bence Dina, Abby'i sırtından vurdu... |
The Last of Us (2023 -) | HBO (119. sayfa)

-
-
ahhh bunu hiç böyle düşünmedim. kahroldum sabah sabah
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
Bella ramsey'e ne kadar üzülsem de insanların tepkisini bir o kadar da anlıyorum. Biz bunlara tepki göstermezsek bunlar her yapımın içine etmeye devam edecekler. Ama tüm dünya genelinde böyle olumsuz tepkiler alması film ve dizi severler için çok iyi
HBO bir kere daha yaş tahtaya basmamak için şimdi harry potter reboot'undaki başrolleri çok iyi seçmişler. Çünkü seçmek zorundalar 8-10 sene sürecek ve milyon dolarlar maliyet yaratacak bir seriyi linç edilme korkusuyla yapamazlar ve sjw yapmak yemedi.
-
hanım a cast ı göstedim
esmer hermoni , zenci severus gördü kız, ağladı ağlayacaktı neredeyse (buda ne alaka diyeceksiniz, genç eş alınca öyle oluyor
çağ dışı kalan benim galiba burada)
-
Başroller fena değil, Hermonie'nin esmer olması da yine kabul edilebilir de Snape nedir
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bu fotoyla “burdayım be burdayım, bur -da-yım” mesajı mı veriyor :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arasan bulamazsın öyle bir tip.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
oh be , yarın bazlama yok
hayır
İlk sezon neler yazmışım diye baktım, aslında genel olarak benzer şeyler düşünmüşüm. Fakat 8/10 puan vermişim. İkinci sezona 7/10 puan veriyorum. Bunun sebepleri benzer. Dizi çok hızlı ilerliyor. Mesela ikinci oyunu oynamaya başlamadan önce, ilk oyunla birlikte Joel ve Ellie'yle çok yakın bağ kuruyorsunuz. Dizide hem bu yok, hem direkt olaylara daldığı için duygu yoğunluğunu yeterince hissettiremiyor. Ben Bella Ramsey'in ilk sezon oyunculuğundan razıydım. Haksız linç edildiğini düşünüyordum. Ancak ikinci sezon özellikle duygusal sahnelerde sınıfta kalıyor. Ne üzüntüyü verebiliyor, ne intikam duygusunu. Yapımcıların çok kötü diğer kararı ise; Abby rolüne oyundaki Ellie'ye benzer bir oyuncu getirmeleri. Yahu zaten Bella Ramsey yeterince eleştirildi. Kız eleştirilerden sosyal medya hesaplarını kapatmış. Sen oyunda maskülen bir görünümü olan, kaslı Abby yerine; oyundaki Ellie'ye benzeyen çıtı pıtı kadın oyuncu getiriyorsun. Çok kötü karar ancak Kaitlyn Dever'in oyunculuğunun Bella Ramsey'den çok daha iyi olması da işi ilginç kılıyor.
Oyunla birebir gitmiyor. Zaman zaman senaryo çok basite indirgeniyor. Fakat oyundaki sahnelerin diziye aktarımları çok çok iyi. Diziyi çekilebilir kılan oyundaki sahneler. Görsel olarak çok başarılı. Yeterince zombi (mantar) yok. Öldürme yok, tam bir sevgi pıtırcıklığı sunuyor. Oyun senaryosundan kopuklar çok fazla. Gel gelelim; oyundaki sahneleri dizide izlemek müthiş haz veriyor. Bu hazzı Bella Ramsey'in cılız kaçan oyunculuğu bile azaltmıyor. Maalesef kötü bir ikinci sezon oldu. Diziyi izlerken "ulan oyun hakikaten çok iyiymiş haa" hissi oluşuyor.
-
aa bugün yeni bölüm yokmuş
kahrolmayacağız demek ki !!
-
8 bölüm sanıyordum hangi kafayla planlamışlar bunlar 2.sezonu
keşke iptal edilse
-
Abby, Tommy'i öldürdü.
o sırada, başka odada olan Jesse ile Ellie koşarak oraya gittiler.
Abby, tabancayı onlara doğrulttu...
o sırada orada olmayan Dina vardı,
sanki arkadan o gelip Abby'i vurdu gibi yorumladım...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X