Şimdi Ara

The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı! (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.837
Cevap
39
Favori
128.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Camrip düşmüş malum siteyeİndirip izleyen olur mu acaba
  • Bu zamana kadar hep istinyede imax izledim ama cumartesi gününe tüm salonlar dolmuş çok kötü oldu bu benim için, 4-5 kişi gidecektik onun yerine marmara park varmış oraya mı alsam diyorum ama orası nasıldır acaba giden var mı?
  • Perşembe günü 14.30 için akasya'dan bilet aldım.

3 gün boyunca lotr ve hobbit serilerini tekrar izleyip havaya girme vakti
  • Cumartesi gelsede izlesek,pek umudum yok filmden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Bu zamana kadar hep istinyede imax izledim ama cumartesi gününe tüm salonlar dolmuş çok kötü oldu bu benim için, 4-5 kişi gidecektik onun yerine marmara park varmış oraya mı alsam diyorum ama orası nasıldır acaba giden var mı?

İstinye'den artısı vardır eksisi yoktur. akasya nasıldır bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alman Sempatizanı

Dolby Atmos 3D ile IMAX arasında ne gibi farklar var beyler ve hangisi iyi ? Dolby Atmos'u yeni duydum da..

Imax'den şaşmayın hocam. diğeri sadece sesle ilgili bir olay.
  • İlk 3-4 gün imax full dolu. Haftaya pazartesi rahat rahat izlerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gothmog a Maia

quote:

Bu zamana kadar hep istinyede imax izledim ama cumartesi gününe tüm salonlar dolmuş çok kötü oldu bu benim için, 4-5 kişi gidecektik onun yerine marmara park varmış oraya mı alsam diyorum ama orası nasıldır acaba giden var mı?

Akasya karşıdaymış hocam çok ters kalır tekirdağdan geleceğiz, sinemadan sonra taksime falan inmek istiyoruz. İnşallah iyidir marmarapark, oradan alacağım biletleri sağ olun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gothmog a Maia

quote:

Akasya karşıdaymış hocam çok ters kalır tekirdağdan geleceğiz, sinemadan sonra taksime falan inmek istiyoruz. İnşallah iyidir marmarapark, oradan alacağım biletleri sağ olun.

Marmara park tam geliş güzergahınızda kalıyor zaten. izler 1 buçuk saatte kendinizi taksime atarsınız

• Arkadaşlar gişeden cumartesi için bilet alabilirmiyim yoksa sadece internettenmi oluyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek beğenen yok.

Abanırsan CGI'a abanırsan saçma sapan olmayan karakterlere böyle olur tabii.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 15 Aralık 2014; 20:48:50 >
  • biletler hazır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFenomen -- 16 Aralık 2014; 10:48:53 >
  • TheFenomen kullanıcısına yanıt
    Rezervasyon numarasını gizlemenizi öneririm.
  • teşekkür ederim
  • Su filmi bir kere de imax de izleyebilseydim keske kiyitirik sinemalara talim ediyoruz. Artik son film orta dunyanin kapanis filmi belki de

• Rohirrimlerin gelişi gibi bir sahne olsa keşke..
  • Haydaa yer kalmamış bu hafta hiç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 Gün 12 Saat Kaldı... ha gayret günler geçmiyor lanet olsun uyku hapı alıp hızlıca günleri geçirmem lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Haydaa yer kalmamış bu hafta hiç

Acele etmeliydin WISDOM
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.