Şimdi Ara

The Hunter™ (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
4
Favori
99.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu gece format atıyorum yarın vakıt olursa soyle bı kac geyık vurmak ıstıyorum , sımdıye kadar 4 5 saat oynamısımdır ama sadece 1 geyık bulabıldım var mı tıyo vermek ısteyen bu konuda
  • Şansın iyiyse + yer seçimi de önemli 5-10 dk. da bir geyik avlamak mümkün..

    Benim kullandığım taktik şu,

    1- Öncelikle, asla ve asla koşarak ilerlemiyoruz.. (En kötü ihtimal eğilir pozisyonda dikkatlice ilerlemek)

    2- Huntermate açık ilerliyoruz. (Çok önemli)

    3- Eğer etrafta ot - ağaç - çalı vs. yoksa [mutlaka] arada bir duraklayarak yatar pozisyonda ilerliyoruz. (Ses önemli, sesi açabileceğiniz kadar açın [millete çok rahatsızlık vermeyecek şekilde] ses sisteminin 5.1 ve üstü olması büyük avantaj sağlar, kulaklık da olur)

    4- Geyiği çağırmak için verilen aleti 2 dk. da bir [3 kez ard arda - kısa kısa] öttürün.. [1.5 -2 dk olan aralığı abartmayın , hayvan kaçar]

    5- Eğer yakınlarda hayvan varsa %90 ihtimal karşılık verecektir, Huntermate' de de görülür, görüldüğü zaman hızlı davranıp hayvanın sesinin geldiği tarafa dönerek [iyi ayarlamak gerek, sesten sonra çok fazla görülmüyor Huntermate' de] yatar pozisyonda [arada bir duraklayarak ve ayak seslerine kulak vererek] ilerlemek gerekiyor.

    6- Hayvan çok yaklaştığında ayak seslerinin şiddeti de artacaktır, işte burada sesin önemi çok daha büyük, zira hayvanın nerede olduğunu anlamazsanız [otlardan çoğu zaman göremezsiniz, çok yaklaşmadığı sürece, sonuçta yatar pozisyondasınız] size çok yaklaşıp [siz hayvanı göremeden - sizi farkedip] kaçabilir.

    7- Hayvanın ayak seslerinden yönünü belirledikten sonra çok ağır haraket ederek onu görebilecek pozisyona doğru [yüksek bir yer, otların olmadığı - seyrek olduğu alan] yönelmek gerekiyor. (Arada bir ses verebilir, o zaman karşılık verirsiniz 3 kez kısa kısa öttürerek)

    8- Hayvanı görünce de onu hemen vurmaya çalışmayın, geyikler zaten çok ağır haraket ediyorlar ve arada bir duraklıyorlar, nişan alırken de onun [kafasını - gövdesini] izleyerek falan değil, onun gideceği yöne doğru bakarak ve doğru zamanda nefesinizi tutup, öldürücü noktalardan [kafası-gövdesi] birine geldiğinde ateş ederek rahatlıkla öldürebilirsiniz. [Sakin olun, acele etmeyin. Çok yaklaşmadığı sürece sizi göremez]

    9- Hayvanın ölüsünü tespit edip yanına yaklaşarak Huntermate ile onaylıyorsunuz ölümünü.


    Bu yöntemle kaçırma şansınız yok gibi [iz sürme yöntemi de var fakat ben uğraşmıyorum pek iz sürerek, bu şekilde işimi çok daha sessiz ve garanti yapıyorum.

    Tayff da anlatmıştı fakat ona belki alternatif olur diye anlattım.




  • Oyun çok güzele benziyor , ama ben bir türlü zevk alamıyorum bu tarz oyunlardan , haritaları hele çok büyük olur bu oyunların , birde yayan gidersin genelde , aksi taktirde hayvanlar bindiğiniz her ne ise yarattığı sesden ötürü kaçışırda kaçışır . Yayan olarakda o haritada avlanmak işkence gibi benim için .
  • oyuna yeni başladım huntermate i açıyorum fakat sese göre çalışmıyor sanırım yakınlık tespitine göre çalışıyor. sol tık yapıyorum eleman sağdaki düğmeye basıyor dit diye bir ses geliyor ama değişen birşey yok bunu nasıl ayarlıcaz?
  • @hektorSTK,
    Huntemate yakınlarında bir ses çıkarsa (rüzgar, yağmur sesi dahil) sana bildiriyor, o ses seviyesine pek de bakmana gerek yok, hayvan ses çıkardığında Huntermate' de harita üzerinde beliriyor.

    Hayvan ses çıkardığında Huntermate' de görününce ona doğru yönel ve bulunduğu yeri hafızana almaya çalış ve ardından çağırmak için verilen aleti kullan (3 kez ard arda - kısa kısa) , mesafeye göre eğilerek - yatarak ilerle (1.5 - 2 dk. da bir tekrar öttür) ve yaklaştığını hissettiğinde hayvanın ayak seslerini duyana kadar (duyabilmek için çoğu zaman duraklamak gerekiyor) mutlaka yatar pozisyonda ilerle ve duyduğunda sakin ol ve sesin yönüne göre nerede olduğunu kestirmeye çalış. Yaklaşık olarak yönünü belirledikten sonra bekle.. görene kadar..

