Şimdi Ara

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.254
Cevap
27
Favori
210.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Elendil_XX

quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

Orijinalden alıntı: capturex

Kitapta yalnızca goblinler ve orklar var. Nazgul, sauron vs yok. Bir de ejderhalar.
    Yüzüklerin Efendisi serisinden farklı olarak mordor kıvamında karanlık ve pis mekanları göremeyeceğiz sanırım. Zaten hobbit'i okursanız daha çok hikaye tadında olduğunu anlarsınız.
    merakla bekliyorum, bakalım nasıl olacak.

O yüzden hikayede değişiklik yapsa hiç fena olmaz diyiyorum.Çocuk filmide istemiyorum işin açıkcası.

Hikayede çok fazla değişiklik yapılacağı zaten kadroya eklenen oyunculardan da anlaşılabilir...
    kitapta olmayan legolas karakteri ve elf prensesini canlandıracak olan Evengeline Lily...ayrıca saruman karakteri de yoktu kitapta oysa videoblog'da görmüştük...O yüzden çok da çocuksu bir hikayeyle karşılaşacağımızı zannetmiyorum...Filmi 2'ye bölmeleri hikayenin daha derinlikli ve ayrıntılı olacağının bir başka göstergesi...ben filmden çok fazla umutluyum açıkçası zaten videoblog'larda da izlediğimiz gibi adamlar hayatının amacı gibi çekiyorlar filmi...

Kötü hatta orta sınıf bir film olacağını bende düşünmüyorum.Sadece kitabı okuduğum zaman hatırladığım kadarı ile yüzüklerin efendisi gibi bir karanlık atmosferi yoktu gibi.Yanlışta hayırlıyor olabilirim çok uzun zaman oldu okuyalı sadece bizi orta dünyayının içine çekmesini istiyorum bu filmin.Yüzüklerin efendisi filmi o kadar etkilediki beni,o kadar güzel duygular bıraktıki bunu tekrar yaşamak isterim.Bu filmden beklentilerim hiç olmadığı kadar yüksek.Şuana kadar yayınlanan videolara göre hiç görmediğim kadar profesyonel çalışma yapıyorlar.Kesinlikle beklemeye değecektir.2 film olmasıda zaten muhteşem bir haberdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 18 Aralık 2011; 22:06:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

Buda benden olsun

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

You shall not watch if you haven't a 3D glasses

• quote:

Orijinalden alıntı: Jokě

quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

Buda benden olsun

You shall not watch if you haven't a 3D glasses

• 2011 gördüm başlıkta 2012 miş heyecan yaptım bir anda
  • 2 hafta sonra sevinebilirsin ozaman
  •  The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

Bu iki aktörü birbiriyle karıştıran sadece ben değilimdir umarım..

• Öyle bir evren ki herhangi bir kitabı kullanmadan bile bir ton film çıkarılabilir. Hem de çok güzel konular yazılır.
    The Rise Of Sauron adı altında bir Sauron filmi izlesek ne deli olurdu.
  • Sabırsızlıktan çatlama noktasına geldik artık ya yarın fragman geleceğine hala inanamıyorum.
  • yerimizi alalım da bulmak zor olmasın fragman sayfasını
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Sabırsızlıktan çatlama noktasına geldik artık ya yarın fragman geleceğine hala inanamıyorum.

Yarın fragman mı geliyor.
  • Heyecanla bekliyoruz fragmanı.
  • gece 12 den sonra gelmez mi
  • ABD saatiyle yarın akşam 19:00 sularında yayınlanacak fragman...bizde ise sanırım gece 24:00 den sonraya denk geliyor...
    yani yaklaşık son 24 saat...

Bu arada fragman'dan önce bir videoblog daha gelebilir....video'nun sonunda da sir peter jackson "işte sevgili fanlarım size fragmanı sunuyorum" diyebilir muhtemelen...
  • sabırsızlıkla bekliyorum az kalmış ozmn
  • Ahanda yarın oldu actım sesı beklıyorum.
  • Fragmanı sabırsızlıkla bekliyorum.
  • Fragman ABD PST Zaman Dilminde Akşam 7'de yayınlanacak.
    Bizden 10 saat geriler.
    Yarın Sabah İzleriz Altyazı'da çevrilecek.
  • bu kadar bekleyişten bu teaser kesmeyecek galiba bizi...
  • Teaser mı yayınlanacak fragman mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Fragman ABD PST Zaman Dilminde Akşam 7'de yayınlanacak.
    Bizden 10 saat geriler.
    Yarın Sabah İzleriz Altyazı'da çevrilecek.

Saat farkını unuttuk sabahtan beri tüm ulaşılabilecek sayfaları yeniliyorum salak gibi.

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.