Şimdi Ara

The It Crowd - 4.Sezon (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.243
Cevap
4
Favori
36.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gece bitirdim diziyi. Bitince bir garip oldum içimde boşluk oluştu, uyumaya çalışırken onu düşündüm. Keşke sonunu biraz daha farklı yapsalardı. Komedi dizisi ama hikayesi de var sonuçta, çok basit bitti gibime geldi.

En komik bölümü 2x1 olması lazım gay müzikaline gittikleri bolum. Gece gece karnım ağrıdı nefes alamıyordum cidden big bang theory, friends falan izledim ama hayatımda bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum. Keşke aynı ekiple tekrar başlasalar be.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstteki arkadaş konuya yazdığında konuyu yukarıda görünce bakayım dedim. İlk izlediğimde diziyi sevememiştim. Zorla bitirmiştim hatta. Belki de tam bitirmemiştim, emin değilim. Sonra önceki yorumları falan okuyunca baştan bi daha izlemeye karar verdim. Ve şuanda acayip gülüyorum. İnsanın zaman geçtikçe gerçekten espri anlayışı da değişiyor. Aynısı Seinfeld'de de oldu. 3-4 sene önce başlayıp, hiç beğenmemiştim. Şimdi 7.sezondayım, çok iyi gerçekten. Bu da aynı şekilde. Arrested D. da başlayıp bırakmıştım. Ona da biraz zaman geçince yeniden şans vereceğim. Size de tavsiyemdir. Eğer beğenmediğiniz diziler varsa birkaç sene sonra yeniden şans verin, emin olun değecektir.
  • Hort. Bu arada harika dizidir tavsiyemdir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerden izliyebilirim,birkaç tane buldum ama kalite kötüydü,altyazılar senkron değildi.
  • 2.sezonun ilk bölümü neydi öyle ya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matt Jeevas

2.sezonun ilk bölümü neydi öyle ya..

belki de dizinin en iyi bölümü ya i'm disabled

• O minibüse binme anı,o bakış...
  • Ne güzel diziydi be.

• Şu son özel bölümü Türkçe altyazı nerden izleyebilirim, hiç bir yerde yok.
  • Matt Jeevas kullanıcısına yanıt
    Netflix
  • Şu an bitirdim, gerçekten üstüne dizi tanımam ya.

Windows ile olan espri gerçekten kalitelydi.

• Harbiden harika dizidir.

Benim gözümde how i meet'den daha saglam bir yapit.

• Beklentimi çok yüksek tutmak gibi bir hata yaptığımdan sanırım diziyi çok beğenemedim.Birkaç bölüm gerçekten çok iyiydi ama çoğu bölümü sevmedim maalesef.Bana göre değildi belki bilmiyorum ama başlamayı düşünen varsa şans verilebilir bir dizi şansınızı deneyin derim
  • Attık listeye bakalım
  • Yazdım bi kenara
  • Dizinin amerikan uyarlaması çıkacak deniyor
  • Charles Bartowski kullanıcısına yanıt
    Deniyor derkenKaç sene önce bi pilot çektiler sonra vazgeçtiler. Yeniden mi deneyeceklermiş yoksa senin yeni mi haberin oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ron Swanson

Deniyor derkenKaç sene önce bi pilot çektiler sonra vazgeçtiler. Yeniden mi deneyeceklermiş yoksa senin yeni mi haberin oluyor.

ahan pilot
    http://www.dailymotion.com/video/xmjpk4

bu haber yeni ama nbc çekecek

https://www.theguardian.com/tv-and-radio/2017/dec/15/graham-linehan-the-it-crowd-us-remake-nbc

https://forum.donanimhaber.com/the-it-crowd-us-nbc--130385583

• quote:

Orijinalden alıntı: Ron Swanson

Yok pilot değil hocam direk seri

Edit: Pilotu biliyordum ama hiç izlememiştim şimdi biraz baktım da Joel McHale varmış üstüne Moss da aynı adam niye devam etmemiş merak ettim. Bir de keşke temayı uyarlasaydılar bunlar direk çakmasını yapmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charles Bartowski -- 19 Aralık 2017; 19:22:24 >
  • Charles Bartowski kullanıcısına yanıt
    Benim haberim yokmuş.

Direk repliklerine kadar aynı, çok kötü ister istemez karşılaştırıyorsun ve vasat olduğunu anlıyorsun. Dediğin gibi umarım sadece konsepti alırlar.
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.