Şimdi Ara

The International Compendium (2015) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
3
Favori
11.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Level nasıl atlıyoruz beyler birisi kısaca açıklayabilir mi ? İlla para verip mi atlatıcaz yani
    _____________________________
  • Nadir puan düşüyor. Bir de görevler falan var. compendiumun olmasa da görevleri açıp okuyabilirsin dergiden.
    _____________________________
  • Yüzde 95 para yüzde 10 oyunla.

    şurada yazılmış geniş olarak nasıl level atlanır

    " Valve, The International 2015 Compendium üzerinde bazı değişikliklikler yaptı. Bu değişikliklerden önce oyuncuların para harcamadan Dergi seviyelerini yükseltmeleri neredeyse imkansızken, Valve topluluktan gelen taleplere dayanamayarak oyunculara para harcamadan Compendium seviyelerini yükseltebilmeleri için birkaç fırsat sundu. Yeni değişiklikler sayesinde artık Compendium seviyesi artırmak daha kolay hale geldi.

    Geçtiğimiz yılki Dergi’den tanıdık olduğumuz “Ten Hero Challenge” sayesinde istenilen kahramanlarla oyun kazanarak mücadeleleri tamamladığınızda 150 puan elde edebiliyorsunuz. 3 defa tamamlanabilen bu mücadeleler toplamda ise 450 puan vererek size 4.5 Compendium seviyesi kazanma fırsatı sunuyor. Ayrıca her seferde 1 kere olmak kaydıyla, oyun kazanmakta başarısız olduğunuz kahramanları değiştirme fırsatınız olacak. Ancak bu tek seferlik kahraman değiştirme opsiyonunu, her kahramanla şansınızı denedikten sonra kullanmanızı tavsiye ederiz.

    Valve’in oyunculara Dergi seviyelerini yükseltmek için sunduğu fırsatlardan bir diğeri ise “Adak” sisteminin getirilmesi oldu. Her 10 eşyayı adak ettiğinizde 25 puan ve “Charm of the Cruicible Jewel II” kazanacaksınız. Bu eşya ile 3 doğru tahminde bir adet “Treasure of the Cruicible Jewel II” kazanacaksınız ve eğer yeteri kadar şanslıysanız bir de Arcana set kazanma ihtimaliniz var. Ayrıca adak sistemiyle Compendium başarımlarını tamamlayarak Compendium puanları kazanabilirsiniz. Bunların dışında kazandığınız TI5 Ölümsüz eşyalarını beğenmediyseniz, bu eşyaları tüketerek de Dergi puanı kazanabilirsiniz.

    Bu değişikliklere ilaveten “Dergi Mücadeleleri”ne bir adet kahramanlarla ilgili mücadele daha eklendi. Örneğin: “Pudge ile bir oyun kazan”. Dergi Mücadelelerini ilgilendiren bir başka değişiklik ise tamamlanan her mücadele için Compendium Coin’in yanında Compendium puanlarının verilmesi oldu.

    Son olarak oldukça kolay bir şekilde The International davetli takım tahminleri ardından All-Stars maçında oynayacak oyuncuları tahmin ederek de 50 puan kazanabilirsiniz. "

    http://5mid.com/dota/ti5-compendium-seviyesini-yukseltmek-artik-daha-kolay/
    _____________________________




  • Bilseydim almazdım ya Para tuzağı olmuş resmen
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ian Napolitano Curtis

    Çünkü eski compendiumlardan düşen bazı itemlerin fiyatları, atıyorum golden gravelmaw 300-400 dolar arası. yani önceden fiyatını bildiğin için gidipte standart fiyata compendium alamazsın, pazarın dengesi bozulur. 2015 compendiumundan şu anda enigma immortalı yaklaşık 50 dolar falan vermekle alınıyor pointler ve s. ama bir süre sonra fiyatının 200-300 olacağını kimse bilemez.
    yoksa her kes gider 10 dolara eski compendiumu alır ve şu itemleri düşürürhttp://dota2.gamepedia.com/74_-_Golden_Trove_Cask


    Bak şimdi şuan 4lvl'im, baştan beri oynamama ragmen. Sistem sana diyorki resmen para alarak level kasıcaksın yoksa item yok.

    Bu biraz garip değil mi sencende? 40 yılda düşen bir bir 25 coins var 100'e item sallıyor random itemi anca diğer adak için kullanabiliyorsun. Hani şöyle söyliyim ürün takas edilemiyorsa bu cimrilik neden en azından?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustLetmego -- 21 Mayıs 2015; 5:19:03 >
    _____________________________




