Şimdi Ara

The Impossible (2012) - Kıyamet Günü l Naomi Watts - Ewan McGregor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
1
Favori
2.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bladeburak

quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

Altyazı çıktı.

Altyazı biraz eksikti ama izledim.

Dram, Mücadele ve Aile Bağı
    Gerçek hikaye olması derinden etkiledi. O zor anı izlemek cok acı birsey yine o anı yasamak daha da zordur. Ayrıca cocukların oyunculukları gerçekten iyidi. Efek sahneleride cok iyiydi.

Kücük cocugu sanırım ismi daniel'di arabayla uzaklasmadan evvel kaybettiklerinde kızmıstım ama hastane de babasının elinde görünce sevindim ayrıca Lucas'ın kardeslerini bulması ve sarılması sahnesi de beni etkiledi.

Evet eksik.
    Şimdi baktım yenisi eklenmiş.

http://www.turkcealtyazi.org/mov/1649419/lo-imposible.html

• quote:

Orijinalden alıntı: ParanormaL.

Kastamonuya gelmez bu film

Hocam Kastamonunun neresindesin?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bladeburak

quote:

Altyazı çıktı.

Altyazı biraz eksikti ama izledim.

Dram, Mücadele ve Aile Bağı
    Gerçek hikaye olması derinden etkiledi. O zor anı izlemek cok acı birsey yine o anı yasamak daha da zordur. Ayrıca cocukların oyunculukları gerçekten iyidi. Efek sahneleride cok iyiydi.

Kücük cocugu sanırım ismi daniel'di arabayla uzaklasmadan evvel kaybettiklerinde kızmıstım ama hastane de babasının elinde görünce sevindim ayrıca Lucas'ın kardeslerini bulması ve sarılması sahnesi de beni etkiledi.

Evet eksik.
    Şimdi baktım yenisi eklenmiş.

http://www.turkcealtyazi.org/mov/1649419/lo-imposible.html

Sağol, yenisini bir deneyim tekrar izleyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

kastamonu merkez salı pazarı
  • quote:

quote:

quote:

Öğrenci misin hocam
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Öğrenci misin hocam

Lise bitti üniversiteye hazırlanıyoruz

• 7,5/10

Filmi nasıl olsa sinemada izleyemeyeceğim için çok da iyi olmayan bir kalitede izledim.

Çok iyi bir filmdi...zaten gerçek bir hikayeden uyarlanmış, çok çarpıcı bir şekilde anlatıyor olayı.
    Oyunculukların hepsi başarılıydı, özellikle Naomi Watts...Oscar'da en iyi kadın oyuncu dalında aday olmasına şaşmamalı!...
  • tavsiye ederim izleyin güzel
  • Film gerçekten muhteşem... Bu sene izlediğim en iyi film diyebilirim...
  • fragmanı çok güzeldi. gerçek hikayeden uyarlanmış olması da benim için önemli bir nokta. en yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum bu filme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsanpurple

fragmanı çok güzeldi. gerçek hikayeden uyarlanmış olması da benim için önemli bir nokta. en yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum bu filme.

Kesin git
  •  The Impossible (2012) - Kıyamet Günü l Naomi Watts - Ewan McGregor

• quote:

Orijinalden alıntı: tunama

The Impossible (2012) - Kıyamet Günü l Naomi Watts - Ewan McGregor

Filmin en güzel sahnesi..
  • Naomi watts
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Naomi watts

aynen ya. on numara bir hatun şahsiyettir kendisi. evan mcgregor o yüzden o kadar arıyor ediyor kendisini zaten.
  • cok deli film olmuş helal valla, insnın içini acıtıyor.
  • Abi bu nasıl bir filmdir ya. Uzun zamandır böylesini izlememiştim... Acayip duygusala bağladım. Şiddetle herkese tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afsdfas -- 28 Şubat 2013; 22:51:37 >
  • çok güzel filmdi
    tsunami sahnelerinide çok iyi yapmışlar
  • Yorumuma başlamadan önce uyarayım. Aman canım basit bir felaket filmi deyip normal bir film beklemeyin. Kişilerin psikolojilerini etkileyecek ve durduk yere canınızı sıkacak bir film. Ben o kadar korku filmi izlemiş biri olarak bu kadar gerildiğimi hiç hatırlamıyorum. Bunda filmin gerçek bir hikayeden beyazperdeye uyarlanmasında etkisi büyük. Yaşananların gerçek (daha ağır şartlarda) olduğunu bilmek insana yetiyor da artıyor. Filmde gördüğümüz 1-2 ayrıntı dışında herşey tam olarak gerçek. Şunu da bilmenizi isterim ki filmde bir kere bile cgi teknolojisi kullanılmamış. O kadar kısa sürede izlediğimiz dalgaların kıyıya vurma sahnesi tam 1 yılda çekilip, hazırlanmış. Kısacası ortada büyük bir emek var önce bunun farkında olmak gerek..

Filmin biraz psikolojik yönünü ele alalım. Buna da öncelikle sahnelerden başlayalım. Nefesimin kesildiği sahneler oldu. Kusma sahneleri (normal bir kusmadan bahsetmiyorum), vücudun bazı bölgelerinin kesildiği sahneler, hastane ortamı, bağırışlar vs. gerim gerim gerilirsiniz. Bunun yanında bir de ağlarsınız ki sormayın gitsin. Tsunami anını ve sonrasında yaşanan olayları yoğun bir şekilde işlemiş yapım. Sanki biraz konuya erkenden dalış yapmış gibi gözükse de filmin tadını daha fazla alıyorsunuz. Su altı çekimleri de çok güzeldi ayrıyetten..

Oyunculuklardan bahsedecek olursak Naomi Watts her rolünde olduğu gibi mükemmel iş çıkarmış. Tüm film yatsa bile yine adından en fazla söz ettiren isim. Ewan McGregor fazla ön planda değil. Çocuk oyuncuların hepsi başarılı. Valla takdir ettim.. Hele Lucas yok mu adamı duman eder. Ayrıca o Daniel ne tatlı lan öyle..

Tekrar söylüyorum yaşananların hepsinin gerçek olduğunu bilin ve öyle izleyin. Son zamanlarda izlediğim en iyi dram filmi. Gerilim filmi desek daha doğru olur herhalde. Kısır geçen 2012 senesinin ilaçlarından biri adeta. Mutlaka izleyin, izletin.

• çekimleri 2012de yapılmış galiba. bizde ne zaman gösterime girecek bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.