi roman karakterinin içine sıçıldı değil mi? Gidin Gay Olmayan Lanet Olası Beyaz Tenli Hetero Erkekleri Yoketme oyunu falan yapın kimse bir şey demez kimse sallamaz bile ama The Last Of Us gibi güzelim oyunun devam oyununun içine bunları koymayacaksın aga. Ne alakası var bu duyarın bu seriyle. Abby trans bir karakter izlenimi değil de gerçekten güçlü bir kadın karakter izlenimi vermiş olsaydı daha güzel olmaz mıydı? Tıpkı Ellie gibi. Batman veya TLOU evreninde eşcinsel karakterler kimin umrunda olur lan? İnsanların neden midesini bulandırmak için bu kadar çabalıyorlar. Emri vaki durumu var burada. Sevdiğim bir şeyin içine bu şekilde sıçılması beni dellendiriyor. Git yeni bir franchise yap içine yarınlar yokmuş gibi lezbiyen, gay, trans falan doldur ama TLOU'ya bunları koyma agacım koyma işte lan. Eşcinsellere, translara bir şey demiyoruz ne bok yiyorlarsa yesinler ama sevdiğim bir oyunda, filmde, dizide bunları görmek istemiyorum. Özellikle alakasız olanlarda. The Witcher dizisindeki zenci elf ne kadar mallıksa TLOU 2'deki Abby o kadar mallık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Abby konusunda haksızsın, kız trans bir karakter değil ki. Bu tamamen oyun sızdırıldığında ortaya atılmış, golf sopalı meme’lerle pekiştirilmiş ve oyunun çıkmasıyla yalan olduğu anlaşılmış bir spekülasyon. Siz de bunlara maruz kala kala beyninizde öyle bir algı oluşmuş. Gerçekten trans olan karakter Lev, ama ne hikmetse kimsenin onu eleştirdiğini duymuyoruz. Varsa yoksa Abby’den dem vuruluyor. Neden? Bana kalırsa bu tamamen Abby’nin yaptığı malum şeyden dolayı ona duyulan öfkenin dışavurumu. Bu da sevdiğiniz bir karakterin ölümünü kabullenememekten kaynaklanıyor, yani kendi başına gülünç bir durum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 8 Mart 2021; 19:50:8 >
  • Dante kullanıcısına yanıt

    La sen PS4’ün varken bütün oyunları övüyordun. Platform değiştirince psikolojin bozuldu trole bağladın. PS4 kullanırkenki mesajlarını bilmiyoruz sanki. Bütün oyunları övüyordun. Kullandığın platform hangisiyse onu övüyorsun. Özün zaten Xbox fanboy. Geçmişini bilmiyoruz sanki.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.