Şimdi Ara

The Last of Us Part 2, The Witcher 3'ü geçerek dünyanın en çok ödül alan oyunu oldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
4.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Witcher 3, Tlou2'den daha iyi diye gezen var şaka gibi. Mekanikler, oynanış, grafikler ve atmosferi geçiyorum zaten onlarda her türlü tlou2 önde. Hikaye konusunda ise burda youtuberlerin verdiği tepkileri yapıştırarak kendilerini sözde marjinal sanıyorlar. Arkadaşım daha oyunu oynamamışsın, hayatında oynadığın sayılı AAA oyunlardan biri olan w3'e tlou2den iyi diyorsun bu nasıl bir şuursuzluktur ya? Bir de kendisini oyun gurmesi vs sanmış hikayeyi beğenene çoluk çocuk diyor. Sana ve senin gibilerine tlou2nin aksine sığ hikayeli oyunlar lazım. W3 gibi, assasins creed gibi vs vs. Kafan almıyor çünkü derin hikayeleri.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yılmaz7788

    Witcher 3, Tlou2'den daha iyi diye gezen var şaka gibi. Mekanikler, oynanış, grafikler ve atmosferi geçiyorum zaten onlarda her türlü tlou2 önde. Hikaye konusunda ise burda youtuberlerin verdiği tepkileri yapıştırarak kendilerini sözde marjinal sanıyorlar. Arkadaşım daha oyunu oynamamışsın, hayatında oynadığın sayılı AAA oyunlardan biri olan w3'e tlou2den iyi diyorsun bu nasıl bir şuursuzluktur ya? Bir de kendisini oyun gurmesi vs sanmış hikayeyi beğenene çoluk çocuk diyor. Sana ve senin gibilerine tlou2nin aksine sığ hikayeli oyunlar lazım. W3 gibi, assasins creed gibi vs vs. Kafan almıyor çünkü derin hikayeleri.

    Kime göre neye göre derin hikaye? Tek bir lineer hikayeli bir oyun ile içerisinde onlarca farklı ve benzersiz hikayeler içeren bir oyunu karşılaştırmak daha şuursuzca değil mi sencede?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İki oyunu da beğenerek oynadım ama bence Last of Us 2, Witcher 3 kadar devrim yaratan bir oyun değildi. Bu oyunu hem gömenlerin hem de övenlerin abarttığını düşünüyorum.

  • Witcher 3 ü kötüleyenler rpg oynayabilecek seviyeye ulaşamamış kişiler. Witcher 3 gibi uzun oynanış sunan, her yerden görev çıkan, mükemmel detaylı bir oyunu hikaye odaklı aksiyon oyunuyla kıyaslamak zaten saçmayken birde övmek zevksizliktir. Skyrim ile kıyaslasaydınız last of us ı?  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun nasıl rdr2 den fazla ödül alıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

    Witcher 3 ü kötüleyenler rpg oynayabilecek seviyeye ulaşamamış kişiler. Witcher 3 gibi uzun oynanış sunan, her yerden görev çıkan, mükemmel detaylı bir oyunu hikaye odaklı aksiyon oyunuyla kıyaslamak zaten saçmayken birde övmek zevksizliktir. Skyrim ile kıyaslasaydınız last of us ı?  

    Bloodborne,Nioh ve Demon's Souls gibi hardcore efsanelere sahibiz. Witcher'ın esamesi okunmaz yanlarında




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A98986428 -- 30 Ocak 2021; 18:18:55 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.