Şimdi Ara

The Illusionist (Sihirbaz) Filmindeki Kolye (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
34
Favori
58.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 300$ verilirmi o minnacık şeye be diye düşündürüyor insanı ama verilir lanet olsun
  • filmi 2-3 gün önce izledim. kolye benimde ilgimi çekti herkes gibi.. amatör olarak maket yapıyorum. inşallah bunu da yapabilirim. kilit biraz uğraştıracak ama yapacağıma inanıyorum. eğer yapabilirsem burdan sizlere de haber veririm. resim video vs eklerim.
  • Arkadaşlar merak etmeyin ben yapıcam babam mobilyacı 1 hafta içinde resimleri eklerim inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_altun

Arkadaşlar merak etmeyin ben yapıcam babam mobilyacı 1 hafta içinde resimleri eklerim inşallah

İnşallah hocam , çok kişi dedi bunu
  • gene mi hortlamış bu konu:D
  • bitek benimmi hoşuma gitmedi?
    heryerde var bunlardan pahalı diye sizi çekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChnGT/GTS

bitek benimmi hoşuma gitmedi?
    heryerde var bunlardan pahalı diye sizi çekiyor

Şahsen amacım satın almak değil. Kendim yapmayı isterim. Kaldı ki alınabilcek fiyat aralığında değiller dediğiniz gibi.
  • Şuradaki nasıl bişey? Hemen Al'ı 22$ ve FreeShipping.

http://cgi.ebay.com/The-Illusionist-Locket-Magic-Butterfly_W0QQitemZ220534566275QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item3358e26d83

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevfikteo -- 7 Ocak 2010; 15:18:29 >
  • Up!
  • up bende istiyorum
  • Bulan varsa bizide bilgilendirsin.
  • Harika ve pahalı
    silver D'sign tarzı yerlerde belki satılır
  • yok mu hala bulan?
  • yukarı! bende istiyorum bende bişi bulamadım :S
  • Valla acımıcam vericem 290$ şu en kaliteli ve sağlam durana ama o da çok fazla yahu, içerisinde bildiğiniz mühendislik var ince işçilik var ama dışarıdan 290$'lık birşey gibi görünecek son şeylerden biri kolye ucu olarak..

Neyse bekliyoruz buradan biri çıkar belki..
  • kolyeden yapabilen çıkmadı mı daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.Nadir -- 10 Ocak 2010; 23:14:26 >
  • Valla burdan simdiye kadar, yapicam deyipte birdaha sesi solugu cikmayanlar gelip gecmis gibi gozukuyor.
  • Şunu hakkıyla yapan milyoner olacak ama çıkmadı bir türlü
  • bu çin liler bunu nasıl kaçırmış hayret 5 tl den piyasaya sürmeleri gerekiyordu bu zamana kadar
  • Ulan biri yapsa da alsak be Peynir ekmek gibi satar la...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.