Şimdi Ara

The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı! (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.837
Cevap
39
Favori
128.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Fikir sahibi olmaya mal sahibi olmaktan fazla ihtiyaç duyacağımız gün gerçek zenginliğin sırrını bulacağız. - Peyami Safa
    Her zaman öğrenilecek yeni bir şeyler vardır.
    Barış .... Aynen öyle "Manço"

&gt;&gt;Bak Bakalım Ne Varmış&lt;&lt;
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Gandalf

Film beklentilerimizi karşılayacak mı bilemiyorum?Fakat bu sahne inanılmaz..

O hayaletler, dokuzlar mı oluyor şimdi? Eğer öyleyse çok kötü olmuşlar.

o dombili Peter Jackson :D
    Üç gözlü bir karganın üç gözü olmalı. Bunun sadece bir gözü var, o da kırmızı. Bran, meşale ışığında bir kan gölü gibi ışıldayan gözün onu izlediğini hissedebiliyordu. Lordun diğer gözünün olması gereken yerde ince ve beyaz bir kök büyümüştü. Lordun göz çukurundan çıkan kök, adamın yanağına inmiş ve boğazına girmişti.
    "Sen üç gözlü karga mısın?" -Bran Stark

• quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

ŞOK ŞOK ŞOK!

Film nete düşmüş bile...

Elimde linki var fakat gerçek mi bilemem.

Şahsen sinemada izlemeyi düşünüyorum.

Galada cep telefonuyla kayıt edip, internete yüklemişlerdir en fazla! En fazla içerden biri servis eder ama oda öyle kolay iş değil. Hangi adam kendini riske atar?

Orijinalden alıntı: Pitx1

quote:

ŞOK ŞOK ŞOK!

Film nete düşmüş bile...

Galada cep telefonuyla kayıt edip, internete yüklemişlerdir en fazla! En fazla içerden biri servis eder ama oda öyle kolay iş değil. Hangi adam kendini riske atar?

Gerçek olup olmadığını öğrenmek için indiriyorum.

Yarım saate kadar iner ve o zaman birçok sorunun cevabını öğrenmiş oluruz...

ekleme:Vazgeçtim indirmekten. Verilen adres güvenilir gelmedi bana... Merak edenler için link yify ile ilgili ama yify'in resmi sitesi değil galiba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLacKeLDiaBLo -- 3 Aralık 2014; 0:49:21 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pitx1

quote:

ŞOK ŞOK ŞOK!

Film nete düşmüş bile...

Gerçek olup olmadığını öğrenmek için indiriyorum.

Yarım saate kadar iner ve o zaman birçok sorunun cevabını öğrenmiş oluruz...

ekleme:Vazgeçtim indirmekten. Verilen adres güvenilir gelmedi bana... Merak edenler için link yify ile ilgili ama yify'in resmi sitesi değil galiba...

Alıntıları Göster
    Bence beklentilerimizi indirmenin vakti geldi beyler. Hepimiz her filmi bir önceki filmi beğenmesek bile heyecan ile bekledik ama sonuç hep hüsran oldu. Bence bunda da böyle olacak. Imax gideceğim ama sırf son film diye.

Peter Jackson nasıl başarıyor bunu cidden aklım almıyor. Ya etrafta onca cgi film var ben hiç birinde bu serideki kadar yapay animasyonlar görmedim ve üstünde en iyi cgi kullanılan film deniyor. Cgi'ın iyi kullanılması, animasyonların oyun gibi veya yapay olması demekse bilemeyeceğim artık. Senaryodaki değişiklikleri geçtim artık veya filmin esprili falan olmasını ama film bu kadar yapay ve yapmacık olmamalıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: hawloo

Bunu izlemeyen yok nasılsa.

Bu arada orada orklar gelemeden önce Elfler ve İnsanlar cücelerle mi savaşıyor? O kısmı pek anlayamadım.

• Pitx1 kullanıcısına yanıt
    Cücelerle Orclar savaş halinde ve aralarında Thranduil de var.

Fikir sahibi olmaya mal sahibi olmaktan fazla ihtiyaç duyacağımız gün gerçek zenginliğin sırrını bulacağız. - Peyami Safa

• quote:

Orijinalden alıntı: hawloo

Cücelerle Orclar savaş halinde ve aralarında Thranduil de var.
    Videoları bile izlemek istemiyorum siz film düşmüş diyorsunuz

Orijinalden alıntı: Jeolog.

İzledim ama çok pişmanım.

Filmi mi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Gandalf

Film beklentilerimizi karşılayacak mı bilemiyorum?Fakat bu sahne inanılmaz..

