Şimdi Ara

The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı! (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.837
Cevap
39
Favori
128.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine bol bol söveceğiz galiba. dur ben biraz alıştırma yapayım. dol guldur olmasa gidip hiç moralimi bozmayacağım da işte.
  • Muhtemel son orta dünya filmi olduğu için, film çıkışı bir üzüntü bir boşluk hissi oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değilde bu filmden sonra yüzüklerin efendisini yine sinemalara koysalar 5 TL bilet fiyatı ile hepsine giderim ne güzel olur hatta 5-6 ay arayla hayal kurmak beleş
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablo12

Şimdi filmden geldim beyler. Güzeldi. Filmin içeriği hakkında bir şey yazmayacağım nsıl olsa izlemeden kimse okumayacak.

Filmde yine bir sürü çeküm hataları vardı. Görsel olarak yine aynı. Heryer Cgı. Ve pc ile yapıldığı besbelli olan sahneler vardı. Hele hele bir legolas sahnesi vardı sormayı gitsin bide ağır çekim yapmışlar. Bütün Salon güldü orda :)

Bir sahneden çok etkilendim. Kitabı okuyanlar bunun olacağını biliyorsunuz. Sizin için Spoiler değil.
    bu kili ile filinin öldüğü sahneler. Kitabı okurken böyle olmamıştı yani. Canlı canlı adamları görünce daha kötü oldum

Onun dışında film ikinci film kadar eleştiri alacak bir film olmuş. Kitabı okuyalı 5 yıl oldu çok hatırlamıyorum neler değişmiş. Ama legolas, tauriel, saruman vs sahneleri yeni tabi ki.

Galadriel ve saruman iyiydi

legolas sahnesini görmek istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: GulfStream

Muhtemel son orta dünya filmi olduğu için, film çıkışı bir üzüntü bir boşluk hissi oluyor mu?

Olmaz mı yaw filmin sonu güzeldi zaten :)

3 tane etkilendiğim sahne var. Sadece sahnedeki kişileri yazdım ama yinede spoiler'a alıyorum.

Galadriel, Saruman ve Elrond sahnesi
    Fili, kili sahneleri
    ve filmin sonu

Smaugla ilgili filmden spoiler.

Sahne çok kısaydı. Filmin başında 10dk falan sürdü Smaug sahnesi. Madem bu kadar kısa yapılacaktı, niye 2. filmin sonuna koymamışlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 14 Aralık 2014; 22:56:46 >

• ozzylane kullanıcısına yanıt
    11TL ve imax iyiymiş
  • Yazının Tolkien'le ilgisi yok.Sanırım hikayeler Middle Earth Role Playing adlı eski ve artık olmayan bir oyundan geliyor.Kitapta olaylar yukarıda yazdığım gibi oluyor.Filmde ise neden sonuç ilişkisi ve detay aramayın.Çünkü bulamazsınız.Bir şekilde ölmüşler işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oromë

Yazının Tolkien'le ilgisi yok.Sanırım hikayeler Middle Earth Role Playing adlı eski ve artık olmayan bir oyundan geliyor.Kitapta olaylar yukarıda yazdığım gibi oluyor.Filmde ise neden sonuç ilişkisi ve detay aramayın.Çünkü bulamazsınız.Bir şekilde ölmüşler işte.

Bu aralar çok gergin görüyorum hocam seni. aldın mı bilet.
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Her ne kadar eleştirsek de geleneği bozmayarak Çarşamba ilk seansa biletimiz hazır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oromë

Her ne kadar eleştirsek de geleneği bozmayarak Çarşamba ilk seansa biletimiz hazır.

Ben 21.30 seansına bulabildim. Gerçi İstanbul'da olamıycam zaten. Ben gelmeden yorumunu yapma dayanamam okurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzylane

bileti ayarladım 11 tl ye akasya imax de izleyeceğim heyecanla bekliyorum

inşallah ilk 2 sıradan yer almamışsınızdır.İzlenmiyor çünkü.Smaug un tek gözünü görürsünüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablo12

Şimdi filmden geldim beyler. Güzeldi. Filmin içeriği hakkında bir şey yazmayacağım nsıl olsa izlemeden kimse okumayacak.

