Şimdi Ara

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5 (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.273
Cevap
16
Favori
99.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zamundadan 6.50 gblık versiyonunu indirdim görüntüsü kalitesi oldukça iyi. Zamunda üyeliği olmuyanlar mesaj atsın özelden torrent dosyasını göndereyim. Seedide süper
  • dBZerodealer- kullanıcısına yanıt
    Gönderir misiniz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ımmortals35

Gönderir misiniz hocam

Gönderdim
  • Sonları çok sinirimi bozuyor öyle bir yerde bitiyor sanki haftaya devam edecek gibi
  • Türkçe ses dosyası bi çikmadi

• quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Sonları çok sinirimi bozuyor öyle bir yerde bitiyor sanki haftaya devam edecek gibi

Ben de sonunu hiç beğenmedim bir anda bitti.Böyle de yapılmaz ki arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmariacci

quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Sonları çok sinirimi bozuyor öyle bir yerde bitiyor sanki haftaya devam edecek gibi

Ben de sonunu hiç beğenmedim bir anda bitti.Böyle de yapılmaz ki arkadaş

Ben sonunda bittiğini bile anlamamıştım.Filme dalmışım.Birden bitti.
    2. kez film arası mı verdiler acaba diye düşündüm
    1.film çok güzel bitmişti.

• 3. film nezaman çıkıyo ya. bi bitiremediler şu filmi. 1 yıl bekledik 2.filmi şimdi işin yoksa 1 yıl daha bekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: dBZerodealer-

Zamundadan 6.50 gblık versiyonunu indirdim görüntüsü kalitesi oldukça iyi. Zamunda üyeliği olmuyanlar mesaj atsın özelden torrent dosyasını göndereyim. Seedide süper

Gönderir misin hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Rolling Stones

Sonunda yify düştü. Neden bu kadar geç kaldı anlamadım.

ben de yifyden indirecem. onceden izlemistim ama tekrar izlemekte fayda var.

yify konusuna gelirsek ben yifyde filmi bulursam artik mamundaya bakmiyorum. pot player ile de yillardir kaliteli bir sekilde filmleri izliyorum. gerek yok o kadar buyuk dosyalari indirmeye.

• O cücelere bayılıyorum ya .

• Yify candir ya bende yeni kesfettim gerçekten cok iyi full hd tvde falanda kaliteli o boyuta göre

• İki Filmde sevmediğim şeyleri söyliyim

Gandalfın hareketleri(lotrdaki oturaklığı heybeti yok çocuk gibi birşey)
    Radagast karakteri saçma olmuş Sen koskoca maiarsın zibidi gibi birşey yapmışlar adamı filmde hiç gandalfa sarumana benzemiyor
    Orclar bence olmamış nerde o eski orclar kötü olmalarına rağmen kendilerini sevdiren hobbitleri yemeye çalışırlarken güldüren yine hobbitleri kovalarken gerdiren. Nerde o ugluk un lurtzun karizması nerde shagratın açgözlülüğü nerde gothmogun şeytani güşü, Azogla bolg oyuncak gibi olmuş.
    İlk filmdede goblinler saçmalıktı bence o moria daki goblinler gerçek goblinleri tam olarak yansıtıyordu çıkardığı sesler olsun herşeyiyle, onu geçtim şarkı söylüyen goblinmi olur lan
    Thorin karakteri yapmacık oynuyor
    Gay gibi konuşan bir cüce var saçmalık
    Bombur karakteri saçmalık
    Galadrielin gandalfı çocuk yerine koyup yüzünü okşaması densiz bir hareket
    Azogun gandalf gibi bir mairaya, bir balrogu devirmiş kişiye(deviricek) posta koyması gülünç bir olay. Ulan sanki azog çıkıpta balrogu yenebilicek
    Balroglarla ejderhalar birbirine eşit deniliyor balrogu alabilecek kapasitede bir maiar neden sıradan bir ejderhadan bu kadar çekiniyor
    Cücelerin goblin tünellerinden kaçması animasyon gibi birşeydi o lotrun gerçekciliği hobbit serisinin iki filmindede gram yoktu
    Legolas balmumu gibi olmuş lotrda gözleri mavi değildi burda mavi. Yaşlandıkça göz renklerimi değişiyor
    Thranduil karakteri olmamış kalın kaşlı falan ben şahsen narin ve daha karizmatik birşey bekliyordum
    Tauriel kili aşkı olmamış Elf kızının o kadar elf lordunu bırakıpta cüceye varması olağan birşey değil
    Orcların konuştuğu black speech olmamış. Yüzük divanında yüzük üzerinde yazan kara lisanı okuduğu zaman gandalf tüylerim ürperdi bunda öyle değil lotr da black speechin bir ağırlığı vardı
    Varillerin içinde nehirden kaçmaları ağlanıcak bir sahne bu kadar rezil unrealistic bir sahne görmedim yakışmamış olmamış baltaları atmları bomburun varille yuvarlanması bowling hesabı bütün orcları devirmesi bir an çizgi film izliyrum sandım. Şimdide bir iki kule savaşını aklınıza getirin ikisi arasındaki kalite farkını anlarsınız.
    Kitapları okursanız gri gandalfın zihinsel olarak sauronla kapışabilicek gücü olduğunu anlarsınız çok yorsa bile onu(kitapta var böyle birşey nerde demeyin on saat onu arıyamam). Daha yarı gücünde olan ve yüzüğü olmuyan saurona karşı bu kadar çabuk yenik düşmesi gereksiz ve koskoca mairı küçümseyen bi tavır olmuş
    Şİmdilik benden bu kadar aklıma geldikçe yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dBZerodealer- -- 20 Mart 2014; 18:47:58 >

• Hobbit kadar gösterip vermeyeni var mı ya bu seri açıklandığında sevinçten ağlamıştım şimdi Hobbit adını duyduğumda üzüntüden ağlayasım geliyor.Kitabını okuyup beklentiyi biraz düşürmüştüm ama olmadı be gülüm.LOTR bu seriden 10 kat büyük.
  • Kesinlikle 1080p CHD sürümünü tercih etmelisiniz bence. Mamundada mevcut.
  • BLacKeLDiaBLo kullanıcısına yanıt
    Sinirle silmesi sonucu 3-4gb boşuna gitti. Öğlen gibi tekrar indirdim şimdi bitmesine 1 saat var ilk defa bir filmle bu kadar uğraşıyorum. Yify indir geç işte de takıntı yapmışım
  • quote:

İki Filmde sevmediğim şeyleri söyliyim

spoiler içine alsaydın kardeş izlemeyenler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Rango- -- 20 Mart 2014; 18:57:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FarFara06

quote:

Tmm hocam ben aldımda bu sefer sen beni açığa vuruyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

Orijinalden alıntı: hawloo

Yify en iyisidir aslında ama ses orijinal olmalı.

Tamam sen yify izle bu filmi. Millete bari en iyi deme yahu.

hocam yiffy de türkçe varmı. türkçesi yoksa internete ne zaman düşer yada düştümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzyCreek -- 20 Mart 2014; 18:52:03 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FarFara06

quote:

Tmm hocam ben aldımda bu sefer sen beni açığa vuruyorsun

tamamdır
  • 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.