  • şu anki compendium sistemi gerçekten berbat olmuş ya bende para verip takımlara, turnuvaya destek olmak isterdim. valvenin bu aç gözlülüğünü gördükten sonra vazgeçtim arkadaş para ile 25 level aldı dahada alacak malesef ki adaktan yapılan 3 tahminli hazinede berbat birşey tüm dandik skinleri koymuşlar içine zaten shoptan al daha iyi 2 tl-10tl arası değişiyor. yanarım yanarım armadilloyu alamam ona yanarım aralarında huskarın alevli şeyi güzel gerisi bana boş geldi turnuvanın ikinci immortalı açıklamandı bence adamlar sallamıyor bile ayak üstü "işte şuan araştırma yapıyoruz sonra güzel birşey ekleyecez" demekten ileriye gidememiş
    _____________________________
  • :.Batsu.: kullanıcısına yanıt
    Kardeş aslında ben bu compendium olayının ancak parayla level yükselmesini beğendim. Soracaksın tabi niye. Şimdi şöyle söyleyeyim, compendium öyle oyunlarla kolayca level up olan bir şey olsaydı, şu an her kes 10 dolara alır ve oynayarak immortallara erişe bilirdi. Doğal olarak herkesde bir sürü immortal item olurdu ve compendium alıp o itemler için para ödemek anlamsız olurdu. İmmortal itemler tradeble&marketable olduğuda tüm pazar immortal itemlerle dolu olurdu. binlerce, on binlerce. Ancak immortal itemler öyle bol, ucuz bir şey değil. Ben parayla level atlayıp immortallara sahip olacaksan fiyatlarının da pahalı olmasını isterim, ileride satmak ve s. için. Şu an dota lounge de bile tek bir compendium immortalla arcanalar değiştirmek isteyenler var. Yani bir itemi almak, kazanmak ne kadar zor, pahalı olursa onun değeri de o kadar yüksek, pahalı olur.

    Mesela şu an compendiumunu sen de 1000, ben diyeyim 10 bin level yapan bile var. Aldığı gibi 250 level yapan da. Onun için immortalların değerini ve ya pazar fiyatını onlar belirleyecek, ellerinde bir sürü immortal olduğu için. Ve bizim gibi ara sıra level yükselten milyonlarca kişideki 5-6 tane immortal çok değerli olacak. Ne kadar beğenmesekte valve bu stratejiyi şu an için değil, ti5 bittikten sonraki aylar için belirklemiş.

    Ayrıca compendiumda parasız level yükselmekte mümkün, sadece tüm gününü dotada oyun oynayarak geçirmek lazım. Var böyleleri günde en az 15 oyun atanlar, tüm gününü, haftasını buna ayıranlar.
    _____________________________




  • Az önce rat dotonun gazabına uğradım. Prophet allah cezanı vermesin.
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YesilliksizTantuni

    Az önce rat dotonun gazabına uğradım. Prophet allah cezanı vermesin.

    la o furion bendim heralde radianttin degil mi takiminda sb qop keeper kunkka vardi ??

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • mstf0099 M kullanıcısına yanıt
    Hayır sen değildin. Ayrıca yanlış konuya yazmışım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YesilliksizTantuni

    Hayır sen değildin. Ayrıca yanlış konuya yazmışım.

    himm tamam bende o saatlerde bi rat doto yaptim da 88 dk surdu ama push kazandi tabi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Arkadaslar bu yeni gelen gruo elemelerini hangileri yaptiniz isin uzmanlari yazarsa sevinirim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Ian Napolitano Curtis kullanıcısına yanıt
    senin yaklaşımında ilginç. ben 3 sene league of legends oynadım bizdeki skinlerin trade vb. gibi şeyler olmadı skinler alınabilecek fiyattaydı açıkcası pazarda görülen 200 tllik itemlerı almak bana saçmalık geliyor en güzel örneği cs go da ki key yolsuzluğu adamlar açıyor kelebek,karambit vs. çıkıyor bizim türkler açıyor um-45,pp-bizon ve p-2000 den başka birşey çıkmıyor açıkcası şuan immortal treasure 1 deki itemlerin albenisi hiç yok açıkcası 250 levele ulaşıp alacağın item değecekse buyur açıkcası lolde skine para harcamamın nedeni oyuna minnetimi sunmak için pay2win sistemi yok aldığın skinler sadece görüntüden ibaret tıpkı cs go ve dotadaki gibi milyonlarca kişiden 5-6 tane immortalın çok pahalı veya değerli olması önemli değil adam topluluk pazarına koyar 2-3 sene kalır orda öyle alan olmaz zaten 250 levele kadar 150 tl üstünde bir para harcayacaksın satarkende zarara gireceksin valvenin politikası şu an için aşırı saçma en son örneğini skyrim modundada gördük geri adım atmak zorunda kaldılar compendiumu parasız level yükseltmek mümkün değil oyun seni level almaya zorluyor reddittede günde 10 saat oynayan adamda bunu diyor günde 3 saat oynayan adamda. ben her zaman için dlcye para isteyen firmalardan tiksinmişimdir eskiden expension pack çıktığı zaman oyundaki buglar fixlenip oyun komple değişirdi ama şimdi nerdeeeee...
    _____________________________