    Daha sonra ne yapacağını biliyorsun zaten.
    Son güncelleştirmeler ile oyun daha da zorlaştı, hayvanlar artık çok kolay farkedebiliyorlar, çok dikkatli olmak gerek, simulasyon sonuçta.




  • ilkini yakalasam gerisi gelicek sanki
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hektorSTK

    ilkini yakalasam gerisi gelicek sanki

    huntermate çok önemli bende dün saatlerce dolaşmama rağmen göremedim bile bu sabah tekrar çıktım ava, 3 tane vurdum birinin ölüsünü bulamadım
  • Güncelledikten sonra kaçtır hayvan denk gelmiyor,geçen üç tane vurdum ama ne bileyim sanki biraz daha zorlaşmış.Silahlar,hayvanlar filan açılsa da Free kullanıcıları sıkmadan iş yapsalar.
  • Arkadaşlar mermi alamıyormuyuz daha yani 30 mermi bitince gerisi paralı mı, eğer öyleyse çok saçma olur bu oyun tutmaz..
  • @kadango,
    Evet, son zamanlarda yapılan güncellemeler oyunu ciddi bir şekilde zorlaştırdı, önceden yaklaşık 300 mt bir rastlardım, şimdi 600' lere çıktı.
    Ayrıca hayvanların yapay zekası geliştirilmiş, artık daha uzak mesafelerden fark edebiliyorlar. Bu da ciddi şekilde zorlaştırıyor. Sabır lazım, gerçekten sabır..

    @Proud2BeTurk,
    Hayır, mermi biterse, oyuna tekrar giriş yaptıktan sonra envanterde sürükle-bırak yöntemiyle yanına alman gerekiyor, bize verilen silah + giysiler bedavadır, uzun süre tamamen paralı yapacaklarını sanmıyorum.
  • LAaaaaaağğğğğğğğğn yine yenilemişler oyunu.Ok mok vardı video'da şimdi indiriyorum.Yaklaşık 170mb bir indirme var.İnşallah Free kullanıcılara da fazlasıyla yenilik gelmiştir.
  • Nalet olsun yamarken yanlış birşey yaptım.Yeniden yüklemek için en baştan indireyim dedim gamershell deki dosya bozuk,filefront dan indirdim hata veriyor product.cab diye.
  • Beyler oyunun "Take a 6pt Muley" görevinde takıldım.Geyik avlıyorum ama görevi bir türlü geçemiyorum.

    6pt Muley derken hangi ölçütlerden bahsediyor?
  • ben daha yeni indirdim oyunu. bütün sayfalara bakamadım.oyuna tıkladığımda siteyi açıyor,sign up ı tıklıyorum ancak yine aynı sayfa geliyor. bi türlü üye olamıyorumki oyuna girebileyim.forumlarına baktım 10 dk öncesine kadar üyelik vs deaktifmiş ancak hala açılmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizza -- 30 Temmuz 2009; 16:41:55 >
  • Arkadaşlar lütfen yardım edin.Siteye giriyorum.Go hunt diyip basıyorum launcher açılıyor.Hangi özelliklerde oynayacağım ekranı geliyor start'a basıyorum hata raporu gönder/gönderme yazısı geliyor.2 defa farklı yerlerden indirdim oyunu.İE ile açıyorum siteyi.Lütfen bi yardım edin.
  • Arkadaşlar oyunda bir görevde forest lake ziyaret et diyor ama neresi olduğunu bulamıyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FadeToßlack

    Beyler oyunun "Take a 6pt Muley" görevinde takıldım.Geyik avlıyorum ama görevi bir türlü geçemiyorum.

    6pt Muley derken hangi ölçütlerden bahsediyor?


    Erkek geyik vurman gerek,boyunuzlu olandan,en az 6 puan,temiz birt atışla ilk seferde indirmen gerekiyor,erkek bulmak dişi bulmaktan daha zor,huntermate cihazıyla sesleri takip et
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eray1903bjk

    Arkadaşlar oyunda bir görevde forest lake ziyaret et diyor ama neresi olduğunu bulamıyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi?


    huntermate cihazı acıkken m tusuna bas harita acılacak,zaten 2 tane göl var,biri ufak digeri büyük,forest lake haritanın ortasında olan,bulamaman mümkün değil
  • bu oyun bayaga güzelmiş
  • Aman tanrım

    Yaban tv sponsor olsaymış

    süper gözüküor çokta severim ya avcılığı.Bu grafiklerde çıkmış başka bir av oyunu varmı ? bunu bekleyene kadar onla oyalanyım gaza geldim
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.