Şimdi Ara

The Hunter™ (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
4
Favori
100.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dün gece başladım oyuna biraz önce 1 geyik indirdim
  • evet. indiriyorum. %70 bitti. bakalım bütün sayfaları bıkmadan okudum yalnız hala beleşçiler için geyik mi var
  • İniyor oyuna başlayıp can yakalım biraz nihahahaha
  • Harika bir oyun. 1 saatte 2 geyik indirebildim 3'üde elimden kaçtı
  • Arkadaslar bende çok kasıyor bide bu geyikleri bulma konusunda küçük bir rehber ayarlayabilirmisiniz kendi kullandiklarınızda ilk sayfadaki eski sanırım .

Saygılar.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanorg

Arkadaslar bende çok kasıyor bide bu geyikleri bulma konusunda küçük bir rehber ayarlayabilirmisiniz kendi kullandiklarınızda ilk sayfadaki eski sanırım .

Saygılar.....

Sistemin nedir? Oyunun grafikleri mükemmel hemde free oyun.Ama tabii ki para veripte oyunun gerçek özelliklerine göre oynamak gibi zevklisi yoktur.Sürekli geyik geyik sıkar bir süre sonra
  • oynayan var mı halen?
  • Bence grafikler hiç fena değil.

The Hunter™

The Hunter™

The Hunter™

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bullseye_00 -- 31 Ağustos 2010; 15:36:15 >

• Masaüstüne atma sorununu nasıl çözebilirim? 2 saattir onunla uğraşıyorum sıyırtcam şimdi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackPierre -- 31 Ağustos 2010; 17:09:15 >
  • cift cekirdek islemci 2.1 ghz toplam ram 1 gb , ekran kartı 256 mb ati hd radeon 2400 pro bunlar iste rehberi hazirlasaniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanorg -- 1 Eylül 2010; 0:12:42 >
  • oynayan varmı cevap gelirse sorum olacak
  • Ara ara giriyorum söyle bakalım
  • kusura bakma hemen cevaplanacağını sanmıyordum. 1. SORU: mermi bitiyo az kaldı mermi alacak yer bulamadım ( Oyun parası ile almayı düşünmüyorum)
    2. SORU: sadece ilk geyik için sertifikam var diğerleri için lisansı nasıl alıcam
    3. SORU: verilen görevde benden tilki ve hindi avlamamı istiyor, bunlardan bir tane bile göremedim

tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: equigpt

kusura bakma hemen cevaplanacağını sanmıyordum. 1. SORU: mermi bitiyo az kaldı mermi alacak yer bulamadım ( Oyun parası ile almayı düşünmüyorum)
    2. SORU: sadece ilk geyik için sertifikam var diğerleri için lisansı nasıl alıcam
    3. SORU: verilen görevde benden tilki ve hindi avlamamı istiyor, bunlardan bir tane bile göremedim

tşk

1 Oyuna ilk başladığın yerde inventory ekranında yeni kurşun alabilirsin onda bir sınır yok.
    2 Diğer lisanslar için üyelik gerekiyor.
    3 Tilki ve hindi sadece paralı üyeler için.Normal üyeler sadece mule deer vurabiliyor.
  • Bişey sorcam... Bu oyunu oynamak için illa online mı olmak gerek... internet bağlantısı olmadan oynayamaz mıyız?
    bi cevap verirseniz ona göre indireceğim..
  • Güzele benziyor indiriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan2121

Bişey sorcam... Bu oyunu oynamak için illa online mı olmak gerek... internet bağlantısı olmadan oynayamaz mıyız?
    bi cevap verirseniz ona göre indireceğim..

evet internet bağlantısı gerekiyor.
  • Normal üyeler mule deer dan baska bişey avlayamıyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

Normal üyeler mule deer dan baska bişey avlayamıyormu?

Malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

Normal üyeler mule deer dan baska bişey avlayamıyormu?

Malesef

Bi de Sign up to play here FREE! yazıyor Böyle free mi olur
    Başka hayvanlar avlamak için bide para vericez. Ozaman gider gerçek hayatta avlanırım daha iyi. En azından sanal değil.
    FREE kelimesine bir kez daha

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.