Şimdi Ara

the last airbender pc oyunu lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a. arkadaşlar kusurabakmayın bu konuyu hangı bolume yazağımı bılemedım ama sizlerden bi isteğim olucak acaba bana tha las airbender pc oyunu bulabılecek olabılen varmı ben bı tane buldum ama cok dandık bı oyun geçen gun bımekste avatarın oyununu gordum almadım o gun ama simdi keske alsaydım dıyorum bu gun gıttım ama bulamadım oyunun cd'sını bana en iyi grafikli olan avatar oyununu bulabılırsenız cok memnun olurum herkese simdiden teşşekkür ederim bu siteyı seviyorum yaa

• Bundan önce zaten avatarın tek bir oyunu çıkmıştı şimdide the last airbender film oyunu çıktı.
    Oyunun PC versiyonunu bilmiyorum ancak Wii versiyonu müthiş berbat, PC'dede oyunlarının kötü grafikli olduğunu biliyorum ;)
  • sağol açıklaman ıçın kardeşim ancak sunda yanılıyosun avatar filminden önce the last airbender vardı ve ondada avatar diye söylenıyodu ta ki bu avatar dıye mavı renktelı na'vi adındakı canlıların olduqu yenı gezegenın fılmı cıkıncaya kadar insanlar avatar dıyınce bunu anlıyolar halbukı avatar denınce 4 elementın ustası olan akla gelmelı bu açıklamayı yapma gereği duydum bu ayrımı yapmayı herkesın oğrenmesı lazım dıye dusunuyorum kardesım yınede cavabın ıcın sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: wuspertos35

sağol açıklaman ıçın kardeşim ancak sunda yanılıyosun avatar filminden önce the last airbender vardı ve ondada avatar diye söylenıyodu ta ki bu avatar dıye mavı renktelı na'vi adındakı canlıların olduqu yenı gezegenın fılmı cıkıncaya kadar insanlar avatar dıyınce bunu anlıyolar halbukı avatar denınce 4 elementın ustası olan akla gelmelı bu açıklamayı yapma gereği duydum bu ayrımı yapmayı herkesın oğrenmesı lazım dıye dusunuyorum kardesım yınede cavabın ıcın sağol

Avatar Hinduizm' de tanrı ya da tanrılar demekti ya da öyle bişiler. Asıl Avatar oradan çıkmıştır. Çizgi filmi de oradan geliyor zaten.

• tamam işte bu na'vi lere avatar denmesini istemiyorum benım bıldığım tek bir tane avatar var oda 4 elementin ustası olan avatar
  • quote:

Orijinalden alıntı: wuspertos35

tamam işte bu na'vi lere avatar denmesini istemiyorum benım bıldığım tek bir tane avatar var oda 4 elementin ustası olan avatar

Olur tabi. Hemen arıyorum dışişleri bakanlığını Amerika'ya nota veriyorlar bu konuda.
  • PM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.