Filmde yine bir sürü çeküm hataları vardı. Görsel olarak yine aynı. Heryer Cgı. Ve pc ile yapıldığı besbelli olan sahneler vardı. Hele hele bir legolas sahnesi vardı sormayı gitsin bide ağır çekim yapmışlar. Bütün Salon güldü orda :)

Bir sahneden çok etkilendim. Kitabı okuyanlar bunun olacağını biliyorsunuz. Sizin için Spoiler değil.
    bu kili ile filinin öldüğü sahneler. Kitabı okurken böyle olmamıştı yani. Canlı canlı adamları görünce daha kötü oldum

Onun dışında film ikinci film kadar eleştiri alacak bir film olmuş. Kitabı okuyalı 5 yıl oldu çok hatırlamıyorum neler değişmiş. Ama legolas, tauriel, saruman vs sahneleri yeni tabi ki.

Galadriel ve saruman iyiydi

Savaş sahneleri o kadar iyi değilmiydi ya

• Gandalf81 kullanıcısına yanıt
    Valla ne yalan söyliyim öyle ahım şahım bişey yoktu. Herşeyi bu filme bırakmışlar diye bu filme bi patlama bekliyodum ben. Beklentim büyüktü belki ondan o etkiyi yaratmadı. Bide insanın aklına ister istemez minas trith savaşı falan gelince. Pek beğenmedim yani.

• CGI'nin saçmalık olduğunu söyledik yani her şeyin CGI olması birileri Yüzüklerin Efendisini eleştiriyordu göreceğim onları vizyon günü.

Görsel Efekt te pek bi beklentimiz yoktu zaten CGI'ı duyunca.
  • Sonunda Yüzüklerin Efendisi' ne bağlanıyor mu ve bu Legolas üzerinden mi oluyor?

• Lord of the rings ve hobbit'in efektlerin üzerine iki kelam etmek istiyorum. Öncelikle işin teknik detayından çok anlamam o yüzden teknik detaya giremem ama lotr'ı 10 kez hobbiti ise 3-4 kez izlemiş biri olarak efektler hakkında şunu söyleyebilirim lotrdaki efektlerin tamamına yakını çok gerçekci iken hobbit efektlerinin en azından cgi sahnelerin 4de 1i (aşağı yukarı) gerçekçiliğin yanından dahi geçmiyor. Bu durum peter jackson'a sorulmuş mudur? Bilemiyorum ancak kendi tercihinden ötürü -örneğin hobbitin çocuk kitabı olmasından dolayı- efektlerin nispeten çocuklara yönelik yaptıysa ayrı ancak böyle bir gayesi yoksa ve elinden cgi anlamında bu kadar geliyorsa lotr'a nazaran hobbitte bence batırmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !antidote! -- 15 Aralık 2014; 15:33:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

Sonunda Yüzüklerin Efendisi' ne bağlanıyor mu ve bu Legolas üzerinden mi oluyor?

çok ufak bir kaç tane sahne var.
    Mesala Legolas ve babasının Aragorn hakkında konuşmaları var. Ya da filmin sonunda Bilbo'nun bir sahnesi var.

quote:

Orijinalden alıntı: !antidote!

Lord of the rings ve hobbit'in efektlerin üzerine iki kelam etmek istiyorum. Öncelikle işin teknik detayından çok anlamam o yüzden teknik detaya giremem ama lotr'ı 10 kez hobbiti ise 3-4 kez izlemiş biri olarak efektler hakkında şunu söyleyebilirim lotrdaki efektlerin tamamına yakını çok gerçekci iken hobbit efektlerinin en azından cgi sahnelerin 4de 1i (aşağı yukarı) gerçekçiliğin yanından dahi geçmiyor. Bu durum peter jackson'a sorulmuş mudur? Bilemiyorum ancak kendi tercihinden ötürü -örneğin hobbitin çocuk kitabı olmasından dolayı- efektlerin nispeten çocuklara yönelik yaptıysa ayrı ancak böyle bir gayesi yoksa ve elinden cgi anlamında bu kadar geliyorsa lotr'a nazaran hobbitte bence batırmıştır.

Ben kendi isteğiyle böyle yaptığını düşünüyorum. Çünkü bu adam Weta digital adında görsel efekt firmasının sahibi. Ve bu firma şu an piyasada ki en iyi 2 firmadan birisi. Man of Steel, Avatar, Iron man, X-men, Avengers, Planet of the Apes gibi filmlein görsel efektlerini yapmış şirket, şu ana kadar 5-6 tane en iyi görsel efekt oscar'ı aldılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 15 Aralık 2014; 18:29:59 >

• Filmi izleyene kadar konuya girmeyeceğim filmi izlemeden ezberledik neredeyse
  • Oromë kullanıcısına yanıt
    o kadar eleştiriye rağmen alındı. alınması da lazımdı gelenektir
    PJ inşallah bizi üzmez bu veda filmi ile
  • Yarın bilet alayım :D çok heyecanlıyım ama
  • 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.