  • :.Batsu.: kullanıcısına yanıt
    Hocam tabi sana hak veriyorum, bir oyun için oyuna doğrudan katkısı olmayan kozmetik itemlerin 300-400 dolara olması çok saçma. Eskiden biz mmo oyunlarda o kadar para bayılıp karakterimizi oyun için geliştirirdik ama şimdi şey gibi belli sayıda arabalar var ama onların motoruna filan takviye yapamıyorsun anca modifiye. İnsanlar da bunun için alıyor, hey bak şunda şu immortal var vay be arcanası var ve s. desinler, görsünler diye. Yoksa istediğin iteme 4000 dolar ver en kötü 1 ay sonra o kadar çok maç yapacaksın ki o heroyla sıradan olacak o item senin için. Ama her maçta farklı farklı eşleşmelerde farklı insanlar itemini görecek falan ve s. Bu oyunda ancient bir kuryeye zamanında tek bir tane var diye 38 bin dolar para verilmiş, bu konu hakkında ne kadar konuşsak boş. Biz yine gidip compendium alacağız, yine itemler isteyeceğiz. Tabi değer mi değmez mi bilmiyorum ama bizim gibi insanların da tek eğlencesi dota 2, bırakta ona para harcayalım.

    CS GO daki item drom, sandık sistemi dotada olsa ohooo millet her şeyi bırakıp onlara abanırdı. Ben cs ye haftada bir giriyorum 1-2 oyun atmaya ve hep sandık düşüyor, insanı 2.49 dolar harcamaya teşvik ediyor neredeyse
    _____________________________




  • Ian Napolitano Curtis kullanıcısına yanıt
    dotanın skinleri league of legendsa göre aşırı aşırı ucuz kafan estiği zaman satabiliyorsun bu da mükemmel olmuş bende compendium alıp turnuvayı desteklemek isterim ama böyle hakaret ediyor volvo bize tavsiyem sandık olayına girme 60tl falan harcamışımdır düzgün item çıkmadı hiç bir zaman adam streamci ilk defa açıyoruz heyo yazıyor ikincisinde bayonet çıkıyor insanın moreli bozuluyor ırkçılık mı var ne
    _____________________________




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mstf0099

    Arkadaslar bu yeni gelen gruo elemelerini hangileri yaptiniz isin uzmanlari yazarsa sevinirim

    İşin uzmanı demeyeyim de profesyonel arenayı yakın takip ediyorum.

    amerika: mousesports garanti (eski team tinker). nar'da garanti bence. diğer tercihleri not today ve root'tan yana kullandım ama root yerine complexity sürpriz yapabilir.
    avrupa: alliance garanti. bayağı toplarlandı takım. diğerlerine ben nip-navi-hr dedim, bunları vega zorlayabilir.
    çin: hgt-ehome-cdec garanti. 4. şansa kalmış. ben tongfu dedim ama tongfu.whanzou da olabilir.
    uzakdoğu: rave kesin. gerisi kumar gibi:) mvp.hot6-5eva daha şanslılar. sonuncuya duygusal sebeplerden g-guard dedim(yamateh reyiz) ama signuture.trust daha formda. yinede bence en ne olacağı belirsiz bölge bu.
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jatrah

    quote:

    Orijinalden alıntı: mstf0099

    Arkadaslar bu yeni gelen gruo elemelerini hangileri yaptiniz isin uzmanlari yazarsa sevinirim

    İşin uzmanı demeyeyim de profesyonel arenayı yakın takip ediyorum.

    amerika: mousesports garanti (eski team tinker). nar'da garanti bence. diğer tercihleri not today ve root'tan yana kullandım ama root yerine complexity sürpriz yapabilir.
    avrupa: alliance garanti. bayağı toplarlandı takım. diğerlerine ben nip-navi-hr dedim, bunları vega zorlayabilir.
    çin: hgt-ehome-cdec garanti. 4. şansa kalmış. ben tongfu dedim ama tongfu.whanzou da olabilir.
    uzakdoğu: rave kesin. gerisi kumar gibi:) mvp.hot6-5eva daha şanslılar. sonuncuya duygusal sebeplerden g-guard dedim(yamateh reyiz) ama signuture.trust daha formda. yinede bence en ne olacağı belirsiz bölge bu.

    cok saolun hocam kac gundur bekliyorum kimseden ses seda cikmadi kendim yapacaktim siz yetistiniz :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________




  • mstf0099 M kullanıcısına yanıt
    tecrübeli kişilerin yaptığı seçimlerhttp://www.reddit.com/r/DotA2/comments/36vc7v/ti5_compendium_qualifier_predictions_compiled/
    _____________________________
  • mstf0099 M kullanıcısına yanıt
    rica ederim ancak kritik bir hata yapıp elemelerde her bölgede a ve b grupları olduğunu ve her gruptan 2'şer takım çıkacağını unutmuşum :) bu sebeple çin'den 4. takımı tongfu.whanzou ile, uzakdoğu'daki 4. takımı da signature.trust ile değiştirdim.
    _____________________________
  • immortals 2 ler gelmis heralde haydi hayirli olsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.