O hayaletler, dokuzlar mı oluyor şimdi? Eğer öyleyse çok kötü olmuşlar.

Bu nasıl birşey ya görkemli dokuzları ne hale getirmişler,rezalet desem yeridir.Filmi heyecanla bekliyorum ama beklentilerimi iyice düşürdüm.

The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı!
    Şu halleri varken ne gerek var saçma sapan tiplemelere.

• Film bir çok yerde 10 Aralıkta çıkıyor biz bir hafta daha bekleyeceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

quote:

Filmi mi

Hayır videoyu.

Orijinalden alıntı: gofret2132

Kritikler pek olumlu değil ..

http://www.metacritic.com/movie/the-hobbit-the-battle-of-the-five-armies

http://m.ign.com/articles/2014/12/01/the-hobbit-the-battle-of-the-five-armies-review
    Galadriel gandalf'ı taşırken 0.21 sn deki nazgula bakın tam buz devri kalitesinde bari savaş güzel olsun diyecemde spoiler'lere bakılırsa onuda berbat etmiş zaten kesin en heyecanlı sahneler extended kısmındadır gene çokmu zor bunu yapmak
     The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı!

• quote:

Bence beklentilerimizi indirmenin vakti geldi beyler. Hepimiz her filmi bir önceki filmi beğenmesek bile heyecan ile bekledik ama sonuç hep hüsran oldu. Bence bunda da böyle olacak. Imax gideceğim ama sırf son film diye.

Peter Jackson nasıl başarıyor bunu cidden aklım almıyor. Ya etrafta onca cgi film var ben hiç birinde bu serideki kadar yapay animasyonlar görmedim ve üstünde en iyi cgi kullanılan film deniyor. Cgi'ın iyi kullanılması, animasyonların oyun gibi veya yapay olması demekse bilemeyeceğim artık. Senaryodaki değişiklikleri geçtim artık veya filmin esprili falan olmasını ama film bu kadar yapay ve yapmacık olmamalıydı.

Yabancı siteler cgi yüzünden yerden yere vuruyor.Zaten yapımcı firmada açık ara en kötü cgi işini çıkardı.Filmin efek ve cgi kalitesi 2. sınıf bunu kabul etmek lazım.Çok çok kötü ve belli olan cgiler var.Film yapmacık sahnelerden geçilmiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

quote:

Filmi mi

Hayır videoyu.

Alıntıları Göster
    Şu spoiler verenlerin hepsini banlasalar güzel olacak. Beyin yoksunu musunuz anlamıyorum ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Şu spoiler verenlerin hepsini banlasalar güzel olacak. Beyin yoksunu musunuz anlamıyorum ki.

Alıntıları Göster
    Birisi beni cidden aydınlatsın hayatımda ilk defa henüz vizyona girmemiş milyar dolar hasılat yapacak bir filmden taş gibi sahnelerin HD olarak sızdığını görüyorum.

Bu nedir lan?

Ayrıca beni tanıyan tüm bu 4-5 yıllık Hobbit serüveninde yorumlarımı okuyup hatırlayanlar vardır zaman zaman filmi çok savunduğum içinde eleştirildim birşeyi artık bende itiraf edeceğim belkide ilk defa yazıyorum:

Ulan nasıl olurda 15 sene önceki teknolojiden daha kötü görünür 500 milyon dolar bütçeli ve 48 fps red bilmemne kamera gibi son teknoloji bir film.

Bu filmin efektlerini yapan adamlar Hunger Games Catching Fire,Avengers gibi filmlerin efektlerini yapan adamlar kesin Peter'ın özel isteği bu başka açıklaması olamaz.

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K

• hawloo kullanıcısına yanıt
    Görüntüsü kaliteside çok iyi azcık kassalar tüm filmi izlermişiz
    İşlemci : İntel Core i7 4790 \\ Anakart : Msi Z97 Pc Mate \\ Ekran Kartı : XFX AMD RX 5700 XT 8 Gb \\ Ram : Corsair Vengeance 16 Gb \\ Hdd : 2.5 TB Sata 3.0 \\ Ssd : Sandisk ssd plus 120gb+480gb \\ Monitör : Lenovo ThinkVision 22” \\ Ses Sistemi : Creative x-fi xtreme gamer sound card -- Creative T6160 5+1 \\
  • xmxksk kullanıcısına yanıt
    Biraz daha fragram koysalar tüm filmi izlemiş olucaz nerdeyse

Bu arada Türkiye'de ne zaman vizyona giricek bu film?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.